DeletedUser
In cazul vanzarilor de conturi se iau masuri ca si in cazul in care cineva se da drept admin si nu e, deci e cu totul alta situatie. Cand spui ca vand cont deja ai incalcat regulamentul, insa cand il mintesti pe unul de genul si alea 4 conturi sunt ale mele nu se iau masuri deoarece de exemplu spun unuia ca, contul tau e al meu si nu cred ca ti-ar conveni sa fi blocat pentru ca zice cineva ceva de genul asta.
Astea deja sunt alte discutii care nu au legatura cu tema si ar fi bine sa ne oprim aici ca si asa e destul spam.
Oricum hotul neprins e negustor cinstit. C.K. momentan e printre primele triburi si daca nu se lasa jucatorii buni de la ei se pot mentine in topuri mai ales acum la inceput cand se bat doar cu noobi.
Astea deja sunt alte discutii care nu au legatura cu tema si ar fi bine sa ne oprim aici ca si asa e destul spam.
Oricum hotul neprins e negustor cinstit. C.K. momentan e printre primele triburi si daca nu se lasa jucatorii buni de la ei se pot mentine in topuri mai ales acum la inceput cand se bat doar cu noobi.