C.K. vs n00bia

• Autor subiect DeletedUser16836
  • Data de început

DeletedUser

In cazul vanzarilor de conturi se iau masuri ca si in cazul in care cineva se da drept admin si nu e, deci e cu totul alta situatie. Cand spui ca vand cont deja ai incalcat regulamentul, insa cand il mintesti pe unul de genul si alea 4 conturi sunt ale mele nu se iau masuri deoarece de exemplu spun unuia ca, contul tau e al meu si nu cred ca ti-ar conveni sa fi blocat pentru ca zice cineva ceva de genul asta.:D
Astea deja sunt alte discutii care nu au legatura cu tema si ar fi bine sa ne oprim aici ca si asa e destul spam.
Oricum hotul neprins e negustor cinstit. C.K. momentan e printre primele triburi si daca nu se lasa jucatorii buni de la ei se pot mentine in topuri mai ales acum la inceput cand se bat doar cu noobi.

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
daca si contul asta e in regula eu ma apuc de jucat solitaire

la cateva minute dupa ce a plecat atacul lui karma ce sa vezi ma trezesc cu acest mesaj din senin :
Corina2000 astăzi la ora 13:15
ia lasa-ma sa-mi vad de atacurile mele ca nu am de ce sa ma justific in fata ta. crezi ce vrei, nu ma intereseaza... de ce sa stau sa iti dau tie rapoarte din moment ce tu o dai prin balarii ca am pna cu ala care ma ataca... atat te duce capu? sa fi sanatos!
BOOGHY1973 astăzi la ora 13:13
aveti pna din informatiile mele , daca nu poate reusesti sa-mi dai si mie raportul cu atacurile
Corina2000 astăzi la ora 13:07
nu, avem ally. de-aia ne place sa ne atacam. lool, ai gandit-o mult?
BOOGHY1973 astăzi la ora 13:05
pai nu aveati pna cu ei ??
Corina2000 astăzi la ora 13:00
brb sa caut in rapoarte...pe mykyshor ala si pe unul horance
BOOGHY1973 astăzi la ora 12:30
pe cine ai curatat
BOOGHY1973 astăzi la ora 12:29
da-mi si mie copy paste din piata centrala te rog
Corina2000 astăzi la ora 12:27
pff,am 2 de la inca unul d00m

Am curatat ieri un Ck si se pun oe mine.Sa vedem ce iese
Corina2000 astăzi la ora 12:24
acum am si eu atac de la unu karma905

dupa care m-a blocat la mesaje ?!?!?!?

si surpriza :

karma905 astăzi la ora 13:24
Ai fost selectionat sa primesti cadou o acadea din partea mea,n00bul din CK

Acum trebuie sa rostesti urmatoarea poezie:

Acadica acadea,
Nu ii dau i p..a mea
Le vorbesc zambind frumos,
Poate n-au sa marce cos :D

Cu putin noroc se stie,
Fac si spade inc-o mie,
Daca imi dadeau de ieri
Aveam 2-3k de lancieri

Da' acuma vine nubu' catre mine
Ori ma tine...ori il tine...
Cu a lui haita de berbeci..
Oare iar ma face terci?

Acadica acadea,
Haide tu acum la tata
Sa te tina in manuta
Sa te pupe...esti draguta

In speranta ca umorul si caterinca fac parte din conceptia ta despre joc,iti scriu aceste randuri,alaturandu-le trupelor ce vin spre tine!

Imagineaza-ti cei 300 toporasi cum canta voios aceasta melodie,in drum spre satul tau1

E drept,pana ajung vor ragusi :)),dar nu e bai...

Spor la joc...noroc la dodge

Ultima editare:

DeletedUser27408

Bai boogy, tu crezi ca tot forumul e interesat de luptele tale marunte, de le faci publice. Am avut aici atatia vecini care au luat-o stoic pe coaja si s-au dus pe taramuri mai primitoare. Cum crezi ca ar arata forumul asta daca toti s-ar apuca sa ne puna cine ii ataca, cum ii ataca, ce a vorbit cu ei. Daca ai ceva cu Syncro vorbiti pe privat dar nu aici, ca nu intereseaza pe nimeni.

DeletedUser16836

karma905 astăzi la ora 13:24
Ai fost selectionat sa primesti cadou o acadea din partea mea,n00bul din CK

Acum trebuie sa rostesti urmatoarea poezie:

Acadica acadea,
Nu ii dau i p..a mea
Le vorbesc zambind frumos,
Poate n-au sa marce cos :D

Cu putin noroc se stie,
Fac si spade inc-o mie,
Daca imi dadeau de ieri
Aveam 2-3k de lancieri

Da' acuma vine nubu' catre mine
Ori ma tine...ori il tine...
Cu a lui haita de berbeci..
Oare iar ma face terci?

Acadica acadea,
Haide tu acum la tata
Sa te tina in manuta
Sa te pupe...esti draguta

In speranta ca umorul si caterinca fac parte din conceptia ta despre joc,iti scriu aceste randuri,alaturandu-le trupelor ce vin spre tine!

Imagineaza-ti cei 300 toporasi cum canta voios aceasta melodie,in drum spre satul tau1

E drept,pana ajung vor ragusi :)),dar nu e bai...

Spor la joc...noroc la dodge

karma905 astăzi la ora 13:34
Acadica acadea,
Oare Booghy ce citea?
Ce citea ca ce citea...
Sa vedem ce raspundea

Apoi el meseriasu'
Face repede extrasu'
Si il pune intr-o rama
Pe extern ,bag eu de seama :))

BOOGHY1973 astăzi la ora 13:36
cred ca ti-ai gresit vocatia poetule

karma905 astăzi la ora 13:36
Acadica acadea
Oare cat voi reezista
Nervii astia rau mi-i fac
Jocu' nu-mi mai e pe plac!

BOOGHY1973 astăzi la ora 13:36
mai mult decat crezi

Nu mai poţi răspunde, pentru că partenerul de convorbire te-a blocat. :((
Sic,dar ii pot transmite pe extern unde se simte el cool :d

Acadica acadea
Oare eu voi mai posta
Daca,dintr-o intamplare
A trimis o curatare?

Cum eu sunt de caracter,
Si onestu' cel mai cel
Arata-voi tuturor
Pagubele-mi din popor!

Acadica acadea
Uite si decizia mea
Cum el nervu' mi-la spart,
La mesaje l-am blocat

Acadica acadea
Ia mai zi-mi si tu ceva :))

la cateva minute dupa ce a plecat atacul lui karma ce sa vezi ma trezesc cu acest mesaj din senin :
Corina2000 astăzi la ora 13:15
.......e

Nu cumva booghy-booghy exagerezi??? ca dupa calculul meu,atacul a plecat la cateva zeci de minute(peste ora) mai devreme

Gata,ai facut cu nervii ?
pacat ca nu mai ma baga in seama...sunt trist si nacajit...Stranutele nu vrei sa ma inveselesti asa cum numai tu stii???

Ultima editare de un moderator:

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
"Nu cumva booghy-booghy exagerezi??? ca dupa calculul meu,atacul a plecat la cateva zeci de minute(peste ora) mai devreme"
posibil sa fi gresit timpul , dar de unde si pana unde s-a trezit sa-mi scrie mie , fiindca e prea mare coincidenta si daca tot s-a bagat in seama si sustine ca nu are nici o legatura de ce a fost asa iritat/a cand am cerut un raport sau un copy paste din piata centrala , pana la urma ea/el m-a apelat , era greu sau am dreptate ???

DeletedUser16836

...
posibil sa fi gresit timpul....

Booghy...nu e frumos sa scrii mesaje la oameni si sa ii tii la ignore :)
Eu sufar rau pentru asta...
Din ce am spicuit eu pe extern,imi pare ca te-ai mai conversat cu acel player...anterior atacului...Cum dreaq eu atac 2 oameni si ei doi vorbesc prin mesaje...culmeaa cand ii atac eu :))

Pfff...

App...vine sprijinu'?? Te-au blindat baietii?...Ce cool o sa fie raportul :)))

DeletedUser

@BOOGHY1973: Te rog frumos sa ne lasi tribul si jucatorii in pace. Nu avem nici o legatura cu razboiul tau cu CK, e problema voastra si te rog sa dai dovada macar de putin respect si fair-play fata de unii jucatori care nu ies sa urle in gura mare ca ii ataca X sau Y. Pana acum am stat ca simplu vizitator, nu imi place sa ies sa imi spal rufele in public asa cum o faceti voi, dar nu accept nici sa imi iei in deradere colegii.
De ce ti-a dat corina acel mesaj? Simplu. Pentru ca tu ai inceput sa ceri ajutorul nostru. Vrei sa te dai mare in fata CK si sa te sprijinim? SI daca nu ne bagam (pentru ca le avem si noi pe ale noastre) iesi aici si urli ca noi ne bagam in seama?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 15:35
da-mi si mie un semn

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:15
de circulatie?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:16
am 3 atacuri de la membri din ck , crezi ca poti sa-mi dai ceva sprijin , l-am terminat pe syncro si acum ma ataca princex , d00m si mine

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:17
eu sunt intre 4 membrii CK... sa-i f.ta cainii... crezi ca eu nu vreau?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:18
pai daca le rupem atacul nu o sa mai ai probleme o perioada si putem sa ii atacam noi

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:19
mdap... le rupem atacu la aia care te ataca pe tine... si astia care sunt la 20 de minute? ce fac? isi cresc atacul, nu? eu te apar, tu scapi, eu mi-o fur... ce-am pierdut?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:20
princex e mai aproape de tine decat de mine :)

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:21
stiu... da' daca se rupe pe tine scap eu... daca nu se rupe pe tine, continua sa te farmeze... si iar scap. missing something?

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:22
da' nu inteleg... tribul tau de ce nu te sprijina? de ce sa ne rupem noi pt voi? sau aliatii vostrii macar. eu acum am vazut ca esti rosu. de ce te-as ajuta?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:23
e si asta o varianta , numai ca daca trece de mine nu mai amane nimeni in zona sa le tina piept

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:25
pai si de ce tocmai tu esti ala mai cu motz care sa le tina piept?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:25
pentru ca s-ar putea sa ai si tu nevoie de ajutor , tribul si aliatii ma sprijina dar sprijinul face destul de mult

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:26
pai si cu ce o sa ma ajute unu cu atacuri? cu sfaturi?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:31
acum ai vazut de ce sunt mai cu motz ?
e a 2-a oara cand il rup pe syncro ,

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:31
hmmm... mai rau te-a spart el pe tine decat tu pe el :(

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:34
e a 2-a oara cand il las fara atac si farmeaza cu spionii si lancile :)) , acolo a omorat sprijinul de la colegi fiindca eu la vremea aia nu aveam nici o trupe de aparare

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:35
pai colegii ti-au trimis si topoare, usori, berbeci... sau nu stiai ca alea se scot cand te ataca cineva?

BOOGHY1973 în data de 03.11. la ora 16:37
nu la ala erau trupele mele de atac , ca m-a prins off

Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:40
ghinion... inseamna ca a meritat sa se rupa.
cu toate ca vreau sa ii vad scosi dupa harta pe toti smecherii din CK... imi pare rau ca iti spun, dar nu pot sa ajut un noob. probabil cei din trib stiu de ce nu te sprijina.
Bafta!

Te rog ca pe viitor sa si gandesti inainte sa faci o afirmatie.
Scuzati commentul. Si joc placut in continuare celor care inca mai realizeaza ca asta e doar un joc!

DeletedUser16836

Ca de obicei karma , se da superior ..cand el e ?

Citindu-ti postul tocmai melodia asta :
Acolo unde dragoste nu e...nimic nu e...nici soare nu-i...

In concluzie,ce fac eu sa ma admiri atata?...sa iti faci azi alt nick pe extern ca sa dai o replica neinteresanta...Pfff...merit eu toate astea?

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
""Corina2000 în data de 03.11. la ora 16:40
ghinion... inseamna ca a meritat sa se rupa.
cu toate ca vreau sa ii vad scosi dupa harta pe toti smecherii din CK... imi pare rau ca iti spun, dar nu pot sa ajut un noob. probabil cei din trib stiu de ce nu te sprijina.
Bafta!""

dupa cum zice in mesaj sunt un n00b dupa parerea ei , atunci de ce dupa 3 zile de la ultima conversatie brusc a simtit nevoia sa-mi aduca la cunostinta ca este atacata de karma905 ??
dupa ultima discutie si raspunsul primit ce o facea sa creada ca ma intereseaza ???
ai uitat sa precizezi ca este fost membru C.K. , ca de altfel mai multi jucatori din tribul vostru si faptul ca ti-ai facut un probabil al 2-lea cont pe forum pentru a-mi da aceasta replica , cu aceasta ocazie ii rog pe cei in masura sa verifice daca am dreptate

"" Si joc placut in continuare celor care inca mai realizeaza ca asta e doar un joc! ""

aici ai intradevar dreptate , este doar un joc si ca orice competitie ar trebui sa fie fair play , fara multiaccount-uri si conturi de sustinere

Ultima editare:

DeletedUser16836

Boogye...poti sa imi raspunzi la ceva?...
Ti-a cazut umorul in pantaloni?...Uiti ca e un joc??...Pacat ca nu stii sa te joci cu zambetul pe fata si stai incruntat,aiurea la pc...Ce naiba ma,ti-am dat doar 1 atac,parte din acest joc...Te plangi si scrii p-aici de parca te-am atacat cu avioane...nu cu topoare si berbecuti :) Dupa ce ca ti-am lasat 12 ore sa te distrezi,pana ajunge atacul,tu ai petrecut 4 din ele balmajind pe extern...

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
am simtul umorului , insa ne-am indepartat putin de la subiect , dupa cum vezi desi sunt de un an aproape inregistrat pe forum nu cred ca o sa gasesti prea multe posturi ale mele , insa de aceasta data nu m-am putut abtine cand am vazut cum se bate cu pumnii in piept marele razboinic syncRO , altfel cred ca mai trecea un an fara sa postez

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
Ram (555|584) karma905 F24.60 11:41:06.511 06/11 modificarea numelui BOOGHY 001 (577|573) K55 karma905 astăzi la ora 23:59 6:56:44
Ram (591|569) d00m F14.56 16:42:13.619 06/11 modificarea numelui BOOGHY 001 (577|573) K55 d00m astăzi la ora 23:59 6:56:46
Ram (564|578) mine F13.93 17:01:16.195 06/11 modificarea numelui BOOGHY 001 (577|573) K55 mine astăzi la ora 23:59 6:56:51

banuiesc ca dupa ce ajung astea si care or mai veni iti vei face iar curaj sa ataci syncRO =))

DeletedUser

booghy? stii reclamele alea cu "Inainte" si "Dupa"?
Asta esti tu "inainte":
BOOGHY1973
Puncte: 1.508
Rang: 1341
Inamici învinşi: 19.732 (11.)
Trib: PNIS

Vorbim dupa 12, sa vedem cum arati.

P.S.: Nu e nimic personal, dar nu e corect sa iesi sa urli pe extern ca te catapulteaza C.K-ul... asa se joaca de regula... pun pariu ca si tu daca aveai cu cine, ai fi procedat la fel. e joc de echipa... si e fix cel mai mare atu al C.K.

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
booghy? stii reclamele alea cu "Inainte" si "Dupa"?
Asta esti tu "inainte":
BOOGHY1973
Puncte: 1.508
Rang: 1341
Inamici învinşi: 19.732 (11.)
Trib: PNIS

Vorbim dupa 12, sa vedem cum arati.

P.S.: Nu e nimic personal, dar nu e corect sa iesi sa urli pe extern ca te catapulteaza C.K-ul... asa se joaca de regula... pun pariu ca si tu daca aveai cu cine, ai fi procedat la fel. e joc de echipa... si e fix cel mai mare atu al C.K.

nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun eu , sau poate m-am exprimat gresit , intradevar asa se joaca si asa as fi jucat si eu daca aveam cu cine in zona asta , dar nu ieseam sa ma bat cu pumnii in piept pe extern ca sunt un mare jucator si ce inamici invinsi am eu facuti pe copii de 12 ani si inactivi atunci cand fara ajutorul tribului si micilor artificii mai mult sau mai putin regulamentare as fi farmat acum cu paladinul si cateva lanci pe la marginea hartii ,

""
SyncRO în data de 03.11. la ora 21:22
pai suntem pe locu 7.. subtirel. da pe de alta parte inca nu a fost nevoie sa ne aparam . majoritatea si-au curatat hartile locale de potentiale pericole.. eu unu nu am reusit inca :( ""

DeletedUser2821

Fac si eu o observatie , mai c.k. cand va face un jucator mediocru ( pentru ca nu poate fi considerat INCA bun , dar eu ii urez succes ( booghy! ) ) atatea pierderi si probleme , voi in loc sa va plangeti de mila , aveti probleme de etica ..

DeletedUser12737

Booghy imi pare bine ca prin simpla prezenta te-am facut sa iesi din gaoace si sa ciripesti si tu pe forum. De asemenea imi pare f bine ca sti sa faci copy paste de pe joc.. cred ca o sa vorbesc cu tine doar aici sa te scutesc de o munca in plus. De 2 ori te-am pleznit fara sa apelez la trib.. si vi si imi spui de curaj?
Dar curaju tau unde e? aveai ofensiva dubla cat mine .. si deaia tot eu am fost cel ce a atacat.. Joci ca o baba.. doar sa farmezi si sa strigi dupa suport sti..

P.S. Sosire: 06.11.09 23:59:09:013, sa dai edit sa ma pui si pe mine acolo .. ms

Ultima editare de un moderator:
Sus