Campanie anti.

• Autor subiect DeletedUser23756
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Oricand cu placere.

In completare : este de trimis la scoala copilul care, desi nu e prieten cu gramatica s-a inregistrat si afiseaza pe forum - agramat. de trimis in vacanta adolescentul care, din teribilism si lipsa de contro uneori, se exteriorizeaza injurand si folosind un limbaj vulgar (credeti-ma, forumul asta pare site bisericesc fata de multe alte forumuri similare care tin de jocuri on-line, sport si chiar politica) - nesimtit. de ignorat cei care au o preocupare constanta anti-TT, in masura in care demersurile lor se bazeaza pe speculatii si acuzatii fara fond - barabanc.

Care din cele 3 persoane deranjeaza mai mult ? Daca ar fi sa am un deranj in a intra pe o forum din cauza unui astfel de user, care ar fi clasamentul ? Agramatul, nesimtitul sau bagatorul in seama ?

DeletedUser3919

Ai uitat sa spui si "scuze pentru off-topic", lingusitorule ..

Era mai indreptatita o campanie antipupincuristi aici :rolleyes:

si nu numai antipupincuristi... ci si impotriva celor ce le urca pipota cand sunt pupati caci aia sunt cei care ii tin in viata pe pupincuristi :D

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5151

Mai sunt 30-40 de persoane pe forum, si pe alea doriti a le expedia ? :)) Majoritatea celor care aveau o anumita varsta sau cat de cat aveau mintea mai dezvoltata decat a unui copil fermecat de sh , tz, k etc au plecat de pe joc. Si cei care au venit sunt mai mult copii de 8-9-10 ani. La ce va asteptati?

DeletedUser

Mai sunt 30-40 de persoane pe forum, si pe alea doriti a le expedia ? :)) Majoritatea celor care aveau o anumita varsta sau cat de cat aveau mintea mai dezvoltata decat a unui copil fermecat de sh , tz, k etc au plecat de pe joc. Si cei care au venit sunt mai mult copii de 8-9-10 ani. La ce va asteptati?

Eu zic ca aia 30-40 de naufragiati care au mai ramas pe forum, ar trebui facuti toti moderatori ca sa mai stea o vreme ..

DeletedUser

Nu aduce nici un ban in plus pentru INNO, dimpotriva, deci nu se va aplica.

DeletedUser

Oricand cu placere.

In completare : este de trimis la scoala copilul care, desi nu e prieten cu gramatica s-a inregistrat si afiseaza pe forum - agramat. de trimis in vacanta adolescentul care, din teribilism si lipsa de contro uneori, se exteriorizeaza injurand si folosind un limbaj vulgar (credeti-ma, forumul asta pare site bisericesc fata de multe alte forumuri similare care tin de jocuri on-line, sport si chiar politica) - nesimtit. de ignorat cei care au o preocupare constanta anti-TT, in masura in care demersurile lor se bazeaza pe speculatii si acuzatii fara fond - barabanc.

Care din cele 3 persoane deranjeaza mai mult ? Daca ar fi sa am un deranj in a intra pe o forum din cauza unui astfel de user, care ar fi clasamentul ? Agramatul, nesimtitul sau bagatorul in seama ?

draga adex de ce nu ai pus in calcul si a 4-a categorie in care intra persoanele care "acuza" cu dovezi dar nu au ce face cu acele dovezi?

Nu aduce nici un ban in plus pentru INNO, dimpotriva, deci nu se va aplica.

sa bage cont premium si pe forum daca totul se rezuma la bani:D sau "bilete de intrare" :)))

aveti pretentii la folosirea corecta a limbii romane, dar cand eu vad pe pagina principala a acestui joc un dublu anunt cu o greseala destul de mare, eu simplu jucator de ce mi-as bate capul sa scriu corect? nu mai bine fac economie de litere/cratime?:))))

13.02.11 13:20

Lumea 23 nu poate fi contactat pentru aprox. 5 minute

DeletedUser

LOL!
Se pare ca Tullio a recurs la masuri de urgenta .. ha ha ha !
A dat mass-uri ca sa voteze lumea cu DA la acel pol cand a vazut ca sunt mai multe voturi cu NU. Sa mor de nu-mi fac 50 de clone de-al dreacu si votez numai cu NU sau dau si eu mass-uri sa te vad ce imi faci.. :)

NESIMTITULE!

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
aveti pretentii la folosirea corecta a limbii romane, dar cand eu vad pe pagina principala a acestui joc un dublu anunt cu o greseala destul de mare, eu simplu jucator de ce mi-as bate capul sa scriu corect? nu mai bine fac economie de litere/cratime?:))))

13.02.11 13:20

Lumea 23 nu poate fi contactat pentru aprox. 5 minute

O simpla greseala de traducere, se poate remedia.

draga adex de ce nu ai pus in calcul si a 4-a categorie in care intra persoanele care "acuza" cu dovezi dar nu au ce face cu acele dovezi?[/B]

Mie personal nu-mi place chestia asta : sa acuzi pe cineva, sa se judece acel caz si, din cauza ca nu ti s-a dat dreptate, sa continui sa blamezi. Nu spun ca nu exista subiectivitate, dar trebuie sa tinem seama si de complexitatea unor cazuri.

Ultima editare:

DeletedUser

LOL!
Se pare ca Tullio a recurs la masuri de urgenta .. ha ha ha !
A dat mass-uri ca sa voteze lumea cu DA la acel pol cand a vazut ca sunt mai multe voturi cu NU. Sa mor de nu-mi fac 50 de clone de-al dreacu si votez numai cu NU sau dau si eu mass-uri sa te vad ce imi faci.. :)

NESIMTITULE!

si eu am primit ...credeam ca e cine stie ce concurs nou :))

DeletedUser

Ce le poti cere jucatorilor cand pe pagina principala scrie "Lumea 23 nu poate fi contactat pentru aprox. 5 minute" :)

DeletedUser3919

Ce le poti cere jucatorilor cand pe pagina principala scrie "Lumea 23 nu poate fi contactat pentru aprox. 5 minute" :)

Asta poate fi explicatia faptului ca in regulament exista astfel de reguli:

1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere la adresa jucãtorilor. Dacã greselile gramaticale sau de scriere ale unui jucãtor sunt atât de mari încât continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel mesaj. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.

Se stiu cat sunt ei de agramati :D

DeletedUser23756

Multumesc pirates406.

@andreikkk
Topicul in sine FACE UN APEL LA JUCATORI, MODERATORI, ADMINI fie ca e pe forum, fie ca e pe mess, skype sau orice alt mijloc.
Nu ai de cat sa-ti faci N clone, probabil aceasta campanie o iei ca pe un atac asupra ta si cauti o metoda sa invingi... Iti pun o intrebara foarte simpla, de ce?!

@megara
Daca tu consideri faptul ca am cerut ajutorul unui moderator pentru a continua cele incepute aici, si faptul ca i-am multumit ca a raspuns pozitiv la apelul si totodata rugamintea mea, drept o "lingusala", inseamna draga mea ca nu ai inteles esenta mesajului meu.

Daca tu crezi ca imi strici vreo imagine care si asa e patata de mult citandu-mi niste pm-uri prin care nu faceam decat sa te atentionez ca ti-ai gasit gresit topicul de a-ti rezolva conturile nereglate cu un admin, te inseli.
Practic nu faci decat ce a spus colega Georgeta mai devreme,

Oare forumul asta extern este facut doar pentru a va certa???
Eu ,personal din aceasta cauza evit sa postez,am "amicii"mei care abia asteapta sa ma vada postand sa-mi dea replici de alea dureroase si culmea.niciodata,nu am jignit si nu am vorbit urat nimanui.
Sunt de acord cu propunerea lui Tulio,poate asa vor citi forumul si cei cu bun simt,suntem multi care nu indraznim sa postam ceva,tocmai ptr. a nu fi jigniti.

Sunt jucatori care de teama unora nu posteaza pe extern pentru a nu fi vanati de oameni ca tine care nu aduc faima forumului ci din contra!
Aceiasi intrebare simpla si pentru tine, de ce?

DeletedUser

Mie-mi place cum va luptati cu agramatii.
Voi si moderatorii forumului.
("Dute la ultima discutie", pe sagetica aia din dreptul datei cand a fost scris ultimul mesaj la o anumita tema)... Am spamat o data, intreband care sunt conditiile pentru a deveni moderator. Nu mai astept raspuns, dar constat ca media peste 5 la romana nu e esentiala.

Faceti scandal ca sunteti jigniti, insultati, injurati, dar cred ca peste jumatate dintre voi voi procedati la fel cand sunteti nervosi, frustrati, etc. Si avem deja foarte putini oameni care frecventeaza forumul extern. Moderatori mai duri => vacante mai lungi, pe insule exotice, de unde nu te-ai mai intoarce. Cu alte cuvinte, o sa ramanem ceilalti 50% sa ne insultam academic. Ar fi dragut.

Si referitor la injuraturile primite in joc, nu ma numar nici pe departe printre elita jucatorilor de pe triburi, motivele principale fiind lipsa de timp si dezinteresul. Deci nu sunt un brand, in VIP, sau ceva de genul. Si cu toate astea am primit injuraturi de la diversi anonimi, de la "dute dracului" pana la alea cu f in fata. La fiecare am blocat expeditorul. Mai e si ala cu raporteaza jignirea, daca nu-l poti ajunge cu topoarele. Ce naiba e asa greu?!
Dar, de fapt, ce il opreste pe respectivul care v-a injurat, inafara de lexicul de mai putin de 500 de cuvinte, sa inlocuiasca acele "clasice" insulte cu ceva de genul asta: ""Cu stima si deosebit respect fata de persoana dumneavoastra, tin sa va informez ca manifest dorinta arzatoare de a-mi introduce organul reproducator in decedatii si vatamatii corporal ai mamei dumneavoastra, indiferenta de ce ar insemna acest lucru si ce urmari ar avea. Sper ca sunteti de acord cu aceasta decizie si nu veti opune rezistenta, atat dumneavoastra, cat si stimabila dumneavoastra mama, care printr-o insulta adresata neamului gorilelor, a indraznit sa va dea viata. Precum spuneam, daca veti opune rezistenta, va invit politicos catre o promenada, un drum, o plimbarica cu destinatia exact de unde ati venit si aici ma refer la originile dumneavoastra. Sper ca veti onora aceasta invitatie, ca sa nu fiu nevoit sa apelez la forta, doar suntem oameni civilizati.
Sincerul dvs. prieten,
X"...

Sunt curios, autorul unui mesaj ca cel de mai sus ar primi o vacanta?

DeletedUser3919

@megara
Daca tu consideri faptul ca am cerut ajutorul unui moderator pentru a continua cele incepute aici, si faptul ca i-am multumit ca a raspuns pozitiv la apelul si totodata rugamintea mea, drept o "lingusala", inseamna draga mea ca nu ai inteles esenta mesajului meu.

Daca tu crezi ca imi strici vreo imagine care si asa e patata de mult citandu-mi niste pm-uri prin care nu faceam decat sa te atentionez ca ti-ai gasit gresit topicul de a-ti rezolva conturile nereglate cu un admin, te inseli.

nesuferitul meu, am inteles foarte bine ceea ce ai vrut sa spui si nu sunt singura care a inteles. Daca tu te crezi subtil, afla ca nu esti.

Eu nu iti stric nici o imagine. Ti-ai stricat-o tu demult si din plin ca nu cred ca mai exista vreo cale de reabilitare cu toate topicurile de genul acestuia pe care le deschizi si cu toate linguselile pe langa unul sau altul.
Astazi pentru prima data m-am adresat direct tie pe acest forum (deci pozitia de clown ti-ai castigat-o singur, fara ajutorul meu) si, pentru binele tau, roaga-te sa fie si ultima.

Sunt jucatori care de teama unora nu posteaza pe extern pentru a nu fi vanati de oameni ca tine care nu aduc faima forumului ci din contra!
muhahaha, te referi la Miss Piggy? Apoi afla ca aia nu posteaza ca e moderator pe greepolis, iar stil a pus semaforul rosu tuturor adminilor si moderatorilor din staulul sau. Nu au voie sa posteze pe forumul triburile. Daca ar avea, fii sigur ca ar fi fost omniprezenta, e mult mai avida ca tine de bagat in seama, vazut, crezut, pupat...

Iar daca e vorba de persoana ta, iti zic ceea ce am zis si altora... Daca n-ai loc de mine, incearca sa-ti faci sau rabda pana ma plictisesc, nu dureaza mult.

DeletedUser17342

Tot nu inteleg ce vreti sa faceti... De ce s-a deschis un nou topic pentru asta? Se putea bine si frumos sa se puna un link de unde sa poti comanda pe internet "Codul bunelor maniere", o bagai la spam si gata.
Dar, referitor la insulte, unele nu sunt insulte, sunt simple si nevinovate constatari. Si cred ca limbajul celor de pe Triburile nu se va schimba pentru ca o mana de oameni au spus "Pro".

Bine, propunerea cu agramat in loc de senior member mi-ar placea la nebunie, dar acum sa vedem ce zic moderatorii...
Dar ceva imi face impresia ca nici ei nu-s prea academicieni din fire. Dar cu ce te incalzeste, de fapt ca scrie la profil in loc de senior member "Homo erectus" sau "maimuta urlatoare", "parlamentar roman"? Daca te inghite pe harta, nu ajungi nicaieri. Poate doar maimuta o sa se simta "vizata" si nu prea o sa mai frecventeze forumul... pana cand ii trece acel status, sau cum s-o numi.

Ma rog, ar anima intr-un fel forumul, sau macar harta.
Pro.

pana aici citisem de ieri, aici sunt total de acord cu ce a spus Leif cel Fericit. in continuare am incetat sa citesc atent pentru ca la fel ca oricare alt post, s-a transformat in dezbatere intre aceiasi oameni, avand ca subiect ideile lor, ca si pe oricare alta tema deschisa de x sau y, indiferent de subiect.

in schimb, poate toti care au postat aici ar trebui sa se gandeasca la un lucru, noi vrem sa schimbam mentalitatea si comportamentul userilor pe un forum din Romania! ca si orice alt forum din Romania, acesta reflecta caracterul oamenilor din Romania... asta e societatea in care traim, forumul asta il avem... asta e nivelu nostru, orice discutie pe care o auzi la orice colt, asa cum e ea agramata, ipocrita, snoaba, se regaseste si aici in scris, ca la urma urmei sunt aceiasi oameni in jurul nostru atat in realitate cat si pe forum si anume romanii, noi ;)

...e atat de simplu.

la vorbe oricine bun, dar la fapte mai 'lin'. daca toti ar posta la subiect, corect, fair-play si decent si ar fi ignorati toti 'agitatorii' de catre useri in primul rand, pe langa ban-urile pe care si le-ar lua pentru spam sau jigniri, incet incet nici nu ar mai posta tampenii pentru ca si-ar da seama ca nu ii mai baga nimeni in seama si s-ar orienta pentru alt joc unde gasesc oameni/copii sa se certe de la egal la egal, gen wow sau alte jocuri de genu... parca 'Triburile' era un joc de STRATEGIE, de cand oricine se pricepe si e CEL MAI bun(cum crede si se promoveaza orice newb) la un joc de strategie?

DeletedUser523

""Cu stima si deosebit respect fata de persoana dumneavoastra, tin sa va informez ca manifest dorinta arzatoare de a-mi introduce organul reproducator in decedatii si vatamatii corporal ai mamei dumneavoastra, indiferenta de ce ar insemna acest lucru si ce urmari ar avea. Sper ca sunteti de acord cu aceasta decizie si nu veti opune rezistenta, atat dumneavoastra, cat si stimabila dumneavoastra mama, care printr-o insulta adresata neamului gorilelor, a indraznit sa va dea viata. Precum spuneam, daca veti opune rezistenta, va invit politicos catre o promenada, un drum, o plimbarica cu destinatia exact de unde ati venit si aici ma refer la originile dumneavoastra. Sper ca veti onora aceasta invitatie, ca sa nu fiu nevoit sa apelez la forta, doar suntem oameni civilizati.
Sincerul dvs. prieten,
X"...

Sunt curios, autorul unui mesaj ca cel de mai sus ar primi o vacanta?

Ai talent...:D:cool:

DeletedUser

@Tzepes - Merci. :)
@Crazyyesco - nu este chiar asa. Nu putem noi sa schimbam mentalitatea userilor de forum din Romania. Nu cred ca e vreunul dintre noi ministru al inavatamantului. Acest comportament se face in cei 7 ani de acasa, apoi la scoala(pentru cine merge)... Si nu toate discutiile sunt agramate, ipocrite, snoabe, sau cum le numesti tu. Depinde in ce cercuri te invarti. Triburile, ca orice joc browser se adreseaza tuturor claselor sociale, nu exista interdictie pentru cei mai batuti in cap, asa ca este normal sa avem de-a face si cu ei. Triburile, ca joc, este slab, fiind folosit mai mult ca retea de socializare. Impreuna merg bine. De-asta are si un succes mai mare Triburile.
Forumul este in mare parte o reflectie a jocului, asa ca daca in joc se afla oameni cu diferite caractere, si pe forum se vor regasi, poate nu in aceeasi masura, dar nu este cu putinta sa nu dai de ei. Ar fi multe de modificat la forumul extern ca acesta sa fie cel pe care il visam. Si, dupa cum spunea Kidlukas, totul are un inceput, desi cred ca e cale lunga...

DeletedUser

Multumesc pirates406.

@andreikkk
Topicul in sine FACE UN APEL LA JUCATORI, MODERATORI, ADMINI fie ca e pe forum, fie ca e pe mess, skype sau orice alt mijloc.
Nu ai de cat sa-ti faci N clone, probabil aceasta campanie o iei ca pe un atac asupra ta si cauti o metoda sa invingi... Iti pun o intrebara foarte simpla, de ce?!

@megara

BA ma lasi? :))) Hai nu ma innebuni BA:eek:
Acolo ai spus ca probabil iau initiativa ta ca un atac la persoana mea, BA..
LOL BA!
Nu fac interpretari BA, stai linistit.. Interlocutorul meu, adica tu BA, nu e suficient de dotat mintal incat sa vorbeasca cu subinteles, sau sa atinga nu stiu ce drac de niveluri metatextuale, BA..
Tot ce vrei sa faci aici se cheama reclama personala BA si iti iese pentru ca noi suntem suficient de acizi si de fraieri incat facem misto de tine pe topicul tau, BA... Noi facem misto de tine, tu obtii mai multe postari aici, ne intelegem bine, BA ;)

Faptul ca tu dai mass-uri ca sa aduni lumea aici si sa voteze idiotenia propusa de tine, e grav rau, BA. Suferi de nebagare de seama rau de tot, BA..
Acum ia zi BA, prietenul imaginar iti spune ca esti cool, BA?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus