Campionat de speed

ToXiC-

member
Scor reacție
0
Ai uitat cand m-ai injurat fara sens si eu nu ti-am spus nimic ? Nu va bagati in seama atata, nu mai cersiti atentie.

Sa va victimizati stiti, in rest nimic, daca era asa cum spuneti voi :)) Eram doar eu pe dinafara, nici nu va duce capul sa treceti strada, doamne fereste.

O sa aveti sansa sa aveti un meci cu noi la turneu, pana atunci nu putem sa va oferim acest privilegiu .
 

Splashh

member
Scor reacție
0
...Lery stai calm ca si tu m ai injurat fara motiv,eu fara sa te bag in seama,nu comenta degeaba.Las ca vedem noi la turneu ,daca treceti de primul meci..
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
La un campionat mondial/european nu se inscrie doar Steaua sa reprezinte nationala, se mai aduc jucatori si de la Dinamo, Rapid, etc.
E doar un exemplu, in caz ca se supara Dinamovistii sau Rapidistii...
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Uite un motiv suficient sa nu va mai inscriu nicaieri, daca doriti sa jucati pe cont propriu, NU veti folosi niciodata .ro, team.ro sau ceva legat de Romania ( ma ocup eu de asta personal ), daca veti reusi sa intelegeti ca un CM nu este un loc de a va refula rivalitatile de pe .ro si veti fi o echipa, mai discutam. Pana atunci pas.
 

Uncheasu

member
Scor reacție
0
Asta este, din pacate romania nu va fi reprezentata ca tara in acest datorita organizarii parerea mea. Vor fi 2 echipe cu jucatori romani dar ambele nu vor reprezenta tara ci echipa din care fac parte. Era de asteptat sa se intample asta tinand cont de comunitatea toxica care este la noi pe server. Exista persoane care nu pot sa se abtina de la limbaj inadecvat , exista persoane care nu pot trece peste o rivalitate , sa nu mai mentionez ca backstab-ul este brand pentru unii dintre noi. Totodata este o problema si la nivel de organizare pe serverul nostru, unde pentru un motiv necunoscut start-urile 26 si 505 sunt cele care vad ca au prioritate.
Echipa nu trebuia sa se formeze pe baza jucatorilor vechi cum a spus rakanishu ci pe baza la un capitan ales la comun acord de toti cei care erau in echipa largita a .ro . Problema cea mare a plecat de aici, in echipa fiind neprezenta ordinea si disciplina(loc unde orice comportament "infect" trebuia sa fie uitat)
Zi buna si succes tuturor romanilor care vor participa la campionat.


Al vostru , Domnul Uncheasu.
 

ToXiC-

member
Scor reacție
0
bobei noob xxxx.png
 

Splashh

member
Scor reacție
0
Toxic,nu mai vorbi degeaba,ca daca scot lista cu ss uri,am facut praf QIFSHA in 2 secunde..
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Tot nu va potoliti ? Nici macar in ceasul 12 ?
Cum as putea sa va asigur participarea la un CM cu astfel de atitudine ?
Sincer acum...

In fine, raman sa aleg varianta cea mai neplacuta pentru mine, si anume un meci 10 vs 10 maine la ora 21, echipa care va castiga va merge oficial la CM.
Reprezentantii celor 2 tabere sa ma contacteze maine la suport pentru detalii legate de runda si acces.
 

Uncheasu

member
Scor reacție
0
Oricum castigam si separati contra tarile puternice usor.. Nu stau sa ma rog sa reprezint o comunitatea. Daca vrei organizezi meci acel si aia e.
rovbe.png
 

Splashh

member
Scor reacție
0
@Rakanishu se poate sa schimbi setarile, cu setarile care au fost aprobate pentru turneu
Acestea fiind, iar cladirea principala level1, magazia level1
 
Sus