Cavalerii Templieri (Raflo) - intre mit si realitate

  • Autor subiect DeletedUser36512
  • Data de început

DeletedUser36512

۞۞۞۞۞

IMN RAFLO

۞۞۞۞۞


LEGENDA RAFLO
(mitul unei prietenii veşnice)


knightstem.jpg


- Bunico, te rog, îmi mai spui odată povestea bătrânilor cavaleri templieri?
- Dar ţi-am mai spus-o de atâtea ori puiule!
- Hai... te rog frumos...
- Bine ţi-o spun... dar numai dacă eşti cuminte.

"A fost odată, ca niciodată, un tărâm frumos cum nu mai există nicăieri în Lumea asta: râuri limpezi îl străbăteau în lung şi-n lat, păduri neumblate îl fereau de arşiţa verii şi nenumarate vieţuitoare, văzute şi ne mai văzute, îşi aveau culcuşurile pe aceste meleaguri... Oamenii îi spuneau K16 dar de unde îi venea numele... nimeni nu ştie nici în ziua de azi..
Legenda spune că, într-o zi, Dumnezeu a trimis cinci raze de Soare în acel ţinut care, atingând pamantul, s-au transformat în cinci baieţei unul mai frumos decât altul, durdulii... iţi venea să-i mănânci de drăgălaşi ce erau. Dumnezeu le-a dat la fiecare cate un nume..."

- Da bunico... le ştiu, le ştiu...erau...

Kurtweitz cel Sfânt,
Norbi777 cel Viteaz,
Reptar cel Crunt,
Qandrewro cel Drept şi
Raduflo cel Înţelept.
tiraniinew.gif


- Bravo puiule! Văd că i-ai ţinut minte.

"...ei... timpul a trecut... şi copiii au crescut, braţele li s-au întărit, erau nişte flăcăi în toată regula acum. Cât era ziulica de mare mergeau împreună la vânătoare, îşi impărţeau vânatul şi se distrau cutreierând în lung şi-n lat dealurile şi câmpiile. Nu era colţişor din ţinutul K16 în care ei să nu fi ajuns.
Dar într-o dimineaţă tânărul Raduflo zări venind dinspre miazăzi un val negru, plin de răutate şi venin, ce înainta înghiţind totul în cale. La început tinerii cavaleri s-au speriat nemaivăzând asemenea urgie dar venindu-şi în fire s-au hotarat să ţină piept potopului de ură şi fală. Şi-au luat spadele în mâini şi au luptat cu vitejie, ceas de zi şi ceas de seară, apărându-şi cu voinicie meleagurile natale. După lupte crâncene ce au durat ani de zile , duşmanii au plecat infrânţi şi s-au risipit în negura vântului.
În timpul luptelor cavalerii au zărit un oştean din armata lor care îi întrecea pe toţi ceilalţi în manuirea armelor, în urma sa căzând duşmanii ca spicele. Cavalerii l-au chemat pentru ai răsplăti faptele de vitejie. Acesta veni... îşi dădu coiful jos.. şi cand colo, ce să vezi.... minune.... în faţa lor se ivi o tânără domniţă cu părul de foc... ce îţi lua ochii de frumoasă ce era. Îşi luase nume de flăcău pentru a se putea înrola în vestita armată Raflo. Cavalerii, minunaţi de frumuseţea ei dar şi de priceperea ei au hotărât să o numească Gabriel68 Inima de Aur şi au înrolat-o în rândurile Cavalerilor.
Impreuna au continuat sa creasca faima Tinutului din Nord si sa-l apere oricand era nevoie de dusmanii mereu cu ochii pe bogatiile locurilor.

Unii spun că bătrânii cavaleri au murit în luptele purtate de-a lungul timpului, alţii zic că Dumnezeu i-a făcut nemuritori şi i-a pus în fruntea armatelor sale de îngeri... dar eu cred că şi acum mai stau de strajă la hotarele ţinutului K16, să-l apere de hoţi şi nelegiuiţi"

- Bunico, bunico... eu când mă fac mare vreau să fiu ca Raduflo cel Înţelept !
- Bine puiul meu... acum... hai... la culcare!

Noapte bună!!!


jkdfg.jpg
 

DeletedUser36512

Acest thread a fost deschis pentru cei din tribul Raflo si nu numai. Mai depanam amintiri, mai bem o bere...Asteptam parerea oricui despre acest trib, fie ea negativa sau pozitiva
Si fiindca eu l-am deschis se cade sa spun primul cateva cuvinte...

M-am apucat de acest joc dintr-o prostie, doar putina publicitate pe un site si gata am fost:prezent la datorie. Pe atunci se ajunsese la Lumea 4 si am zis sa incerc si eu cu toate ca habar nu aveam cu ce se mananca neavand prieteni sau cunoscuti care sa-l "guste" inaintea mea. Am apasat butonul "Intamplator" si uite asa m-am trezit cu un satuc in nordul L4 prin martie 2008. Am acceptat prima invitatie, tribul se numea TOXIC. Eram vro 5 membri si intemeietorul inactiv asa ca atunci cand am primit un mesaj de la un oarecare Raduflo sa ma duc in tribul lui am acceptat. Aici i-am gasit deja pe Kurtweitz si pe Qandrewro. Tin minte si acum cum il bateam pe Flo la cap prin mesaje ca habar nu aveam ce sa fac (nu ca el ar fi stiut prea multe:))))) . Ne toceam capetele cu totii sa aflam cum sa luam un sat, cum sa atacam si tot felul de nimicuri care acum mi se par penibile. Si uite asa usor , usor am reusit sa strangem si noi vro 4-5 sate si ne uitam la altii care aveau cate 20-30 si vorbeam intre noi " pai eu sa am 20 de sate asi fi boier...oare o sa ajungem si noi sa avem atatea sate?" si am ajuns sa avem sute:)))
Stau cateodata si ma gandesc ca acel buton "Intamplator" pentru mine ar trebui de fapt sa se numeasca "Mana lui Dumnezeu" pentru ca m-a pus langa acesti oameni minunati cu care am facut multe nebunii pe lumea asta si pe alte jocuri.
Ma intreba acum ceva timp un prieten care a jucat si el dar intre timp s-a lasat: " Cum naiba de ati rezistat voi atat timp? Mici si pricajiti cu atatea triburi mari pe langa voi" . Pe moment nu am stiut ce sa-i raspund si i-am spus: " Cat mai are crasma bere va exista si Raflo" :))) . Dar intrebarea mi-a dat de gandit "Chiar? Cum naiba am rezistat?" Raspunsul e unitatea. Desi paream un trib destrabalat si fara coloana am stiut mereu sa ne strangem gramada in caz de nevoie, iar certurile (am avut si noi din astea) au fost intotdeauna constructive si am pretuit mereu legaturile create in timp. In Raflo nu satele primeaza!!!! Si daca tot am ajuns aici sa spun si cateva cuvinte despre relatiile Raflo pe plan extern. Din cauza ca noi jucam cu o oarecare durere :)))) multi ne-au catalogat drept nebuni, tampiti, lasi...si multe altele. Raflo nu a dorit niciodata de la o alianta decat EGALIATE ca de asta ii spune alianta si nu "fratele mai mic" . Un singur om a stiut sa-si dea seama de lucrul asta si ala a fost Vangx. Cei care i-au urmat au incercat sa subjuge Raflo si sa ne trateze de sus dar au aflat ca nu prea se poate. Si aici ma refer la Def si mai nou Armada. Raflo ori e egal, ori e dusman!

Cam atat deocamdata a pe urma va plictisex:) prea tare.
Multa sanatate tuturor pe lumea 4, lor si familiilor si sa vi se indeplineasca cele mai fierbinti vise !;)
 

DeletedUser

..off DOAMNE, inca unu care vrea sa-si scrie memoriile, sau ce gindeste el cu voce tare..:))..credeam ca numai MASTER-ul are "specii" din astea..:)--sau o'i fi si tu vreun CONT CUMPARAT cum se practica de catre triburile "DESTEPTE".

Nenea REPTAR..???, n-ai nici o realizare in LUMEA REALA ?.. ca ce debitezi mata aici, sunt bune pentru picii care inca cara ghiozdanul in spate..:) sa se laude in timpul recreatiei mari...:)

..e weekend, du-te si distreaza-te cu amicii, lasa amintirile sau eschivarile care le incerci,...
 

DeletedUser5970

O tu mare clubber, abia intors din club in dimineata asta ti-ai sacrificat din timpul tau pretios pentru a ne onora cu prezenta si pentru a ne aminti ca mai avem si o viata reala de mult uitata in defavoarea celei virtuale de pe triburi.
Mergi, traverseaza strada neinsotit si noteaza-ti in carnetel inca o realizare pe ziua de azi si nu mai fa pe desteptu` pe forum.

Felicitari pentru initiativa de a mai descreti forumul l4, bafta Raflo.
 

DeletedUser36512

..off DOAMNE, inca unu care vrea sa-si scrie memoriile, sau ce gindeste el cu voce tare..:))..credeam ca numai MASTER-ul are "specii" din astea..:)--sau o'i fi si tu vreun CONT CUMPARAT cum se practica de catre triburile "DESTEPTE".

Nenea REPTAR..???, n-ai nici o realizare in LUMEA REALA ?.. ca ce debitezi mata aici, sunt bune pentru picii care inca cara ghiozdanul in spate..:) sa se laude in timpul recreatiei mari...:)

..e weekend, du-te si distreaza-te cu amicii, lasa amintirile sau eschivarile care le incerci,...

asa vezi ca se poate?..hai intinde-te aici pe canapea si spune ce te doare? aici vei gasi mereu un umar pe care sa plangi:))) de asta suntem aici, sa ajutam pe cei cu probleme:))
 

DeletedUser4257

nu sunt eu fan raflo...dar din tot ce ai debitat aici sunt de acord la tot ce ai zis despre armada,scurt si la obiect...nu stii sa iti tratezi aliatii atunci platesti caci nu totul se invarte in jurul armada
ca au profitat master si gtc...asta e...poate ei stiu sa se comporte ca niste aliati si nu ca un aliat care tot ceea ce incearca sa faca e sa recruteze.
daca reptar nu are ce face aici si vrea sa scrie romane, e timpul lui si nu cred ca esti in postura de a da sfaturi trivi...fiecare face ce vrea. daca dupa 4 ani omul inca e prins in joc, felicitari...daca altceva mai bun nu are de facut:)) ca si mine acum cu acest comentariu
 

DeletedUser

Felicitari draga :) ai demonstrat inca odata ca esti trup si suflet alaturi de Raflo :)
 

DeletedUser

Raflo???= o legenda vie, doar cei care ne cunosc pot confirma acest lucru, un trib peste care au trecut multe incercari grele si care de fiecare data am reusit sa facem fata cu brio tuturor celor care ne-au vrut jos.:)
 

DeletedUser

Ce as mai putea spune mai mult decat ai facut-o tu mai sus?.. doar ca ma bucur ca v-am cunoscut si ca alaturi de voi am petrecut foarte multe clipe minunate si inca mai sper ca vom reusi sa bem o bere reala...

Cat despre legenda.. ea va ramane vesnic, fie ca unii vor sau nu.. :) iar despre cei care sunt mentionati in aceasta, unii s-au lasat, altii au incercat sa o ia de la capat, unii au reusit sa revina, altii nu.. poate candva si noi ne vom lasa, poate o vom lua de la capat, aici sau pe alte lumi.. niciodata nu au contat punctele sau satele, mereu prietenia a fost deasupra, mereu ati incercat sa ii ajutati pe altii sa faca puncte, unii au apreciat, altii nu dar, mereu am admirat la voi faptul ca nu conteaza decat dorinta de a va face prieteni si de a savura momentele placute ale jocului, ignorandu-le pe cele neplacute. In felul asta ati facut ca jocul sa fie mult mai mult decat un joc, sa fie o prelungire a realitatii in aceasta lume virtuala.
Va respect si va voi respecta mereu.


PS Sa nu crezi ca toti vor fi de acord cu ce scrii tu, eu sau altii, mereu se va gasi unul care sa critice. Sa nu te superi, fa asa cum ai facut mereu, ia ce e bun din critica iar restul, ignora!


Acelasi,
raduflo
 

DeletedUser

Foarte frumos. Ne reaminteste "inceputul" fiecaruia. :)

Totusi, cu urmatoarea fraza nu sunt de acord, e cam departe de adevar:

reptar a spus:
Cei care i-au urmat au incercat sa subjuge Raflo si sa ne trateze de sus dar au aflat ca nu prea se poate. Si aici ma refer la DEF...
 

DeletedUser

Mihaela, votul pentru ce este? Pentru creatia artistica? :) In rest nu vad pentru ce ar putea primi.
 

DeletedUser

Pentru ca a avut curaj...cineva din Raflo sa faca acest topic pe extern,trebuie votat cu stelute :)).
 

DeletedUser

stai ca acu se supara unul mare intemeietor in Master si va trece iar cu rosu :))
 

DeletedUser36512

the patriot baga si tu un vot pentru creatia artistica:))) ca oricum aceasta povestioara a luat fiinta inantea Def-ului; nu are nici o legatura cu def, mason si alte denumiri ce s-au perindat prin josul hartii:)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser36512

pai de ce nu va imortalizati si voi povestea in cateva cuvinte sa ramana posteritatii? doar il aveti pe draki povestitorul in trib:sau s-a lasat? aveti si voi o istorie bogata si la cum imi scria mie draki mesaje de nu terminam de citit in 2 zile :))) ar iesi ceva frumos
 
Sus