DeletedUser17912
da asa e..pt ca fiecare are stilul lui e joc si modul propriu de gandire..si ca sa poti sa cuceresti altceva decat sate de barbari atunci trebuie sa te adaptezi fiecarui stil in parte
am citit undeva aici ca a fi bun nu inseamna neaparat sa ai cele mai multe sate, desi probabil conteaza. dar am alta intrebare : jucatorii ce ajung in top cum reusesc sa aiba grija de 4-5-600 sate ? ca eu dupa 60 de sate nu mai aveam rabdare.
din pct meu de vedere psihologia ii cea mai importanta...daca reusesti sa intelegi cum gandeste fiecare sti exact ce ai de facut...
Daca ai cp si citesti statisticiile de pe forumu asta nu inseamna ca esti jucator bun)))) Sunt jucatori care pana la 2 mil de puncte nu folosesc cont premium si se descurca bine...
![]()
Eu cred ca pentru a fi un jucator cu adevarat bun trebuie sa:
-fii un bun strateg si sa iti si pui in aplicare strategiile pentru ca sunt unii jucatori care se gandesc cum ar trebui sa actioneze dar aleg calea mai simpla si mai putin eficienta din pacate;
-poti sta pe joc destul de mult timp atat ziua cat si noaptea;
-sa ai o rabdare de fier si puterea de a ridica din nou la razboi chiar daca unele batalii au fost pierdute;
-sa cunosti secretele jocului cum ar fi atacurile cu catapulta pe piata centrala, dodge chiar daca atacul contine catapulte, sate cu punctaj redus etc.;
-descoperirea activitatii adversarului si altele care nu imi vin acum in minte.
da...si mai invatam si sa nu ironizam![]()
e ok atunci...mie imi stiti oraru ? cand intru pe joc...cand ies de pe joc...?