Ce inseamna sa fii un jucator bun?

CorleoneThug

Nu stiu daca ar trebui sa imi dau si eu cu parerea, nu joc pe lumea 2, si nu ma consider un jucator bun... dar subiectul e interesant...Uneori pot deosebi atacurile false de cele reale, si citeodata reusesc sa-mi conving vecinii sa nu ma atace. Dar am observat ca daca ramii singur pierzi. Pina acum, de fiecare data cind nu am avut sprijinul colegilor, si am avut de infruntat un inamic cit de cit pus pe fapte, am pierdut. Cel mai mult am rezistat singur vreo 2 zile. E drept ca nu am prea multa experienta, s-ar putea sa ma insel.
singur impotriva tuturor nimeni nu poate rezista:)
 

DeletedUser15145

daca jucatori sunt buni dupa numarul de inamici invinshi inseamna ca sunt foarte slab;)) si asta asa este
 

DeletedUser1630

Un jucator mare are mai multe dezavantaje dupa parerea mea. El are o groaza cu sate majoritatea cu atac [apararea e mai greu de facut si el considera ca "atacul e cea mai buna aparare"] si trebuie sa se gandeasca atunci cand ii vin 200 de atacuri si sa vada cand si cu ce sunt ele. Asta e si dezavantajul triburilor mari ...... nu pot sa blindeze decat circa 1 sfert din satele lor maxim ...... si de multe ori nici pe alea.
se blindeaza doar ce e necesar
 

droopyxx

Hmmm pacat , speram si eu ca ne scoateti din ceata si invatam si noi cu ce se mananca jocul
 

DeletedUser5151

Dupa 2 ani de joc, imi vine greu sa cred ca mai sunt pe l2 noobi. Si nu exista un cel mai bun jucator bun, ci mai multi jucatori buni.
 

DeletedUser11201

Jucator Bun

In fiecare din noi se regaseste un jucator bun...daca ai jucat 2 ani si ai rezistat atata totusi ai ceva experienta...
 

mikeron

si la sfarsitul lumii , cand va exista doar 1 trib cred ca vor fi si atunci .... pt ca ori sunt protejati de jucatori mari , ori , cum am mai zis , este intr-o mare albastra....