Ce parere aveti despre Templar-Assassin?

  • Autor subiect DeletedUser13868
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Normal , de pe lumea 7 ..acum vad ca suntem in sectiunea lumii 7. :))

Eu te stiu de cand erai la inceput un ~TDL~ :p The Dark Lawyer:))
 

DeletedUser15222

cred ca ne-am intersectat destul de mult pe harta, mai mult ca si dusmani, niciodata ca si prieteni, mi-ai pus in cap 4 triburi destul de mari la vremea respectiva (Die, Sfera, TDL si RSQ-ul) in conditiile in care EoG-ul era situat doar pe un singur K (K24).
Ai jucat urat Ady (ca si conducator), ti-am platit cu aceasi moneda :p , datorita tie a disparut si TDL-ul si Die.
ai pus prea mult orgoliu personal in acest joc si ai tratat pe multi de pe un piedestal care nu ti se potrivea, caderea a fost pe masura (ai tradat -ai fost tradat) " ce la vie et tout la vie"....
Ca si om nu imi permit sa-mi spun parerea .. raman totusi la parerea mea initiala ca esti inca necopt .. si nu tot ce zboara se maninca
 

DeletedUser20252

Baiat ok,jucator bun din cat am apucat sa joc cu el.
Ca si conducator nu stiu ce sa zic,am fost pe 20 impreuna cu el,insa nu a jucat suficient ca sa imi pot contura o parere despre el.

In mare,e pe drumul cel bun dar se poate si mai bine. :D
 

DeletedUser

Ti-am luat-o inainte hombre :p
Sa vedem ce se poate spune si despre el...hmmmmmmm...si parerile "din alte lumi" sunt bine venite, ca o completare a "profilului" playerului de pe lumea 7 aka "templar-assasin"

P.S. Initial ma gandeam sa incep acest topic cu "scurta" caracterizare care o avea unguru la profil :)))...dar...mai tarziu voi posta si eu .

hmmmmmmmmm...nu am fost atent ca a fost cineva mai rapid si...a mai fost deschis un topic cu acest nume :(
 

DeletedUser19931

Templar-assassin ..... hmmm ..... un baiat de ciocolata :p
din pct meu de vedere .... un jucator bun
lider ...... destul de bun la vremea respectiva ( mult mai bun decat alti conducatori de pe L 7 , nu dau nume ) , a condus bine TDL si ajungea departe , putea inchide lumea usor , avea o strategie buna , numai ca ...... hmmmm ... mai bine ma abtin

multa bafta in lumea reala Adytza ...... multi pupici ptr tine si ptr Andrada
 

DeletedUser35292

Bun strateg. Bun player ( nu va lasati pacaliti de jocul lui pe aceasta lume...aici nu a aratat nici macar 5% din capacitatea lui de a juca...nu degeaba ii spun eu sultanul pe aceasta lume...). Lenes, orgolios ( pfffff...dar nu ma intrece :p ). Cum spunea si Flori...lumea asta putea fi istorie demult...si in mod cert daca ar mai fi fost TDL-ul "lui" ( mwhahahah) nu ar mai fi renuntat atatia playeri buni la joc ( si aici ma refer la cei care au fost prin TSL si narf..dar...asta este.
Ce te faci acum hombre...ca multi vor ramane cu o parere gresita despre nikul tau ( in baza la ceea ce ai aratat pe l7...). mda...scuze...am uitat, de fapt - banuiesc ca de asta nu joci pe toate lumile cu acelasi nik :p. Ce rautacios sunt:cool:

Este...cred eu...singurul player de pe aceasta lume care ar fi putut sa castige lumea chiar de pe primul loc la nr de sate ...FARA SA JOACEEEEEE ( sa lupte )...doamne...ciudat om.
In rest...multe amintiri frumoase....
 
Ultima editare de un moderator:

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
eu n-am nici o parere despre templar assassin :D

1. This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 4 seconds.
 

DeletedUser

baiat de treaba,mai mult...cind ne mai vedem la o bere "micutule"?
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus