Pai bine ma desteptule , giovanni, cum poti sa zici ca sunt pe langa cand oamenii au zis : " Nu voi juca in nici un trib in afara de tribul X","Daca tribul X ar pica as da stergere cont".
Du-te ca singurul care esti pe dinafara esti TU!!!!!COPILE care esti ! Exact cum ai zis : Argumentati raspunsul iar unii au zis : "Eu nu voi mai juca pentru ca joc in tribul X pentru prieteni".
Doooooh , este un argument adus la raspunsul dat!Dar , ce sa stii tu.Tu stai sa imi scrii mie cu BOLD ca sa arati cat de bun cunoscator al calculatorului esti si ca stii sa ingrosi cuvintele!
De ce este un topic deschis ? Pentru a se raspunde la intrebari sau ce contine.Nu mai bagati voi limite acum ca vorbiti doar daca!Eu zic ca ce-ar fi sa nu te mai bagi tu in vorba aiurea DOAR daca stii ca esti pe subiect..Ce zici ?
HAI PA !!
Prietene, daca eu iti zic.. ce-ti dau de mancare cartofi sau ciorba .. tu-mi raspunzi mere ? Eu ti-am dat doua alternative.. si alegi una dintre ele. Cand votezi.. (daca votezi) nu te duci sa scrii pe foaie numele nevestei sau al copilului.. te duci sa alegi dintre oamenii aia care deja candideaza. Daca nu "alegi" , te abtii.. nu stai sa o dai in diverse. Asta-i umila mea parere, daca vrei sa parlamentam pe tema asta, sunt deschis sa o fac.. dar nu cred ca are rostul.
@giovani, mai bine te abtineai si era perfect pentru toti
)
Mai oameni buni dar nu vad unde scrie ca nu avem dreptul sa ne expunem parerea, ceea ce voi sugerati este un fel de cenzura, si tu si ceilalti care ma acuza ca am zis ca as renunta la joc, sunteti chiar atat de limitati in gandire incat sa faceti tot posibilul sa denigrati pe cineva dfoar pentru faptul ca gandeste putin altfel decat voi? Atunci ce mai cautati pe extern? Aici se presupune ca fiecare are dreptul la opinia lui fara sa fie marginalizat, deci parerea mea este ca mai bine titneti dezacordurile pentru voi, deoarece voi faceti spam.
Pe bune, voi o luati prea plastic. Acest poll nu cred ca trebuie "interpretat" neaparat ca atare. Poti lua intrebarea si altfel, ca de exemplu : Dupa tribul din care faci parte, care este cel mai "ok" din punctul tau de vedere ? sau.. alte variante asemanatoare. Nu inseamna neaparat sa te si duci. Practic, daca prietenii mei ar renunta la joc as face-o si eu cu ei in semn de solidaritate, insa am respectat cerinta acestui topic si am votat un trib in care as fi jucat daca nu eram impreuna cu aceasta gasca de prieteni. Un trib, bun, cu multi jucatori cu bun-simt, cu o conducere cerebrala as spune.
Si nu o mai bagati p-asta cu "nu am voie sa-mi exprim liber parerea" la inaintare ca nu tine. Daca eu organizez o "conferinta" si te invit sa discutam despre incalzirea globala.. tu vii sa-mi spui ca vrei sa-ti exprimi liber parerea despre cat de frumos a fost concediul tau ? Discutia asta "libera" are anumiti parametrii care trebuiesc respectati. Daca tot o dati in democratie d-asta ieftina pe forum, ar trebui sa stii ca ai dreptul sa faci orice atata timp cat nu incalci drepturile altora; si cum tu incalci dreptul altora la un topic curat, structura si la obiect venind cu alte discutii.. ar trebui sa te autosesizezi nu sa faci aici pe filosoful. Corect ?
In rest, multa sanatate si virtute la toata lumea.
On topic (foarte sincer) : Chiar sunt onorat ca tribul din care am facut (sau fac) parte este atat de bine vazut si lumea si-ar dorii o "provocare" alaturi de el.