Deci cel mai bun jucător clar că nu există !Ar însemna cel mai bun Defenser , Ofenser , Un timp enorm oferit jocului , etc !
Deasemenea nici după 3 ani de joc , nu se observă cel mai bun jucător !După 1-2 ani de joc , în TOP20 nu ai ce căuta fără înnobilări înterne !Orice jucător de pe .ro , de pe orice lume , din top20 are mai mult de 3 înnobilări interne ! [vorbim de la intrarea pe aceea lume , după o perioadă de timp]
Deasemea cel mai bun trib !
Cel mai bun trib doar după 3-4 ani se vede .Am observat pe Lumea3 cum LR , un trib Top5 a fuzionat cu Die. !Mulți spuneau că LR este unu din cele mai bune triburi , dar uite că au ajuns la o înțelegere cu Die. de a fuziona .LR a avut vreo 2-3 jucători în Top20 , deci era un trib bunicel !
Top 20
Deasemea să vorbești despre Top20 mi se pare iar o prostie , niciodată nu știi ce se întâmplă .Sunt multe exemple , dar acuma îmi vine în cap 2 :
MoD - L7 , toată lumea spunea că este cel mai bun trib , că va domina lumea până la sfârșit , vorbind serios chiar au avut performanțe , au scos 3 triburi mari [Mda , Burn , M.T] , era clar că ei vor domina !Dar uite , după aprox. 2 luni de joc după scoaterea celor din M.T , s-a dizolvat tribul , iar de atuncea Topul este 'haotic' !Cine credea că ~TDL~[Reborn] va ajunge vreodată pe 1 ?Mulți jucători mari le plecase în ~FR~ și multe altele .Cine credea că Diablo va rămâne în Top , chiar locul 1-2 , după începerea acelui război ?Cine credea că ~TFO~ va rămâne în Top după aceea ceartă urâtă , o cădere liberă în Top20 , dar uite că acuma se mențin .
Să vorbim și de Lumea3 , unde Scitii au avut o dif de peste 120-130mil. [acuma 1-2 luni] puncte în fața celor din Die. , iar astăzi sunt diferențe de 15-20mil !
Cel mai bun lider
Cel mai bun lider deasemenea nu cred că există !Mulți spun că este Martzian , dar nu cred că vi se pare normal ca lider de trib să ceri ca membri tribului să dea Ștergere Cont pentru o zisă 'nedreptate' ...Da , cu acest gest au dat dovadă de un trib adevărat , dar Martzian de un lider slab !