Cel mai bun mod de a conduce un trib?

  • Autor subiect DeletedUser35224
  • Data de început

DeletedUser35224

Buna ziua, tinand cont ca acesta este forumul pt l4, o lume destul de avansata, cred ca multi veti putea sa-mi raspundeti la intrebarea mea:
Cum se conduce un trib cel mai bine?Prin tiranie si mana de fier sau prin principiile democratice?

Si daca se poate, pe cei care au reusit sa ridice triburi puternice pe aceasta lume ii rog sa ne explice cum au abordat functia de conducator al tribului...
 

MCBecks

Prin democratie se alege un conducator, iar tribul trebuie sa respecte deciziile unui singur conducator, nu sa ia toti o decizie.
Eu am renuntat la joc in momentul in care tribul pe care-l conduceam a devenit loc de certuri in conducere si cand a aparut neincrederea la nivelul conducerii.

Au fost foarte multi conducatori buni pe L4, si ma mir ca nu ti-a raspuns nimeni inca. Parerea mea personala e sa faci un set de reguli pe care sa le aplici indiferent despre cine este vorba. :)
Multa bafta, si nu pune prea mult suflet intr-un joc... sunt alte chestii mai interesante pe care le poti face.
 

expurtucontabil

Salve geto-dacule, daca vrei sa sti cum se conduce cel mai bine un trib, fa-ti un cont in master si o sa inveti. Am intemeiat Tracii,am avut conducere in -DA-, DEF,Divin,am vazut cum se pot distruge triburi de top sau de locul I, dar in Master, oricat de mult ai fi invatat in alte locuri, esti mereu uimit. Comy the Bad, Velni and the team=The best.
 
Sus