Chiar atatea nesimtire?

• Autor subiect florinel the lord of war
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Ce a ajuns lumea 9? ce a putut face tribul N.O.K. acum incep sa fiu de acord cu modeus,depsre care mi-am dat seama ca e o persoana de treaba prin convorbirile purtate cu el.

Azi amicul meu SELENARRO a lasat sitter pe angel of the night care are ce are cu mine,acesta cu trupele ofensive a dat in mine(charli vezi de unde am atacuri) iar trupele defensive lea trimis sprijin la 100h si acum ii se cuceresc satele.

Din pacate la acest nivel josnic a ajuns acest joc,aceasta lume 9!

DeletedUser

wow, asta da reactie din partea unor persoane.
intr-adevar, s-a ajuns mult prea departe, prea multa injosire si marsavie in acest joc.:-O
alte comentarii sunt de prisos.

DeletedUser

mah gizmo si aialti grozavi din N.O.K. la inceput vam crezut oameni,de acum e ceva personal intre mine si voi,nu ** despre IMMO insa va fii razboi intre mine si voi N.O.K.
Daca vezi eu cam mi-am tocit atacul pe aia din academie insa intro saptama o sa aveti atacuri de la mine de nu va mai saturati!

DeletedUser

frlorin nu iti pune mintea cu ei, nu merita.
si au sate destule pt toata lumea.
vin si eu cu tine in acest razboi.;)

DeletedUser

florinel the lord of war

da-mi pe joc un mesaj cand iti ajung atacurile.

DeletedUser

Ei hai...))
Sincer, îmi păreţi toţi nişte copii...))
Se pare că aţi uitat că acesta este un joc de RĂZBOI.

Iar în dragoste şi război, totul este permis.
Florinel, tu te plângi de ce au făcut cei din N.O.K., că sunt nişte nemernici... cum au putut ei să facă aşa ceva, să pună mâna pe un cont în IMMO şi să te atace de pe el =(

Însă nu te gândeşti la altceva: Cât de prostuţ (să nu zic fraier) trebuie să fie "amicul tău", ca să dea sitter unuia dintr-un trib străin...

Îmi aduc aminte când eram şi eu ca voi, vroiam să joace toţi într-un mod etic, şi eram profund indignat de ce făceau adevăraţii veterani ai jocului.
Acum însă, le sunt recunoscător pentru lecţia care mi-au dat-o.

Dragii mei. Înţelegeţi, că tipul de mai sus, are tot respectul meu. De ce? Pentru că a reuşit. Pentru că ceea ce a făcut, a dat roade. Iar într-un război, asta e TOT ce contează. Etica nu ţine de secolul 21, să fim serioşi.

În locul lui, dacă făceam rost de un cont într-un trib adversar, unde juca un tip cu care eram la cuţite, procedam EXACT la fel. Iar cei care spun că nu ar face aşa - înseamnă că nu au ceea de ce e nevoie pentru a învinge rapid, efectiv şi fără pierderi, atât în joc, cât şi în viaţa reală.

Fii bun cu prietenii, foloseşte tot ce ai împotriva duşmanilor.

DeletedUser3627

Politica asta este intr-adevar specifica pe aici , in teorie ar putea functiona , daca totul ar fi alb sau negru , dar cum prietenii au si ei prieteni , care la randul lor au prieteni care e posibil sa fie dusmanii tai , e posibil ca unii prieteni sa nu mai fie acolo unde ii crezi . De aici si pana la parerea unui "clasic" in viata care a dat stergere cont , ca are incredere totala , dar isi rezerva dreptul sa fie 99% sceptic nu mai e decat un pas mic .
Cand faci dastea deja incepi sa te intrebi cine mai e prieten si cine nu , pentru ca pana la urma daca te arde unu , justificarea ca era mai prieten cu altcineva , deci practic era dusmanul tau poate duce la accidente .
Atunci nu mai conteaza cat de bun e tribul si cat e puternici sunt restul prietenilor , daca te arde unu din sitter ii ajung 24 ore sa te stearga de pe harta fara pierderi .

DeletedUser

pai de ce crezi ca a ales sa dea pe tine? ca sa simti si tu cum e sa fii atacat ca pina acum teai facut remarcat doar pe forum ca in joc esti in top 10 la inobilari interne

DeletedUser

mah gizmo si aialti grozavi din N.O.K. la inceput vam crezut oameni,de acum e ceva personal intre mine si voi,nu ** despre IMMO insa va fii razboi intre mine si voi N.O.K.
Daca vezi eu cam mi-am tocit atacul pe aia din academie insa intro saptama o sa aveti atacuri de la mine de nu va mai saturati!

vezi florine si tin minte cand noi ne certam cu ei si gizmo leai luat apararea da cum se zice minciuna are picioare scurte uitei cum incep sasi arate adevarata fata iar THS era mult mai rau de atata;)...

Ei hai...))

Florinel, tu te plângi de ce au făcut cei din N.O.K., că sunt nişte nemernici... cum au putut ei să facă aşa ceva, să pună mâna pe un cont în IMMO şi să te atace de pe el =(

Însă nu te gândeşti la altceva: Cât de prostuţ (să nu zic fraier) trebuie să fie "amicul tău", ca să dea sitter unuia dintr-un trib străin...

Îmi aduc aminte când eram şi eu ca voi, vroiam să joace toţi într-un mod etic, şi eram profund indignat de ce făceau adevăraţii veterani ai jocului.

Dragii mei. Înţelegeţi, că tipul de mai sus, are tot respectul meu. De ce? Pentru că a reuşit. Pentru că ceea ce a făcut, a dat roade. Iar într-un război, asta e TOT ce contează. Etica nu ţine de secolul 21, să fim serioşi.

În locul lui, dacă făceam rost de un cont într-un trib adversar, unde juca un tip cu care eram la cuţite, procedam EXACT la fel. Iar cei care spun că nu ar face aşa - înseamnă că nu au ceea de ce e nevoie pentru a învinge rapid, efectiv şi fără pierderi, atât în joc, cât şi în viaţa reală.

ai dreptate si tu dar nu te gandesti daca tipu ala a dat sitter aclui player ca ei se intelegeau ** si intrun fel erau pr pe server??...cel mai imp intrun astfel de joc e sa ai grija de pr tai prin asta ei au dovedit doar ca nu au pic de respect deci e un fel de avertizment pt aliati lor aveti grija ca oricand va puteti trezi atacati pe la spate de ei;)

2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

citind cele de mai sus i-mi aduc aminte cu nostalgie de inceputurile L 2 cind si eu am profitat de naivitatea unui adversar si obtinind mod de vacantza pe cont cu functie de conducere am inceput sa concediez din tribul respectiv ,noroc ca nu m-a lasat mai mult de 5 min ca ramaneau doar intemeietorii ! :)) aviz amatorilor !!! asa cum s-a scris mai sus triburile e joc de razboi ,iar la razboi e permis orice ca sa cistigi (neincalcind regulamentul jocului desigur )

DeletedUser

citind cele de mai sus i-mi aduc aminte cu nostalgie de inceputurile L 2 cind si eu am profitat de naivitatea unui adversar si obtinind mod de vacantza pe cont cu functie de conducere am inceput sa concediez din tribul respectiv ,noroc ca nu m-a lasat mai mult de 5 min ca ramaneau doar intemeietorii ! :)) aviz amatorilor !!! asa cum s-a scris mai sus triburile e joc de razboi ,iar la razboi e permis orice ca sa cistigi (neincalcind regulamentul jocului desigur )

Aşa mă distram pe .net...))
Făceam întrecere, cine primul ajunge la 5 disbanduri =))

DeletedUser

Ei hai...))

Mah charli stiu ca ai raca pe mine fiindca sunt in IMMO,insa sa fim seriosi e daor un joc nu e nimik real,batar pe acest joc sa fim oameni si sa jucam cinstit,jocul e facut pentru a ne relaxa nu pt a ne strica sanatatea...
Daca tu tradezi pt 2-3 sate in plus ci nu tii cont de omenie sincer imi pare rau de tine..

1.NU suntem in razboi cu N.O.K. de acum o sa fiu.
2.Selenaro nu era in trib cand ia dat sitter la angel

De acord cu q13 ca a dat afara membri,asa am facut si eu pe l5,insa pe mine nu ai sa ma vezi vreodata tradant,sa fiu neloial,si sa sufar ca alti pentru ca pierd 1 sat..
Si niciodata nu am sa fiu un las ca sa atac de pe alt cont unde sunt sitter ca nu cumva sa atac de pe contul meu ca imi ia X satele si ca imi rup trupele...

ma grau batar eu am iesit in evidenta cu ceva nu ca alti...totusi se pare ca au trecut atacurile insa daca nu leai putut sincroniza cat de cat am putut fenta in voie si asa ca nu miau laut niciun sat...

Numai bine si invatati de la mine,de la un copil incercati sa aveti si viata reala,mai repede sau mai tarziu nu o sa mai fiti pe l9,fie o sa fiti scosi la margine(intodeauna este unul mai bun ca tine sau ca mine) fie se inchide lumea 9 si nu mai aveti cu cine juca,ce va faceti atunci daca nu stiti acum sa va traiti viata...

DeletedUser

scuze ca intervin si eu, florinele! insa nu ai dreptate! stiu, nu este etic, moral, dar este permis de regulament! atat timp cat se respecta regulamentul totul este ok! tu te plangi de trupe trimise aiurea, dar intotdeauna se poate mai rau! se pot desfiinta triburi, ganster ray stie!:) lasa lamentarile ca nu ajuta la nimic! pune mana si joaca si daca poti aplici corectie, daca nu, asta este! noi sa fim sanatosi! :) domnia si prostia se platesc! intotdeauna!:)

DeletedUser

florinele crezi ca asta e grav vino pe L5 sa vezi acolo incalcari de regulamente, magari de tot felul "maini ajutatoare" nesimtire cat cuprinde :) :cool:

DeletedUser7916

iti explica shinobi cum sta treaba pe triburi ... intreba`l pe el

DeletedUser18865

Ei hai...))

da in dragoste si razboi totul e permis, dar aici suntem in primul rand niste jucatori pe un server online cu regulile lui...
Florinel poti sa ii zici persoanei in cauza sa depuna un ticket.
Nu este permis fraudarea jucatorilor din pozitia de sitter.
O zi placuta in continuare.

DeletedUser

si daca credeti ca aceste magari se opresc aici ia uitati ce a patit un coleg de al meu care era si la conducerea tribului;)

Genul: feminin
Profilul

Text personal

AM PUS OCHII PE CONTU TAU !!! CE ZICI VREI SA RAMAI FARA ........... SCHIMBA-TI PAROLA DAR EMBLEMA PASTREAZ-O ALTFEL ITI GARANTEZ POTI SA-TI EI ADIO DE LA CONT!!! A SI POATE ITI DAI SEAMA CA SUNT ADMIN!!! NU ATACA TRIBUL Assassins Creed SPER CA MA-M FACUT INTELES AM PREA MULTI PRIETENI ACOLO.

i sa spart contu si respectivu ia modificat profilu in modelu de mai sus:-w....plus multe altele ia mai facut;)

DeletedUser

ori cum toate astea sunt in van, cand urli ca se fac magari ti se raspunde sec unde sunt dovezile, cand aduci dovezile nu iti mai raspunde nimeni.

@joyman2 chiar si asa nu ai ce face, daca sunt mana in mana cu "dansi" a patito un coleg pe L5 si i sa raspuns ce te asteptai sa se intample daca ai lasat sitter la dusman. acelui coleg si sa golit contul ca era atacat non stop si nu treceau de el, dar cand noi am prins spionul dusmanilor si ia golit cineva 4-5 sate de trupe pedeapsa era 50% sa de pe fiecare cont care o ataca :| :confused::eek:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus