Chiar atatea nesimtire?

• Autor subiect florinel the lord of war
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

si daca credeti ca aceste magari se opresc aici ia uitati ce a patit un coleg de al meu care era si la conducerea tribului;)

Genul: feminin
Profilul

Text personal

AM PUS OCHII PE CONTU TAU !!! CE ZICI VREI SA RAMAI FARA ........... SCHIMBA-TI PAROLA DAR EMBLEMA PASTREAZ-O ALTFEL ITI GARANTEZ POTI SA-TI EI ADIO DE LA CONT!!! A SI POATE ITI DAI SEAMA CA SUNT ADMIN!!! NU ATACA TRIBUL Assassins Creed SPER CA MA-M FACUT INTELES AM PREA MULTI PRIETENI ACOLO.

i sa spart contu si respectivu ia modificat profilu in modelu de mai sus:-w....plus multe altele ia mai facut;)

dupa atata amar de vreme si ficati mancati pe triburi pun contul meu de pe L2 la bataie ca n-a fost admin :) daca voi credeti ca la admini e sat fara caini va inselati ,nu zic nu or avea si ei uscaturile lor ca orice padure ,dar daca sint descoperiti dispar din peisaj .un admin nu ar fi scris niciodata textul de mai sus ,ii era deajuns sa ii modifice contul (daca prin absurd ar fi fost admin )

DeletedUser

In loc sa va plangeti pe forum ca va ataca N.O.K sau Assassin Creed, mai bine ati incepe sa ii atacati, prea multa vorba strica

DeletedUser18865

@joyman2 chiar si asa nu ai ce face, daca sunt mana in mana cu "dansi" a patito un coleg pe L5 si i sa raspuns ce te asteptai sa se intample daca ai lasat sitter la dusman. acelui coleg si sa golit contul ca era atacat non stop si nu treceau de el, dar cand noi am prins spionul dusmanilor si ia golit cineva 4-5 sate de trupe pedeapsa era 50% sa de pe fiecare cont care o ataca :| :confused::eek:

Poate ca atunci cand s-a intamplat ce s-a intamplat nu exista regula si admini luau atitudine numai daca vroiau , acum daca nu se ia atitudine se poate chiar raporta un admin.

DeletedUser

poi si in aceiasi perioada cand noi am vrut sa facem asta la spionul lor, de ce am primit avertizare ca fiecare jucator care o ataca ca era o "ea" va fi pedepsit cu 50 % sate ?

DeletedUser9858

zi merci ca na pus mana pe contul unui intemeietor ca desfinta tribu

DeletedUser

In loc sa va plangeti pe forum ca va ataca N.O.K sau Assassin Creed, mai bine ati incepe sa ii atacati, prea multa vorba strica

e lasa ca a trecut si am crescut daor cu 70k la aparatori,insa am promisiuni ca ma afd rang 1 la aparatori astept cu nerabdare N.O.K.

nu stiu ce sa spun,admini lucreaza de obicei discret,insa uneori depasesc limita o cunosc pe propia pile...

Nu uitati traim in Romania tara tuturor posibilitatilor...
Oricum eu ma am bine si cu cei din AC si cuc ei din T.K.L. asa ca o sa raman neutru!

DeletedUser

si daca credeti ca aceste magari se opresc aici ia uitati ce a patit un coleg de al meu care era si la conducerea tribului;)

Genul: feminin
Profilul

Text personal

AM PUS OCHII PE CONTU TAU !!! CE ZICI VREI SA RAMAI FARA ........... SCHIMBA-TI PAROLA DAR EMBLEMA PASTREAZ-O ALTFEL ITI GARANTEZ POTI SA-TI EI ADIO DE LA CONT!!! A SI POATE ITI DAI SEAMA CA SUNT ADMIN!!! NU ATACA TRIBUL Assassins Creed SPER CA MA-M FACUT INTELES AM PREA MULTI PRIETENI ACOLO.

i sa spart contu si respectivu ia modificat profilu in modelu de mai sus:-w....plus multe altele ia mai facut;)

un admin nu iti sparge contul, nu iti schimba parola. poate sa faca aceste lucruri fara sa aiba nevoie de parola.

asa ca ma indoiesc 150% ca a fost un admin. nu ce preteaza la asa ceva

DeletedUser6558

un admin nu iti sparge contul, nu iti schimba parola. poate sa faca aceste lucruri fara sa aiba nevoie de parola.

asa ca ma indoiesc 150% ca a fost un admin. nu ce preteaza la asa ceva

non sequitur. Daca cineva poate face ceva mai usor, de aici nu rezulta ca nu va alege o cale mai grea.

DeletedUser

Topicul a luat o directie gresita si discutiile s-au indepartat de problema pentru care a fost deschis.
Topic inchis.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus