DeletedUser
De ce sa destramat Circus?
Dupa cate vad eu pe harta si statistici imi permit sa trag anumite concluzii subiective:
- Persia o sa cada pentru ca nu mai poate rezista mult contra TheEnd, NewAge, TraGe, RPT etc
- CIRCUS va avea aceeasi soarta (daca nu isi schimba politica) contra DEO, Mason, TGL
- vsAll e o prada usoara si sigura contra WoC
) e buna treaba, regele a murit, traiasca regele, Circul a murit, piesa asta este hit!
si cine e acel om de nimic daca nu sunt indiscret?
sunt curios daca am avut dreptate
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile în limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de vârste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar întrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
tress
oricum daca circus nu va mai fi,promit ca nici aceste gunoaie sa nu mai existe pe harta
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile în limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de vârste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar întrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
o mizerie de om acest tress
dar stii ce e amuzant?
ca dupa ce a concediat pe toata lumea, uite:
28.07.
04:02 alci 2 a fost invitat de către Tress.
28.07.
04:01 tiany a fost invitat de către Tress.
28.07.
04:01 P0my a fost invitat de către Tress.
28.07.
04:01 Ahillis a fost invitat de către Tress.
28.07.
04:01 georgeta... a fost invitat de către Tress.
28.07.
04:01 Cupipulpitza a fost invitat de către Tress.
28.07.
04:00 bogdan9 a fost invitat de către Tress.
un gunoi si jumatate,dupa cum spuneam
Dar asa e cand te caci pe tine intr-un razboi,ii pui capat cum poti )
CarlaDaimler în data de 27.07. la ora 11:13
Stimate membru alfamiliei[ally]Circus[/ally],
Iti scriu acest mesaj pentru a incerca sa te ajut sa vezi cum stau lucrurile in realitate.
Familia[ally]Circus[/ally] nu va mai fi pe harta L23. Nu stiu daca va dura 1 luna sau 6 luni, dar asta se va intampla cu siguranta.
De ce sunt asa sigur?!? Pai, pentru ca are cei mai slabi conducatori... Care nu au stiut sa-si pastreze relatiile de alianta, au preferat sa aiba 3 razboaie in 3 directii diferite... si uite ce se intampla.
Nu ma refer numai la faptul cafamilia[ally]Circus[/ally] pierde sate pe toate laturile, iar granitele se muta pe zi ce trece, ci ma refer la organizarea din aceste trib si diferentele fata de familia [ally]Mason[/ally]:
- sprijin trimis aiurea, orbeste, la jucatori care nu mai intra pe cont... iar altii, activi, ies din trib pentru ca nu au vazut nici macar un lancier...
- contul [player]seeerj[/player] mai are 1 sat, in acest moment, pe cand al nostru [player]gregory2000[/player], e bine mersi, acolo unde e
- jucatorul kia092 a dat stergere cont
- jucatorul [player]TIBI LTL[/player] a dat inceput nou
- [player]monitta[/player] nu mai intra pe cont dupa primele 3 zile de atacuri
Vrei sa mai stii diferente?
[player]gregory2000[/player] a fost aparatorul zilei si a pierdut 2 sate; [player]sefu121[/player] a fost si el aparatorul zilei, dar pe contul lui este macel.
Ai tai l-au adus pe [player]GalaII[/player] la voi, iar dupa 3 zile de atacuri ne-a lasat noua parola contului, pe cand noi l-am adus pe [player]flor1n23[/player] la noi, iar acum e bine mersi, ba chiar isi ia inapoi satele pierdute in primele zile.
Si lista poate continua, dar nu vreau sa te mai stresez.
In concluzie, daca tii la satele tale, daca tii la contul tau si la cat ai muncit pentru el, vino alaturi de niste jucatori care chiar stiu ce au de facut.
Si nu ma refer numai la familia [ally]Mason[/ally], te poti duce in [ally]DEO[/ally], te poti duce in [ally]T.G.L.[/ally], te poti duce unde vezi cu ochii, dar acolo, la tine, nu mai e de stat.
O zi buna iti doresc.
Cu respect,
familia [ally]Mason[/ally].
pai la cat de rau arati,normal ca se sparie toata lumea de tines-au dat peste cap dupa circulara asta
Sincer , gestul cu circulara a fost foarte urat .
Oricum asta sunt chestii facute de playeri care nu au respect pentru inamici si poate nici chiar pentru ei .
A fost urat gestul , zici ? Dar toate cuvintele din aceea circulara sunt adevarate , vrei sa zici ca dupa ce a facut acel conducator din Circus , familia Circus mai poate continua in situatia de acum ? E ceva clar , nu mai poate continua , foarte multi jucatori au fost dati afara de acolo la cheful unui conducator , iar pun pariu ca alti colegi de acolo vor da : "paraseste tribul" , acest GEST este foarte urat , Carla nu a zis sa vina in Mason , poate a dat de inteles , dar a zis foarte clar ca poate merge omul unde vede cu ochii , stii cum e : In timpul razboaielor "negoturiile" merg foarte bine si foarte profitabile.
A fost urat gestul , zici ? Dar toate cuvintele din aceea circulara sunt adevarate , vrei sa zici ca dupa ce a facut acel conducator din Circus , familia Circus mai poate continua in situatia de acum ? E ceva clar , nu mai poate continua , foarte multi jucatori au fost dati afara de acolo la cheful unui conducator , iar pun pariu ca alti colegi de acolo vor da : "paraseste tribul" , acest GEST este foarte urat , Carla nu a zis sa vina in Mason , poate a dat de inteles , dar a zis foarte clar ca poate merge omul unde vede cu ochii , stii cum e : In timpul razboaielor "negoturiile" merg foarte bine si foarte profitabile.
Pe mine ma intereseaza soarta circus-ului si a jucatorilor lui in masura in care imi sunt dusmani si vreau sa-i scot de pe harta.
Blamati o circulara care a fost cu bun simt si nu obliga pe nimeni la nimic, doar prezenta niste fapte reale. Sau v-a deranjat ca a pus un semn de intrebare ? Dar nu este prima data cand vad la aceasta tema ca adevarul supara.
Despre actul deplorabil al colegului vostru de trib de a va da afara pe toti eu nu pot sa va spun decat ca voi v-ati ales conducerea si tot voi trebuie sa suportati consecintele. Ati adunat in trib tot felul de oameni fara sa va uitati la calitatea lor nici ca jucatori nici de alt fel. Ati luat in trib la gramada in aviditatea voastra dupa membri. De ce va mirati acum ?
Pe mine ma intereseaza soarta circus-ului si a jucatorilor lui in masura in care imi sunt dusmani si vreau sa-i scot de pe harta.
Blamati o circulara care a fost cu bun simt si nu obliga pe nimeni la nimic, doar prezenta niste fapte reale. Sau v-a deranjat ca a pus un semn de intrebare ? Dar nu este prima data cand vad la aceasta tema ca adevarul supara.
Despre actul deplorabil al colegului vostru de trib de a va da afara pe toti eu nu pot sa va spun decat ca voi v-ati ales conducerea si tot voi trebuie sa suportati consecintele. Ati adunat in trib tot felul de oameni fara sa va uitati la calitatea lor nici ca jucatori nici de alt fel. Ati luat in trib la gramada in aviditatea voastra dupa membri. De ce va mirati acum ?