cititi si curcitiva

• Autor subiect DeletedUser9858
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser9858

paul25 în data de 23.05. la ora 22:35
iam dat siiter la BebeReniar el sia batut joc d mn.iam zis sa ii dea invitatie in tribul tau si nu a vrut.acum sunt atacat de colegi tai din trib.cica satele mele sunt proprietatea tribului tau.spunele sa nu ma mai atace.dami invitatie in trib

cum poate exista cineva care crede ca dusmanul il ajuta:confused:

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

paul25 în data de 23.05. la ora 22:35
iam dat siiter la BebeReniar el sia batut joc d mn.iam zis sa ii dea invitatie in tribul tau si nu a vrut.acum sunt atacat de colegi tai din trib.cica satele mele sunt proprietatea tribului tau.spunele sa nu ma mai atace.dami invitatie in trib

cum poate exista cineva care crede ca dusmanul il ajuta:confused:

Trebuia sa pui la mesaje amuzante:)),ce sa faci mai sunt n00bi pe lumea asta,ce ar fii daca pe joc ar mai juca doar cei mai buni

DeletedUser9858

da mei eu cel ptuin nu ma las fraierit asa usor de un trib care imi e dusman:D:D
ce inseamna pentru tine jucator bun?

de aia nu la pus la mesaje amuzante
pentru ca eu ma refeream la alceva, la faptul ca nu trebuie sa ai 5 milioane de puncte ca sa iti dai seama ca inamicul nu vrea sa te ajute
e vorba aici de gandire nu de care ia mai multe sate

tu ce faceai daca iti cerea un inamic sitter ii dadeai?

DeletedUser

Mai treci pe la ora de "Limba Romana". Nu mai sodomiza limba noastra si nu umple forumul cu spam inutil.

Faptul ca va bateti cu un trib de noobi sau cu o parte din el nu intereseaza pe nimeni.

1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere la adresa jucãtorilor. Dacã greselile gramaticale sau de scriere ale unui jucãtor sunt atât de mari încât continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel mesaj. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.

DeletedUser9858

im pare rau da am luat 4 domnisoara profesor:D:D:D:D

pacat :rolleyes:ca avem atatia profesori care isi fac impresia ca snobismul ajuta la ceva:confused:

apropos noobi de care zici sunt pe locul 13 mondial:D:D:D
si daca unu de la cei de pe locul 1 zice ca e noob OCT
o sa le transmit ca leai acordat aceasta distingtie:D

2.6. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fii inteles de catre ceilalti membrii ai forumului.Greşelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu şi cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus