Aceste aspecte nu înseamnă că jucătorii vechi nu sunt importanți, chiar din contră.
Vă rugăm să ne spuneți în continuare ceea ce gândiți, atât părțile pozitive cât și cele negative!
Aici vă rugăm să ne spuneți părerea dvs. în legătură cu acest
anunț!
Ne-ati da la toti ban global numai sa nu ne mai auziti si sa ramaneti cu n00bii vostri!
Vorbesc cu nume si prenume: Unguru89, Preafinuta, Itirupcapu.. De cate ori le-ati spus la suport ca daca mai continua pe tema X risca sa ii blocati toate conturile?
Voi nu vreti adevarul, voi vreti "like-uri"!
Si de la castigatorii de lumi nu o sa le primiti niciodata daca veti continua in ritmul asta..
Voi, pentru ca nu va convine ce zic, va permiteti sa amenintati si sa nu le dati dreptul sa vorbeasca unora care isi pot face oricand o echipa de 50-100 de platitori de premium! Daca ar stii sefii vostri ce faceti voi aici ati zbura in secunda 2, dar, din pacate, acolo unde ne-ati mintit ca se fac reclamatiile nu raspunde niciodata nimeni..
Nici macar pe lumile speciale, care se vor echivalentul hp-urilor de pe .de si .net nu v-ati putut abtine sa nu bagati porcariile de setari pentru n00bi (moral, bonus de noapte, proportie etc.) ..
Imi aduc aminte ca pe speciala 4 Th9one avea 15 milioane de puncte si ala de pe 25 cam 500 de mii.. Cum sa faceti poll de scoatere a moralului in conditiile astea?!
Au votat NU sute de conturi de 100-1000 de puncte!
Tu crezi ca unii din cei care sunt acum in top pe 41 au investit foarte mult ? Da, poate au vandut resurse pe alte lumi si se ajuta de asta pe 41 ( chestia asta o poate face totusi oricine ) dar nu cred ca unu' plin de bani care ia acum contact cu jocul ( n00b mai exact ) sa se poata mentine in top...da, pe termen scurt poate, dar pe termen lung nu.
Dar mai bine ii lasam pe ei sa ne spuna daca au investit mult pentru a se mentine in top, daca doresc asta, logic.
Lumea 41 e o alta mizerie de lume!
Rusine-mi e ca sunt in topul ala mincinos!
Dupa nici o saptamana de joc sunt mai scarbit decat de oricare alta lume! Imi pare rau ca am chemat atatia jucatori buni sa joace pe rusinea aia de server! Dar, cu prima ocazie, ne relocam pe .net sau pe .de si acolo ramanem sa nu mai avem treaba cu voi niciodata si sa nu va mai vedem!
Ne-am saturat de voi pana in gat!!!