Clarificarea intențiilor noastre!- discuții

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Si ce te face sa crezi ca pe .net sau uk sau pe alte servere vei gasi altfel de setari ? ( cu exceptia .de care se pare ca beneficiaza de tratament preferential ) Si ce te face sa crezi ca specialele s-au terminat la nr.5 incat sa nu vina si cu setari asa cum le doresti tu, sau altii ?

DeletedUser38023

Si ce te face sa crezi ca pe .net sau uk sau pe alte servere vei gasi altfel de setari ? ( cu exceptia .de care se pare ca beneficiaza de tratament preferential ) Si ce te face sa crezi ca specialele s-au terminat la nr.5 incat sa nu vina si cu setari asa cum le doresti tu, sau altii ?

Macar acolo nu e dictatura..

DeletedUser

Din punctul meu de vedere, sondajul asta a picat acum din cauza incasarilor slabe.
nu cred ca e asa . orice firma serioasa indiferent de domeniu are in spate un istoric pe care il acceseaza des si care ii arata clar in ce mod a evoluat CA intr-o anumita perioada . v-ati intrebat vreodata de ce intre deschiderea l40 si l41 a trecut mai mult timp decat eram obisnuiti ? poate credeti ca doar in romania se iau concedii in iulie-august .
noi nu avem salarul nemtilor)
pai nici nu il meritam . daca vrei putem detalia asta dar nu e cazul . noi romanii ne dorim salariile nemtilor dar cand e vorba de muncit vrem sa muncim tot ca romanii .

ce nu intelegeti voi e ca nimeni oricat de mult ar vrea nu ii poate multumi pe toti membrii unei comunitati .

DeletedUser19202

Si pentru ca a venit vorba de .net sau .de poate trebuia sa fi preluat mult mai multe de acolo si ma refer strict la politica lor privind scripturile;) .Astfel acum n-am fi avut discutia asta aici.

DeletedUser29124

nyx a spus:
ce nu intelegeti voi e ca nimeni oricat de mult ar vrea nu ii poate multumi pe toti membrii unei comunitati
Crede-ma ca daca s-ar scoate facilitatile premium introduse de 2..3 ani incoace, adica injumatatirile , cost redus si comertul cu pp-uri, majoritatea membrilor comunitatii ar fi multumiti...exceptie probabil facand 2..3 copii de bani gata, frustrati, care cred ca doar cu bani poti ajunge sus...(in mare parte avand dreptate) :)

Despre salarii nu are rost sa discutam...am multi amici plecati in mai multe tari lucrand ce lucrau in Romania insa nu pe 300 euro ca la noi.

Referitor la joc...nu ma deranjeaza atat de mult faptul ca unii cu bani multi pot cumpara resurse ca sa ajunga in top pe cat ma deranjeaza faptul ca majoritatea lumilor au setarile facute pentru ei...

quz0r

member
Scor reacție
144
Referitor la joc...

Vrem joc, nu bătaie de joc. Ați făcut bine pe 41, prefer să joc pe o lume cu doar 5000 de jucători decât pe una cu 5000 de jucători și 3000 de suporți.

DeletedUser

evolution : lucrez intr-o companie care de ani buni colaboreaza cu firme din UE si cunosc diferenta intre modul de lucru al unui neamt si al unui roman . mi-as dori sa nu am dreptate . totusi nu despre asta discutam .

stii care e partea funny in toate discutiile despre optiunile prepay :p ? tot jucatorii le-au cerut

Momentan sunt 18 utilizatori care navighează în acest subiect. (15 membri şi 3 vizitatori)
Nyx.*,
alex02dsa,
AnG3LyTo,
Angel Dust,
carmi,
evoluti0n,
Heath Ledger,
Lilith,
mythra,
renunta sau te casapesc,
simona.s,
SUPERPANDEV
hmmmmm ... :p

DeletedUser44297

Fratilor,noi discutam degeaba aici deoarece oricat de bine ne-am exprima noi nemultumirea fata de staff s.a.m.d, nu vom ajunge nicioadata la un consens.

quz0r

member
Scor reacție
144
Ce legătură are staff-ul cu ce s-a discutat până acum? Aici vorbim de noutățile din joc aduse de programatori.

Un topic referitor la scăderea calității jucătorilor și triburilor de pe server, există. Folosiți-l.

Zice bine Pandev, script-urile și programele independente au stricat jocul. Și nu pentru că ele se pot folosi, ci pentru că nu toată lumea știe de ele/cum să le folosească. Însă oricât ne-am chinui, ele nu pot fi interzise. Ca să îndreptăm puțin lucrurile putem să susținem asta în așa fel încât toți utilizatorii să le poată folosi și să știe de funcționamentul lor.
Refaceți Wiki-ul, updatați cu informații utile twstats. Ambele au fost lăsate în voia sorții din 2009.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Fratilor,noi discutam degeaba aici deoarece oricat de bine ne-am exprima noi nemultumirea fata de staff s.a.m.d, nu vom ajunge nicioadata la un consens.

...si totusi nemultumirile tale ar fi......? Cei de mai sus si le-au exprimat concret, si totusi nu despre staf ( TT ) este vorba aici.

DeletedUser44297

NU! Aici vorbesc de nemultumirile altor persoane fata de staff-ul de pe server-ul romanesc si nu numai care gresesc enorm in anumite chestiuni legate de joc s.a.m.d.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Pai vino cu exemple concrete, iar o dam in chestii generale ? Si totusi repet...nu este asta subiectul discutiei.
Daca ai nemultumiri legate de pedepse sau mai stiu eu la ce te referi legat de echipa, te rog sa le faci la suport sau pe mail

DeletedUser18437

Parerea mea personala despre anunt este ca sunt doar vorbe goale fara sfarsit ...
Cat despre update-uri ... sa inteleg ca cei de "sus" vor sa faca toti jucatorii "egali" ?? sa limiteze jucatorii cu multa experienta adunata in timpul anilor, si sa le traga la nivelul jucatorilor medii ? suna cam aiurea, dar scopul principal cam asta ar fi :)
Extenuarea
"A determina pe cineva să renunţe doar pentru că nu doreşte să petreacă ore întregi apărându-se de fake-urile celorlalţi"
oricate update-uri se vor face, oricat de mare delay se va baga intre comenzi pentru a bloca jucatorii in a trimite mai multe comenzi intr-un anumit interval, eu n-o sa renunt niciodata la trimiterea a 1, 5 sau 10k de fake-uri. ce se rezolva cu delay ? petrec mai mult timp la calculator pentru a le trimite, dar numarul fiind acelasi, din punctul de vedere al aparatorului nu se schimba ABSOLUT NIMIC!

DeletedUser43725

dar nu cred ca exista vreun joc online in care sa nu existe facilitati ajutatoare contra cost.

Orice joc are facilitati contra cost , dar jocurile care se respecta (adica alea la care le pasa de comunitate macar putin) , au grija ca facilitatile platite care le introduc sa nu influenteze jocul in asa fel incat sa existe o diferenta uriasa intre cei care platesc si cei care nu vor sa investeasca bani . Sper ca ai notat asta !

Aici pe triburile , ca sa poti juca macar decent , trebuie sa cumperi pp , practic fara sa investeti un pp o sa fi pe harta cat ai norocu , 3-4 luni si tot asa pe fiecare lume , de ce ? E simplu , in primul rand cum toate sunt scripturi ilegale , esti obligat sa cumperi lunar asistent de farmare , este inuman sa farmezi manual cu 500 de usori , dupaia cand ai mai multe sate iti trebuie cont premium mereu , ca iara la cateva sute de sate nu te mai decurci .
La inceput de lume daca nu cumperi resurse cu pp , vei fi mancat de cei care o fac , valabil si cu injumatatirea la cladiri + productie sporita la mine + altele care nu mai vin in minte .
Se pot face pp-uri cu targu , joci 2-3 lumi numai sa faci pp pentru o lume unde vrei sa joci , dar odata cu asta , a adus jucatorii cu sute de conturi care farmeaza pp-uri sa nu mai spun de vanzarea de pp de la un jucator la altul . Si asa apar cei cu zeci de mii de pp care te miri cum de cresc peste noapte dublu ca tine .

Cu toate astea , nu inteleg de ce va mirati ca nu mai sunt jucatori ? Pai normal ca nu mai sunt cand tot jocul se invarte in jurul pp-urilor si nimic altceva , am spus acuma ceva ani sa nu va mirati cand o sa ajungeti pe triburile sa cumparati resurse cu pp , acuma spun , sa nu va mirati cand o sa cumparati sate gata crescute cu full atac sau deff in ele . Defapt sa nu va mirati pentru nimic in jocul asta .

Daca doriti vreodata un joc decent , reperul este triburile de pe vremea cand era lamine admin , comparati numarul de jucatori de atunci fata de cel de acuma .

DeletedUser45959

Jocul a progresat pentru ce i care au bani, pentru ce i fara bani jocu a devenit multe mai greu. Si eu cumpar pp pentru cont premium, fara ele ma simt legat la maine, si nu ca am bani de ma dau afara din casa.
Si in legatura cu pp eu cumpar cu cardu si platesc 88 de lei pentru 1500 pp, si sunt multi pe joc care vand pp mult mai ieftin si au cu zecile, isi fac 10 contri si le trimit de pe unu pe altu, si scapa toti cu basma curata ar trebui pedepsiti toti si ce i care cumpara de la ei si ei.
Ar mai fi admini care joaca...ar trebui sa fie simpli jucatori, dar nu e asta cum ne mintiti pe noi... au o influenta/impact foarte mare in joc si asupra diplomatiilor desi ar trebui sa fie simpli jucatori.
Wiki triburile nu este actualizat, ar trebui sa va ocupati si de ala.
Setarile lumilor nu mai sunt cele ce au fost, sunt facute dupa placerea anumitor oameni.
Atat timp cat la putere sunt admini si triburile lor toti ce i normali vor renuta la joc.
Am revenit sa joc dar ce am gasit nu mai e ce a fost o data acuma fara investiti in joc nu poti rezista mult timp.

quz0r

member
Scor reacție
144
ma simt legat la maine

Poți aplauda cu "mainele" alea?
Nu m-am putut abține, îmi cer scuze. Textul scris de tine mai sus e pe lângă subiectul propus discuțiilor. Începem să arăm forumul cu ce ne doare pe fiecare?

Nu înțeleg de ce vă loviți toți cu fruntea de zidul echipei de administrație. N-au nici un interes să vă facă pe voi să plătiți mai mult, mai puțin, mai ieftin, sau să modifice funcționalitățile jocului în general. Au tot dreptul să joace, pentru că dacă nu joci nu ai cum să aplici anumite sancțiuni și să dai anumtie explicații. Că influențează asupra diplomațiilor, te contrazic. Asta poate face orice jucător/conducător cu experiență vizibilă twstats.

Ba din contră, triburile în care joacă adminii sunt cele mai vânate în start și midgame.
Faceți inutil comparații între echipele de admini de acum 4 ani și cele de acum. N-au influențat/schimbat nici numărul de jucători de pe servere, nici n-au scumpit ei creditele în joc.

Din contră chiar, fără să supăr pe nimeni pot spune că echipa de administrație actuală se implică mult mai mult decât o făceau alții acum 5 ani.

Nu știu dacă tu, Willie Wonka ai văzut vreodată un sondaj de opinie făcut de alt admin vechi pe forumul ăsta cu privire la setările lumilor de joc. Dacă alt admin vechi a făcut ceva util pentru alții (cum a făcut mythra zecile de script-uri).
Pe vechi îl sperie noul. Așa a fost mereu.

Da, Tws. și Wiki trebuie actualizate.

Ultima editare:

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
34
Nu înțeleg de ce vă loviți toți cu fruntea de zidul echipei de administrație. N-au nici un interes să vă facă pe voi să plătiți mai mult, mai puțin, mai ieftin, sau să modifice funcționalitățile jocului în general. Au tot dreptul să joace, pentru că dacă nu joci nu ai cum să aplici anumite sancțiuni și să dai anumtie explicații. Că influențează asupra diplomațiilor, te contrazic. Asta poate face orice jucător/conducător cu experiență vizibilă twstats.

Ba din contră, triburile în care joacă adminii sunt cele mai vânate în start și midgame.
Faceți inutil comparații între echipele de admini de acum 4 ani și cele de acum. N-au influențat/schimbat nici numărul de jucători de pe servere, nici n-au scumpit ei creditele în joc.
Pe vechi îl sperie noul. Așa a fost mereu.

Da, Tws. și Wiki trebuie actualizate.

Pentru ca sunt singurii care pot schimba ceva, la nivelul jocului prin intermediul parghiilor pe care le au :)
Aia cu adminii nu comentez.

Din contră chiar, fără să supăr pe nimeni pot spune că echipa de administrație actuală se implică mult mai mult decât o făceau alții acum 5 ani.

Nu știu dacă tu, Willie Wonka ai văzut vreodată un sondaj de opinie făcut de alt admin vechi pe forumul ăsta cu privire la setările lumilor de joc.

Poate pentru ca acum s-a putut? Degeaba ar fi vrut sa faca mai demult daca nu se putea. Nici pe alte servere nu s-au mai facut...deci...

Dacă alt admin vechi a făcut ceva util pentru alții (cum a făcut mythra zecile de script-uri).

cough cough, Jackass.

Sus