Clasica...in amintiri!

• Autor subiect DeletedUser10929
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser10929

Cu ajutorul amintirilor celor mai vechi, am putea retraii clipe frumoase din "istoria" lumii clasice, oameni, triburi, razboaie, noptile si zilele pierdute, poate si print screen-uri din vremuri demult apuse. Sau unul dintre admini/moderatori poate ne ajuta cu statistici, harti din vremea inceputurilor pe aceasta lume (daca cumva, se pastreaza astfel de lucruri)
Intamplari haioase sau poate chiar tragice pot fi aici impartasite, pe un ton decent, fara jigniri, fara cuvinte acide la ce se intampla in acest moment pe clasica, sa lasam trecutul sa domine aici iar prezentul sa il traim in alta parte.

Va astept amintirile...

DeletedUser7708

Eu sunt un new-comer pe clasicul .ro şi poate contează puţin părerea mea dar nivelul jucătorilor e scăzut :( Apropo, pentru statistici, contact Lord Adex, he's the man :D

DeletedUser13449

da da :)) a bagat de la el ....si chiar daca nu o facea el ...e maestrul emil care din tantar face armasar:)))

DeletedUser

Ce vrei Silviu? Chiar daca acum este la noi in trib, nu vrei sa tina cu noi? Tine tot cu emil :))

DeletedUser13449

36_1_75.gif

DeletedUser10929

din ciclul mesajelor vechi, pe vremea cand ma bateam cu TUA SI EC:

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=71336 în data de 10.07. la ora 14:12
dap. se pare ca manusha a fost aruncata!!

din pacate..nu este [player]curca[/player] pe cont si il ataca pe castillo!

liber la innobilat baietzi, ca se pare ca alta solutie nu ne-a oferit...

grupatzi-va si atacati mai multi pe fiecare sat....si sub nici o forma sa nu puneti vreun plam pe forum...am ceva banuieli cine e pe cont, dar trebuie sa mai sap!!

bafta multa si spor a innobilat!!

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 10.07. la ora 21:51
...

Mesajele acestea au fost trimise de către cosmin.eu mai departe.

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=29814 în data de 10.07. la ora 11:12
A inceput distractia ...

Sa vedem ce poate sa faca acest trib in afar sa doarma si sa someze ...de azi ne bagam la munca am somat prea mult ....

Prin urmare vom incepe organizarile cei care nu vor participa isi va suporta pedeapsa ...si ea fiind urmatoarea ...

[ - I.N.O.B.I.L.A.R.E - ]

...eu unu mam saturat sa tot ma rog de voi sa facetzi ceva ...ori jukam corect si bine ori ...o facem ca cei din ~PHX~ si restu triburilor FANTOMA care sunt pe clasica doar de farmecul jocului ...

Care are morcovu in AsS... sa ma anuntze sal trec pe lista copiilor cu probleme ....si il rezolvam dupa ...

Eu cred ca am fost foarte CLAR si EXACT ...mai ramane voi sa intelegeti si sa facetzi ce trebuie ...

Eu sunt aici pt. voi ....daca era dupa mine nu mai jukam de mult ...dar din moment ce legi o prietenie cu niste playery ...e foarte greu sa o rupi sau sa te desparti de ei ....

Bafta tuturor si sper sa facem treaba buna impreuna de azi 10.07.2008 ...

...si ca sa fiu baiat bun ...vor si premi pt cei care vor face ce trebuie ... eu zic sa va ganditzi bine ...

Respectele mele [player]Masters[/player]

PS: sa nu uit ai 24 de ore domnule [player]bazill[/player] sa deblokezi circulara ...daca nu o vei face vei fi dat afar si inobilat !!

''vedetele sunt la megastar nu in ~EC~ ,,

Aceasta este o circulara DNr...

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 10.07. la ora 21:55
,...

Waler în data de 25.07. la ora 21:47
`Saltare,
...la toata lumea...

Am revenit in trib...ca sa ajut un prieten...pe [player]zizitop[/player]...care nu a fost ajutat de un alt prieten...care jurase credinta unui alt trib...dusman...

...L-am aparat cu tot ce aveam...la dreaq` am ucis ultimii nobili ai dusmanilor cu armata dea ofensiva (500 de cav. usoara...pot ucide 2 nobili cu garda mica..>:)))...mi-am facut praf satele din zona...dar l-am salvat...

...intre timp...prietenul din tribul advers...facea biza pe seama mea...{..."sa vad cit de bine stii sa te aperi"...a vazut...:)))...

L-am atacat pe [player]macle[/player] impreuna cu ramasitele odata faimasei "Legiuni Spartane"...l-am rupt pe macle...multam de sprijinul vostru cu trupe

La un moment dat am vazut ca macle primeste sprijin masiv...de la cine oare...?!?...de la preitenul din tribul advers...care a luat moka....vreo 40-50 de sate de la saracu` macle...

Trupele de asalt ale "Legiunii Spartane" se zdrobeau de defensiva combinata a PHX-ului...dublata de cea a amicului nostru...

Cei ce-l apoarau pe macle au trisat si au fost banati...mai putin amicul nostru care nu a trisat...el l-a aparat pe bune pe macle...trupe defensive pentru ca macle sa reziuste ofensivei noastre...in schimb macle ii ceda moka sate...

...Mda...eram de ris...:)))...ne bateam...noi cu al nostru...:(((...frumos gest...sublim...

[player]zizitop[/player] a vrut sa renunte la joc...a vrut sa-m icedeze satele sate...pe alese...amn refuzat...nu iau satele amicilor mei...

Din fericire...acelasi omniprezent amic...nu a refuzat...nu putea...erau sate moka...:)))...

De-asta zic...** m-am timpit...iremediabil...:)))...

Joc dupa principiile mele gresite...unde nu conteaza numai sa iei sate...ci conteaza cum le iei...mai ales CUM !!!...

Deunazi mi s-a reprosat ce din cauza mea si a caposeniei mele jucatorul respectiv refuza sa reintre in EC...cine sint **...un amarit de pe locul 25-26...care mai ia si el un sat...doua./..cind poate si are timp...

Cine e el...?!?...un jucator de top...care ia 150 de sate in 2 zile...

Nu pot sa ma pun in balanta...aleg binele tribului...tribul are mai multa nevoie de el...decit de un timpit idealist...

De-aia...zic...** il invit pe el...sint convins ca fac alegerea buna...
...** voi incepe atacurile pe o alta tinta..sa vedem ce pot face...singur...nimik...:)))

PRIETENIA MERGE DINCOLO DE ORICE TRIB !!!...asta mi-a fost singura lege aici...

Cu bine,

Cu stima,
[player]Waler[/player]

P.S.:...considerati astea de mai sus...o poveste...orice asemanare cu personaje din joc...sau de aiurea...e pur intimplatoare...:)))

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 25.07. la ora 23:06
hhoho

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=71336 în data de 25.07. la ora 23:07
Sorinelhd a scris:

INFO URGENT a scris:

[player]vio1973[/player] astăzi la ora 22:25
buna! a scris:

[player]crioli[/player] în data de 22.07. la ora 21:27
pffff....este unul din noi care duce vorba.astia din 300 au aflat mai mult decat trebuia despre planurile noastre cu TUA si JUST..
sint un pachet de nervi...ce stii despre spion?ai aflat ceva pe la tine????

[player]gustar[/player] în data de 22.07. la ora 21:30
vezi ca i-am dat lista cu inactivii TUA la yosuntrau...atacati rapid pina nu se prind astia de aici ...
ce s-a intimplat de nu l-ati atacat pe doruwarior??? era un moment bun..si-a spart trupele in astia din 300...si Good este la fel terminat de truep..acum sint in refacere...habar nu am de spion..daca as banui pe carev ar fi simplu...ca-i dau omor da nu se da de gol..
este o mica problema...nu stiu cum sa procedez...astia tot dau din gura pe forum si unu chiar zicea sa va trecem la dusmani...ma gindesc sa le propun ca sa va trecem deocamdata la PNA...pina se mai linistesc apele...voi mai aveti multe pregatiri de facut?cind incepeti atacurile??grabiti-va ca acum fac verificari si voi cere sitter pentru verificare si voi trimite trupele la draq in praznic...totu este sa dati semnalul cit mai repede!
astia din 300 au inceput sa atace pe syder man ...o sa urmeze salmonela si adryan2..stiu sigur de la unu din 300..nu stiu ce sa zic ..in adryan2 nu am incredere..il trecem si pe el pe lista rosie??

[player]crioli[/player] în data de 22.07. la ora21:39
trece pe toti cei care nu prezinta garantii...
avem prbl cu PHX..dar urgetam pe cit posibil pregatirile..pina una-alta tu fa liniste la tua pe forum...fa cumva sa-i calmezi ameteste-i de cap..numai sa se calmeze lumea si sa nu se agite spiritele....vom ataca tintele precum am stabilit dar acum nu ar fi bine sa facem nimic pina nu se ma calmeaza treburile.mai **

[player]gustar[/player] în data de 22.07. la ora 21:47
vezi ca pe contul ec am lasat siotter dearece am ceva probleme de rezolvat si abia apuc sa intru aici ...sa nu scrii nimic acolo ..doar aici pe contul tua sa ma contactezi!
papa

GUSTAR E Agernoir Diplomat ~EC~ iar gustar e seful din T-U-A!!

circula aceste mesaje pe toata lumea clasica, asha ca nu am nici cea mai mica indoiala ca vor ajunge si la voi, asha ca m-am hotarat sa vi le dau chiar eu cu explicatiile de rigoare aferente situatiei!!

ACESTEA NU SUNT MESAJELE NOASTRE!!!!!!!!!!

eu cu agerik, in primul rand nu vorbim pe triburi, si nu ** pe tonul asta!
In al doilea rand, este o incercare mai mult decat penibila a tribului ala de....numit [ally]300[/ally] de a ne face sa ne departam de [ally]T-U-A[/ally] ca sa poata ei sa ii distruga!

noi nu ii vom lasa NICIODATA pe cei din T-U-A la greu, NICIODATA nu vom fi dusmani si va rog sa ii ajutati mereu!

akuma ei sunt mai vulnerabili si de aia se incearca aceasta manevra complet cretina!

tribul asta, [ally]300[/ally] se cam duce de rapa, si pentru asta trebuie sa le multumim celor din TUA si de aia simt ca le cam fuge "harta" de sub ei, si cum nu pot face altceva...s-au apucat de chestii murdare!

CIRCULARA!!

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 25.07. la ora 23:10
SUPERB

ce vremuri:)

DeletedUser10929

Prin bunavointa lui Lord Adex: (sper sa mai apara si altceva)

38568380.png

Asa a inceput...

DeletedUser7708

Ciudat...
Setări clasică
Viteză de joc 2
Viteza trupelor 0.5

DeletedUser10929

clasica.jpg

prima logare...sunt curios cine a fost primul inscris pe clasica, dc vom putea afla

DeletedUser13188

huzy e mishto topicul

dar daca am ajuns la AMINTIRI.....e clar ca lumea clasica e PA :(

DeletedUser

CrushALL în data de 07.07. la ora 15:31
:)) esti nebun sa mor. :) lasa ma emile, ne distram si noi

emil32 în data de 07.07. la ora 15:32
da, pt tine e distracie. dar pt mine care am mancat un pahar cu apa nu prea e. si de ieri am mancat 4 castraveti goi ca nu am nici paine. stau lipit de calculator ca am mai avut 200 de atacuri ieri pe l8.

CrushALL în data de 07.07. la ora 15:33
:)) de unde esti ?

emil32 în data de 07.07. la ora 15:37
din craiova, oltean. scrie si pe la profil ca-s cu damigeana de zaibar la purtator :))
dar de 4 ani lucrez in buc.

......

emil32 în data de 07.07. la ora 15:49
bun atunci. fa cumva si lasa-ma sa mananc si ne mai luptam. nu ai pe cineva de stie sa fenteze in Knight si sa omoare nobilii?
ca vad ca a venit si shooter si a inceput sa dea si el. maine mai mananc eu :(

CrushALL în data de 07.07. la ora 15:51
mancarea in exces iti face rau emile :))

sau ma rog, in cazul tau cred ca e ca o mana cereasca .

CrushALL în data de 07.07. la ora 15:53
si acum serios, tu stii cel mai bine jocul asta (fentat atacurile ) asa ca... ramai si lupta

emil32 în data de 07.07. la ora 16:04
ce lupta? vrei sa spui macel :(

am reusit ca am avut o fereastra de 14 min si am fost jos sa imi iau mancare ca deja ma doare capul de foame. in 4 min m-am ras si in 8 min am cumparat. nici nu m-am legat la sireturi si am revenit la timp sa ii omor nobilii lui shooter.

oricum, asta e viata, sate n uvreti, decat ma atacati sa va bateti joc de mine :(

CrushALL în data de 07.07. la ora 16:08
:)) esti caterinca rau ma sa mor. nu te-am stiut ca esti asa. daca as fi stiut te-as fi atacat mai devreme :))

ti-am spus, mi-ar placea sa bem berea aia :)

CrushALL în data de 07.07. la ora 16:08
asta daca nu ai atacuri :)))))

emil32 în data de 07.07. la ora 16:10
ok, bafta si bucurati-va de sate.
mai bine luai de la la diva ca a impartit satele de inactivi in KL 1 an si si0-a luat 1000. si eu acum nu iau unul pt mine, dau circulara.
acum mananc niste cola cu ciocolata. salut

CrushALL în data de 07.07. la ora 16:13
ok emil. salut. mai bine iti luai ceva sa iti tina si de foame. bagi cola in tine de foame. chiar o sa faci ulcer

asta iti spun la modul serios. am un vecin care rupea sticla de cola in 2, tigari, cafele pe stomacul gol si la 22 de ani a facut ulcer. si acum e vai de el.

si nu doar ulcer, ci si alte prostii. sanatatea e pe primul loc.

emil32 în data de 07.07. la ora 16:17
da, stiu. eu am gastyrita deja si m-am lasat de cola de 2 luni. dar acum am luat de nesomn si ca sa beau ceva acolo.
in fine, asta e daca nu vreti. iti dadeam 8 sate tie, ii mai dadeam 5-6 lui shooter si ramaneam prieteni. dar daca voi vreti sa "luptati cu mine", de fapt sa ma macelariti si sa ziceti ca va bucurati de joc asta e.

salutare.

.....

CrushALL în data de 07.07. la ora 17:01
oricum o sa ramai in joc ma nebunule. Si el, o sa invete sa joace. Are timp

emil32 în data de 07.07. la ora 17:07
cum raman in joc? cu 20 de sate?

emil32 în data de 07.07. la ora 17:07
pai la valoarea mea eu sunt om de 20 de sate? :(

CrushALL în data de 07.07. la ora 17:09
ramai cu mai multe :))

desi sunt un pic sinonime in unele cazuri, valoarea nu e data de numar ci de calitate

emil32 în data de 07.07. la ora 17:18
de unde mai multe? ca v-ati chitit pe toate aici.

CrushALL în data de 07.07. la ora 17:21
da...asta cam asa e. ma gandesc sa il sun pe piciu sa atace si el :)) chiar ca o sa mori de foame si somn toata noaptea

.....
emil32 în data de 07.07. la ora 13:41
de ma tot ataci? altul pe masura ta cu moral bun nu ai gasit? :(

CrushALL în data de 07.07. la ora 13:49
Adevaratul [player]emil32[/player] nu ar fi dat mesajul acesta :)

Asta nu poate sa insemne decat ca esti sitter. Dupa limbaj esti ori foarte mic de varsta ( ceea ce nu e desconsiderabil ) sau esti fata.

Atacurile vin si ies din sat, unele mor :)) E un joc. Stim prea bine asta

emil32 în data de 07.07. la ora 13:54
ba sunt chiar adevaratul emil. insa m-am saturat :( acum 4-5 zile m-a atact unul din Knight cu 40 de fulluri, acum o sapt si ceva inca 2 cu 80 de fulluri, acum 2 sapt inca unul cu 60. i-am luat un sat lui picuigodfather sa avea sitter si i l-am dat inapoi. eu nu am atacat niciodata Kniht, cu johnyboy sunt prieten de aproape un an.

ieri am avut p[este 200 de atacuri pe L8 unde nu am pierdut niciun sat din 16.
am dormit 3 ore si acum tu. e un joc, dar ce ai cu mine
? razboieste-te cu cei mari, cei ca tine nu cu mine.

CrushALL în data de 07.07. la ora 13:59
Se explica unele lucruri din ce imi spui dar nu am ce face. Stiu ca nu ai atacat niciodata knight, mai stiu si ca nu m-ai deranjat niciodata cu nimic. E adevarat ca nici nu am interactionat dar esti o pata rosie intr-o mare albastra. Trebuie incercat.

Iti stiu abilitatile si ti le respect :) Probabil ca esti un prieten de nadejde daca te intelegi bine cu jhony. Ati fost colegi o perioada lunga de timp.

emil32 în data de 07.07. la ora 14:08
pai oi fi eu pata rosie dar aici am numai sate de aparare. nu vezi ca si aici a venit anisia langa mine? eu cu ea am treaba si cu barbatu-sau care ma ataca mereu.
iar satele astea am stat la un pusti siter 90 de zile si le-am aparat cu noti de nesomn de RW, cand eram noi WAR in razboi cu ei. ma ataca lord samo cu inca 4-5.
scrie si la profilul meu de satele astea dintre voi.

CrushALL în data de 07.07. la ora 14:10
Imi aduc aminte vremurile alea. Mi-au placut. Am crescut mult pe spatele vechiului [ally]war[/ally]. Tribul ala a avut jucatori foarte buni pacat ca au aparut divergente intre voi. Domina continente bune.

emil32 în data de 07.07. la ora 14:12
ce a fost a fost. si stiu ca atacai WAR la greu. uitre acum iar ai mai dat 3 atacuri

Sincer mi s-a facut mila de el cand am citit mesajul de mai sus. Asa a aflat si emil ca pentru mine nu conteaza moralul.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser10929

e frumos mai sa radeti asa?
doar vorbiti de emil, ce doar aseara avea impresia ca imi ia un sat cu doar 3 nobili, si ca eu il astept cu satul gol-golut:))
e adevarat ca si el e o parte importanta din istoria clasicei, dar nu-l chinuiti si lasati-l sa manance:)))

ontopic: am vazut in clasament, la inceputuri, tribul GD, cine stie cate ceva despre el?

DeletedUser10929

Da, amintiri.... :) Amintiri frumoase, lucruri de "must not" majoritatea pentru mine, am intemeiat WRATH atunci, pentru cine mai stie. :)

Eu am mai prins tribul WRATH in ultimile momente, ar fi frumos sa povestesti ceva despre el, daca vrei:)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus