Clasica...in amintiri!

  • Autor subiect DeletedUser10929
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser10929

Cu ajutorul amintirilor celor mai vechi, am putea retraii clipe frumoase din "istoria" lumii clasice, oameni, triburi, razboaie, noptile si zilele pierdute, poate si print screen-uri din vremuri demult apuse. Sau unul dintre admini/moderatori poate ne ajuta cu statistici, harti din vremea inceputurilor pe aceasta lume (daca cumva, se pastreaza astfel de lucruri)
Intamplari haioase sau poate chiar tragice pot fi aici impartasite, pe un ton decent, fara jigniri, fara cuvinte acide la ce se intampla in acest moment pe clasica, sa lasam trecutul sa domine aici iar prezentul sa il traim in alta parte.

Va astept amintirile...
 

DeletedUser7708

Eu sunt un new-comer pe clasicul .ro şi poate contează puţin părerea mea dar nivelul jucătorilor e scăzut :( Apropo, pentru statistici, contact Lord Adex, he's the man :D
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Nu stiu cat de bine se incadreaza aceste mesaje aici, dar pentru mine sunt niste amintiri superbe :) Sunt mesaje de pe forumul actualului trib CRD, fostul WAR. Mesaje de inainte si de dupa "revolutie", atunci cand le-au fost luate drepturile si concediati: anisia, silviu24 si a.d.i. =)


Enjoy (vorba lu' sitizan) =) (sau ingioi, cum era ?) :))

emil32 a spus:
Dupa ce [player]gopo1[/player] a fost executat de JUST, WAR si alte triburi, nereusind sa se refugieze in 300, dupa ce [player]drpm[/player] a scapat de topoarele WAR refugiindu-se in Olimp, se pare ca un alt "titan" al innobilarilor de inactivi va cadea.

priviti cum [player]challenger[/player] a pierdut zeci de sate in cateva zile, atacat de JUST si WAR, acest trib inimos al lumii clasice alcatuit numai din oameni puri, demni, curajosi, drepti:

http://ro.twstats.com/roc1/index.ph...0944&pn=-1&type=&enemy=-1&enemyt=-1&min=&max=

Asadar, toti membrii WAR care au challenger pe langa ei sunt rugati sa atace, sa recupereze zecile, sutele de sate luate de la inactivi. Distrugeti n00bul, reduceti-l la tacere :)

P.S. Nu pot sa nu ma intreb: "pe cand [player]anisia[/player]? pe cand [player]silviu24[/player]? :)"


P.P.S. Cum striga challenger dupa ce concedia membri, strigatului lui de lupta cu EC dupa ce ii blindam noi satele?

WWWWWAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR =))

Ma cutremura strigatului lui razboinic :))

********

drPM a spus:
V-am rugat in nenumerate circulare sa anuntati cand retrageti trupele!

Nu va ia mai mult de 1 minut sa scrii:

"imi retrag trupele ptr ca le vreau acasa!" sau

"imi retrag trupele ptr ca am nevoie de ele" sau

"imi retrag trupele ptr ca vreau sa le trimit in alta parte! sau

"imi retrag trupele ptr ca sunt atacat"....

Incepem sa concediem!

Suntem o echipa, dar daca incepem sa facem astfel de greseli, sa lasam sate in granita fara trupe, si fara sa anuntam proprietarul ca am retras trupele, atunci tot ce am muncit se duce de rapa!

*********

emil32 a spus:
Revoluţie pentru LIBERTATE! a spus:
Lycurgus astăzi la ora 02:40
Bună seara luptători şi membri ai tribului WAR,


Unii dintre voi mă cunoaşteţi, alţii nu, alţii mă cunoaşteţi mai bine decât majoritatea jucătorilor din acest trib, dar nu despre mine o să vă vorbesc în această circulară.


În acest mesaj vreau să vă anunţ că din această seară, tribul WAR va trece prin nişte mari modficari.

Aceste modificări sunt din punct de vedere al mentalităţii tribului, dar şi din punctul de vedere al sistemului de joc şi de al comunicării între membri.

Ştiţi bine că de câteva luni acest trib este dirijat complet de jucătoarea [player]anisia[/player] şi de "cavalerii" ei cu multe puncte.

De mult timp doar aceşti "conducători" au luat nu doar cele mai importante decizii din viaţa acestui trib, ci chiar TOATE deciziile.

De cât timp nu v-aţi exprimat părerea despre diplomaţia tribului? De cât timp propunerile voastre nu sunt băgate niciodată în seamă? Când a fost ultima oară când aţi propus un membru extern pentru recrutare, şi când aţi votat pentru ultima oară dacă un membru ar trebui să fie primit sau nu în trib, sau să fie concediat?

Aţi observat că toate aceste decizii sunt luate doar de "conducători"? În plus, deşi spre exemplu jucătorul [player]crematory66[/player] a fost desemnat ca responsabil pentru recrutări, TOT [player]anisia[/player] a recrutat şi a concediat DOAR PE CINE A VRUT EA, lucru care l-a făcut şi cu diplomaţia tribului.

Altă chestie care nu e ok în acest trib e faptul că puterea este numărată in functie de numărul de puncte al jucătorilor, şi nu după caracterul jucătorilor.

Mai pe clar, dacă ai 5'000'000 de puncte eşti băgat în seamă, chiar dacă eşti un manelist cocalar; iar dacă ai doar 10'000 de puncte dar eşti isteţ şi chiar vrei să partici la viaţa acestui trib, de multe ori NU EŞTI BĂGAT ÎN SEAMĂ.

Un alt lucru pe care îl denunţăm este faptul că până acum jucătorii din WAR au fost mereu obligaţi şi şantajaţi să facă totul exact cum "conducătorii" au vrut; spre exemplu nenumăratele circularele în care membrii au fost obligaţi să trimită sprijin şi au fost ameninţaţi cu înnobilarea internă sau chiar concedierea.

Ultimul, dar nu cel din urmă, lucru care nu este ok în aces trib este faptul că aceşti "conducători" au făcut milioane de puncte de pe spatele tribului, înnobilând NON-STOP inactivii tribului, care nu au fost deloc făcuţi public (doar aia mici cu câteva sate amărâte, iar "peştii" cu milioane de puncte au fost păstrati mereu pentru "conducători").


Într-un final, şi ca un bilan al acestor defecte ale tribului, va anunţ că [player]anisia[/player] şi [player]a.d.i.[/player], cei doi intemeitori care au transormat vechiul tribul în acest trib actual, sunt DECLARAŢI TRĂDĂTORI şi au fost CONCEDIATI din trib, pentru a plăti pentru caracterul lor şi stilul lor de joc, si pentru tot răul care l-au adus tribului si jucătorilor.


Prin urmare, tribul se va transforma acum într-un adevărat trib, unde toţi membrii sunt egali şi unde toţi membrii îşi pot da opinii BĂGATE ÎN SEAMĂ, un trib de prieteni şi PENTRU prieteni, format din membri care joacă acest joc pentru a se simţi bine, nu doar pentru a urca mai sus în clasament.


Un trib dominat de prietenie, respect şi distracţie!


Suntem aici să ne simţim bine, cu toţii, împreună, în libertate!


Cu stimă si respect,
Revoluţionarii WAR, pentru libertate!

emil32 a spus:
eu atat vreau sa subliniez:

- toti membri vor fi egali, nimeni nu va mai fi concediat fara dovezi clare ca e spion, tradator etc. s-a terminat cu concedierile pe motiv ca cineva i-a raspuns anisiei sau pe motiv ca a indraznit sa-si spuna parerea in tribul in care joaca. dreptul la opinie va apartine tuturor;

- de acum inainte satele tuturor inactivilor vor fi pe lista pentru a le putea lua orice membru care are de la 2 la 500 de sate. satele nu se vor ma lua cu zecile numai de asa-zisi conducatori care in loc sa contribuie la dezvoltarea tribului au contribuit numai la dezvoltarea lor. Nu tribul era pe locul 2 ci numai acei membrii din conducere (care faceau parte din primii 40 si contribuiau la maretul punctaj) care au luat de 4-5 luni numai ei satele inactivilor cu peste 7-8 sate, dandu-va si voua, celor care nu contati, membrii cu doar cateva sate. si asta probabil moralului mic pe care-l aveau la atac.

- deciziile de razboi, pace, PNA, rupere de aliante se vor face prin vot al tuturor membrilor. Nu se va mai intampla ca atunci cand tribul Nobil a fost trecut la dusmani punand nenumarati membrii in pericol, membrii ce au pierdut sate sau chiar s-au vazut nevoiti sa plece din trib, avand satele goale, trimise sprijin la "marii jucatori" pentru a nu fi innobilati sau concediati.

Nu imi ramane decat sa strig: LIBERTATE, EGALITATE, FRTERNITATE

crematory66 a spus:
sint mindru ca am putut sa particip la aceasta revolutie
in sfirsit pot spune ca am eliberat tribul war de sub dominatie straina

********

emil32 a spus:
mmmm, iar nu am ce face. nu va mai obositi ca am simulat eu:

Agresor Unităţi: 0 0 18000 0 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 18000 0 0 0 0 0 0

Apărător Unităţi: 50000 50000 0 0 0 23000 0 0 0
Pierderi: 1716 1716 0 0 0 789 0 0 0


Am pus al mai al dracu sat de atac - 18.000 topoare tehnologie 10. Am am pus al mai prost jucator in aparare - zid 0, tehnologii pe lancieri, spade si cavalerie grea 0, moral 100. Vedeti si voi ca trebuie vreo 30 sate de atac. Era nebun 5exy sa strice 30 de sate de atac ca sa ia un sat de barbari de 11.000 p? Dar celelalte 2 sate de 17.000 20.000 si cu 26.000 si 28.000 cu inca cate sate le-a curatat? Dar cum le-a sincronizat ea de pe toata harta unde are sate ca sa ajunga toate intr-o fereastra de 10-12 ore de cand satele au devenit de barbari? Sa ne invete si pe noi cum face.
Mintea tradatorul de [player]5exy[/player] (ba te iei cu mainile de cap si dai cu tine de pamant) ca i-au trebuit doar 21 de sate de atac si ca nu il intereseaza cine a bagat sprijinul. Eu votez ca trupele s-au retras din fata triumfatorului tradator ca la un semn, vorba scrisorii a III-a:

http://www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/satira3_4.htm

La un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort
Un tradator atit de simplu,dupa vorba,dupa port.
-Tu esti [player]5exy[/player]?
- Da, Emile. Am venit sa va fur satele :))

Are rima incrucisata, nu va alarmati :)

**********

emil32 a spus:
e 19:33. sa vedem cati intra in seara asta pana la ore 00:00. E vorba si de conducatori si de cei cu drept de forum ascuns (daca mai sunt care nu au drept de conducere).

*********

emil32 a spus:
Ayumu a spus:
emil si eu ma apuc de testata jucatori dupa rev:p:p
soro, imi incurci numaratoarea. apoi eu zic sa faem ceva sa devenim mai activi dar nu sa facem ca aia dinainte. ce sa testezi jucatorii? nu ai cum, cei care sunt maniaci si dau atacuri noaptea ca danutelu purcelu, total 13 (alias ma doare in 14 de el), lord samo (alias lord n00bul) fug la cei cu puncte multe ca sa atace jucatori neajutorati cu 20 de sate (moral 40%) sau sa sara ca hienele 5-6 pe cate unul, de preferabil la 3 dimineata ca ala cu 20 de sate doarme, nu pentru handi astia am facut noi revolutia. nu au auzit de cuvantul moralitate. la noi au ramas cei care joaca de placere, au serviciu, scoala, mai ies la o bere, cu prietena in parc. vreti sa ajungem pe locul 4, 3? innobilam numai noi toti inactivii dar asta nu e joc. cat sa ivete 300 de membrii jocul e greu, multi nu isi dau interesul, nici nu stiu ce e aia tehnologie. ne mentinem la 70 mil de puncte oe locul 7. radem, glumim, mai dam un atac, mai lum un sat, pierdem 2. dar nu suntem obsedati de joc si nu producem suferinta altor playeri din trib luandu-le satele ca au scos 2 vorbe. parerea mea

*******

emil32 a spus:
o stiu ma da-o incolo de n00aba. i-am si spionat cu 100 de spioni pana si-au blindat satele de trupe si de spioni. sunt periculos al dreacu eu :)) ma ameninta in fiecare zi si ea si barbat-su cheliosul si burtosul (ala de ma facea saltimbanc, rrom si gay), insa eu rad, rad cu lacrimi de ei si de n00bismul lor.anisia în data de 05.12. la ora 09:38
emil32 a spus:
marxis, eu nu sunt chior. apoi ai cam trebui concediat ca m-ai jignit :)
si ba chiorule, unde vezi tu ca ma rastesc? auzi literele scrise? auzi bitii de merg pe internet cum zbiara? zii ca stiu un medic f bun :)) ti-l dau de fraierul de [player]drpm[/player] sa te vindece, in 3 zile esti mai nebun decat esti acum :))

apropo de drpm, pana cand si fraierul asta are cont spion aici la noi ca imi zice tot ce scrie eu aici.

Pt [player]drpm[/player] - ba esti al mai mare n00b si al mai mare nesimtit. nu iti e rusine sa ne ceri noua sa nu trimita tribul pythiei sprijin impotriva curajului tau de las (care ataci cu 400 de sate pe una cu 2 sate). nu iti e rusine mai n00bule? dar nu sunteti voi de vina cu nimic, de vina e emperor01 ca v-a lasat atata timp sa va extindeti ca raia pe sangele poporului (satele de inactivi). trebuia sa va concediem din vara, la o luna dupa fuziune cand s-a vazut ce caractere indoielnice sunteti. si eu am tot tipat pe forum si am tot strigat, dar eram idiotul vostru, nerusinatilor.
asa ca iesi afara cu contul spion si apoi sa ne vii noua cu rhaturi dipolomatice, nesimtitule ordinar. un aliat nu spioneaza un alt aliat, n00bule. si mai esti si fraier si te dai de gol.


P.S. Nu pot Lycule sa nu il atac si sa-l fac farame pe n00bul asta.daca nu stai bine pe harta, spune doar, si se rezolva!

cu stima
[player]anisia[/player]

emil32 în data de 05.12. la ora 21:19
tanti anisia, eu ii scrisesem lui drpm. apoi daca si tu te-ai simtit cu musca pe caciula, treaba ta, probabil pt ca esti la fel de n00aba ca el. si nu iti e rusine sa ma ameninti pe mine un adevarat luptator cruciat? tu de la cele 1000 de sate de inactivi luate? bai tanti, poate sa vii cu varu-tau sa ma bati ca o n00aba ca tine nu o sa-mi ia vreun sat in veci. cata-ti de drum si canta la alta masa ca nu am marunt. nerusinato.

anisia în data de 05.12. la ora 21:22
:)))
ce tupeu ai!

emil32 în data de 05.12. la ora 21:44
unde vezi tu tupeu tanti? vezi-ti de inactivii tai acolo, ca daca aveam eu satele mele dichisite pe care le-am dat la preteni din cauza voastra, nerusinatilor, nu mai calcati voi pe aici. bine, si daca ametitul de cablas nu i idadea n00bului 400 de sate. nu era punct rosu aici in K34. asa ca valea, cauta-ti altul sa-l ameninti ca nu ti-ai gasit omul.

anisia în data de 05.12. la ora 21:53
ametit esti maica rau. vai de tine.
te intereseaza mai mult ce fac altii. ograda ta e cam mica asa e si din lipsa de ocupatie te invarti ca ametitul pe forum si comentezi. apropos nu mi-ati mai scris nimic pe forum. tare suparata sunt. nu mai am ce sa citesc

emil32 astăzi la ora 23:32
ti-am mai dat eu 100 de pumni drept in cap acum 2 zile la "Prezentări membri". ia si lectureaza, n00abo.

************


emil32 a spus:
Lycurgus a spus:
Un filmuletz rapid, foarte ONTOPIC :))

Va las pe voi sa ghiciti personajele :p

Democratia

PS: Cred ca doar de la titlul filmului stiti cine e actorul principal :)))

Lycu, dau si pielea, nu numai camasa, de pe mine pt filmultele astea. imi place ca numai pe mine ma pui in rolul principal al celui de da pumni in filmul asta. data trecuta ma bateam cu axewear, drpm pt ca luau numai ei sate de inactivi. si nu uit replica mortala de i-o ziceam lui axe: "Du-te ma si mai pescuieste un inactiv" :)) si tot asa, muzica de final, cata melodicitate, cat lirism, cata poezie... :))

Tyron a spus:
:))) am ras cu lacrimi :))) mai este un indiciu . Emil are casca pe cap,tocmai facea 3 vile si 2 apartamente pentu Pytia =))))))
Tyron, iti fac si tie o coverca daca vrei, rezista la 8 grade pe Mercali :))************

emil32 a spus:
pai ma cam grabesc fi-ar căţaua mânsa a dreacu :))
ma ameninta marele n00b a.d.i. ca ma trimite la margine si nu pot dormi noaptea de frica. si ma mai face si clovn, saltimbanc, bufon. si zice ca eu sunt scutul vostru (cum sa fie un om scut? scutul e de fier si e rotund) impotriva lor. si ma mai face si gay si zice ca imi face el cinste cu un rrom. dar cred ca nu i-am ramas dator :))

promovare... a spus:
a.d.i. în data de 23.11. la ora 12:38
am ajuns la concluzia ca orice "curte nobila" are nevoie de un "bufon"...esti candidatul perfec...trimite "C.V."-ul...slariu atractiv...
P.S. : ai recomandari perfecte din partea tribului [ally]WAR[/ally]
releatzii la secretariatul nostru : 021.89.89.89 ...tarif: 1.9 euro /min fara T.V.A...

emil32 în data de 24.11. la ora 04:08
te roade a? ba dau in voi de va gasesc dracii, va fac de rahat pe unde va prind. asta nu neaparat pt cat rau mi-ati facut mie ci pt cat rau ati facut copiilor astora de se jucau p'aci. asa ca n00bule, te-ai visat mare conducator, mare dictator, tai si spanzuri, probabil ai fost sau esti frustrat in viata reala, ei uite ca am dat eu in tine de a curat fum, te-am concediat ca pe un nimic, asa cum facusei tu cu mine, sa invete si un nea caisa ca tine ce suna pe la curvele alea de le stii si tariful, sa invete ca in viata roata se intoarce.
ai inteles ba n00bule, ai inteles?

a.d.i. în data de 24.11. la ora 22:57
vorbeste tu ce nu trebuie cu mine..."bufonule" ; "saltimbacule" ; "clovnule"...o sa ma pun eu pe tine si o sa vezi ce inseamna sa o iei de la marginea hartzii...caut chiar acum o pozitzie strategica sa vin aproape de tine...sa vezi ce tzi-o dau... nu mai sta pe acest joc...nu te vrea nimeni...nici macar cei de la tine din trib...te accepta doar ca "scut" impotriva noastra...esti o cauza "moarta"...ai demonstrat in tot acest timp ca doar gura e de tine...daca ai "sange"in tine completeaza-tzi profilul ca sa stiu si eu cu cine ma cert...scrie acolo orasul ; varsta ; orientrea sexuala...(obligatoriu)...nu de alta dar ai inclinatzii dubioase...vezi ca fac eu cinste cu un "romm"...sa nu zici ca nu iau initziativa...

emil32 în data de 25.11. la ora 02:11
aberantule, stiam ca esti analfabet dar nici chiar asa. nu inteleg mai nimic din ceea ce spui. apoi ba n00bule, jucator de rahat, tu nu ai cum sa-mi iei satele pt ca sunt prea bun si apoi ai luat multe sate ca fraieru si ai moral mic. dar n00bii nu stiu chestiile astea. apoi i-am zis si lui deseptu de [player]silviu 24[/player] sa-mi dea 20 de sate de la cablas sa luptam. de nu l-as zbura si pe el si pe [player]challenger[/player] de aici. astia tot mai stiu sa joace dar cu un fraierica ca tine chiar m-as juca de-a soarecele si pisica. sunteti prea fraieri pt mine voi, mereu ati vrut sa ma executati insa eu cu inteligenta mea am fost tot timpul cu un pas inainte. v-am avut mereu in mana. apoi fraiere, eu sunt f iubit la mine in trib si daca nu erai orb vedeai ca e trecuta acolo varsta. si inclinatiile mele sunt pt femei, nu ca ale tale pt curve cu 1,9 euro, mai impotentule mai.

E BESTIAL TIPU', MA DISTREZ LA MAXIM =)) =)) =)) =)) =))
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Nu nu nu nuuu :p Le-am gasit acum, erau tote intr-un mesaj, o discutie. Doar am modificat-o eu un pic, sa fie mai clar =)
 

DeletedUser13449

da da :)) a bagat de la el ....si chiar daca nu o facea el ...e maestrul emil care din tantar face armasar:)))
 

DeletedUser

Ce vrei Silviu? Chiar daca acum este la noi in trib, nu vrei sa tina cu noi? Tine tot cu emil :))
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Mwhahahaha :p Poate mai pregatesc o revolutie, cine stie ? =)

Mai anisia, nu pune la inima mami. Sunt niste amintiri, radem si glumim cu totii =)
 

DeletedUser13449

36_1_75.gif
 

DeletedUser10929

din ciclul mesajelor vechi, pe vremea cand ma bateam cu TUA SI EC:

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=71336 în data de 10.07. la ora 14:12
dap. se pare ca manusha a fost aruncata!!

din pacate..nu este [player]curca[/player] pe cont si il ataca pe castillo!


liber la innobilat baietzi, ca se pare ca alta solutie nu ne-a oferit...


grupatzi-va si atacati mai multi pe fiecare sat....si sub nici o forma sa nu puneti vreun plam pe forum...am ceva banuieli cine e pe cont, dar trebuie sa mai sap!!


bafta multa si spor a innobilat!!

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 10.07. la ora 21:51
...

Mesajele acestea au fost trimise de către cosmin.eu mai departe.http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=29814 în data de 10.07. la ora 11:12
A inceput distractia ...
_______________Sa vedem ce poate sa faca acest trib in afar sa doarma si sa someze ...de azi ne bagam la munca am somat prea mult ....

Prin urmare vom incepe organizarile cei care nu vor participa isi va suporta pedeapsa ...si ea fiind urmatoarea ...


[ - I.N.O.B.I.L.A.R.E - ]

...eu unu mam saturat sa tot ma rog de voi sa facetzi ceva ...ori jukam corect si bine ori ...o facem ca cei din ~PHX~ si restu triburilor FANTOMA care sunt pe clasica doar de farmecul jocului ...


Care are morcovu in AsS... sa ma anuntze sal trec pe lista copiilor cu probleme ....si il rezolvam dupa ...


Eu cred ca am fost foarte CLAR si EXACT ...mai ramane voi sa intelegeti si sa facetzi ce trebuie ...

Eu sunt aici pt. voi ....daca era dupa mine nu mai jukam de mult ...dar din moment ce legi o prietenie cu niste playery ...e foarte greu sa o rupi sau sa te desparti de ei ....Bafta tuturor si sper sa facem treaba buna impreuna de azi 10.07.2008 ...


...si ca sa fiu baiat bun ...vor si premi pt cei care vor face ce trebuie ... eu zic sa va ganditzi bine ...


Respectele mele [player]Masters[/player]


PS: sa nu uit ai 24 de ore domnule [player]bazill[/player] sa deblokezi circulara ...daca nu o vei face vei fi dat afar si inobilat !!


''vedetele sunt la megastar nu in ~EC~ ,,
Aceasta este o circulara DNr...

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 10.07. la ora 21:55
,...

Mesajele acestea au fost trimise de către cosmin.eu mai departe.


Waler în data de 25.07. la ora 21:47
`Saltare,
...la toata lumea...

Am revenit in trib...ca sa ajut un prieten...pe [player]zizitop[/player]...care nu a fost ajutat de un alt prieten...care jurase credinta unui alt trib...dusman...

...L-am aparat cu tot ce aveam...la dreaq` am ucis ultimii nobili ai dusmanilor cu armata dea ofensiva (500 de cav. usoara...pot ucide 2 nobili cu garda mica..>:)))...mi-am facut praf satele din zona...dar l-am salvat...

...intre timp...prietenul din tribul advers...facea biza pe seama mea...{..."sa vad cit de bine stii sa te aperi"...a vazut...:)))...

L-am atacat pe [player]macle[/player] impreuna cu ramasitele odata faimasei "Legiuni Spartane"...l-am rupt pe macle...multam de sprijinul vostru cu trupe

La un moment dat am vazut ca macle primeste sprijin masiv...de la cine oare...?!?...de la preitenul din tribul advers...care a luat moka....vreo 40-50 de sate de la saracu` macle...

Trupele de asalt ale "Legiunii Spartane" se zdrobeau de defensiva combinata a PHX-ului...dublata de cea a amicului nostru...

Cei ce-l apoarau pe macle au trisat si au fost banati...mai putin amicul nostru care nu a trisat...el l-a aparat pe bune pe macle...trupe defensive pentru ca macle sa reziuste ofensivei noastre...in schimb macle ii ceda moka sate...

...Mda...eram de ris...:)))...ne bateam...noi cu al nostru...:(((...frumos gest...sublim...

[player]zizitop[/player] a vrut sa renunte la joc...a vrut sa-m icedeze satele sate...pe alese...amn refuzat...nu iau satele amicilor mei...

Din fericire...acelasi omniprezent amic...nu a refuzat...nu putea...erau sate moka...:)))...

De-asta zic...** m-am timpit...iremediabil...:)))...

Joc dupa principiile mele gresite...unde nu conteaza numai sa iei sate...ci conteaza cum le iei...mai ales CUM !!!...

Deunazi mi s-a reprosat ce din cauza mea si a caposeniei mele jucatorul respectiv refuza sa reintre in EC...cine sint **...un amarit de pe locul 25-26...care mai ia si el un sat...doua./..cind poate si are timp...

Cine e el...?!?...un jucator de top...care ia 150 de sate in 2 zile...

Nu pot sa ma pun in balanta...aleg binele tribului...tribul are mai multa nevoie de el...decit de un timpit idealist...

De-aia...zic...** il invit pe el...sint convins ca fac alegerea buna...
...** voi incepe atacurile pe o alta tinta..sa vedem ce pot face...singur...nimik...:)))


PRIETENIA MERGE DINCOLO DE ORICE TRIB !!!...asta mi-a fost singura lege aici...

Cu bine,

Cu stima,
[player]Waler[/player]

P.S.:...considerati astea de mai sus...o poveste...orice asemanare cu personaje din joc...sau de aiurea...e pur intimplatoare...:)))


http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 25.07. la ora 23:06
hhoho

Mesajele acestea au fost trimise de către cosmin.eu mai departe.

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=71336 în data de 25.07. la ora 23:07
Sorinelhd a scris:

INFO URGENT a scris:

[player]vio1973[/player] astăzi la ora 22:25
buna! a scris:

[player]crioli[/player] în data de 22.07. la ora 21:27
pffff....este unul din noi care duce vorba.astia din 300 au aflat mai mult decat trebuia despre planurile noastre cu TUA si JUST..
sint un pachet de nervi...ce stii despre spion?ai aflat ceva pe la tine????

[player]gustar[/player] în data de 22.07. la ora 21:30
vezi ca i-am dat lista cu inactivii TUA la yosuntrau...atacati rapid pina nu se prind astia de aici ...
ce s-a intimplat de nu l-ati atacat pe doruwarior??? era un moment bun..si-a spart trupele in astia din 300...si Good este la fel terminat de truep..acum sint in refacere...habar nu am de spion..daca as banui pe carev ar fi simplu...ca-i dau omor da nu se da de gol..
este o mica problema...nu stiu cum sa procedez...astia tot dau din gura pe forum si unu chiar zicea sa va trecem la dusmani...ma gindesc sa le propun ca sa va trecem deocamdata la PNA...pina se mai linistesc apele...voi mai aveti multe pregatiri de facut?cind incepeti atacurile??grabiti-va ca acum fac verificari si voi cere sitter pentru verificare si voi trimite trupele la draq in praznic...totu este sa dati semnalul cit mai repede!
astia din 300 au inceput sa atace pe syder man ...o sa urmeze salmonela si adryan2..stiu sigur de la unu din 300..nu stiu ce sa zic ..in adryan2 nu am incredere..il trecem si pe el pe lista rosie??

[player]crioli[/player] în data de 22.07. la ora21:39
trece pe toti cei care nu prezinta garantii...
avem prbl cu PHX..dar urgetam pe cit posibil pregatirile..pina una-alta tu fa liniste la tua pe forum...fa cumva sa-i calmezi ameteste-i de cap..numai sa se calmeze lumea si sa nu se agite spiritele....vom ataca tintele precum am stabilit dar acum nu ar fi bine sa facem nimic pina nu se ma calmeaza treburile.mai **

[player]gustar[/player] în data de 22.07. la ora 21:47
vezi ca pe contul ec am lasat siotter dearece am ceva probleme de rezolvat si abia apuc sa intru aici ...sa nu scrii nimic acolo ..doar aici pe contul tua sa ma contactezi!
papa

GUSTAR E Agernoir Diplomat ~EC~ iar gustar e seful din T-U-A!!

circula aceste mesaje pe toata lumea clasica, asha ca nu am nici cea mai mica indoiala ca vor ajunge si la voi, asha ca m-am hotarat sa vi le dau chiar eu cu explicatiile de rigoare aferente situatiei!!

ACESTEA NU SUNT MESAJELE NOASTRE!!!!!!!!!!

eu cu agerik, in primul rand nu vorbim pe triburi, si nu ** pe tonul asta!
In al doilea rand, este o incercare mai mult decat penibila a tribului ala de....numit [ally]300[/ally] de a ne face sa ne departam de [ally]T-U-A[/ally] ca sa poata ei sa ii distruga!

noi nu ii vom lasa NICIODATA pe cei din T-U-A la greu, NICIODATA nu vom fi dusmani si va rog sa ii ajutati mereu!

akuma ei sunt mai vulnerabili si de aia se incearca aceasta manevra complet cretina!

tribul asta, [ally]300[/ally] se cam duce de rapa, si pentru asta trebuie sa le multumim celor din TUA si de aia simt ca le cam fuge "harta" de sub ei, si cum nu pot face altceva...s-au apucat de chestii murdare!


CIRCULARA!!

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=107404 în data de 25.07. la ora 23:10
SUPERB

Mesajele acestea au fost trimise de către cosmin.eu mai departe.
ce vremuri:)
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Eu nu sunt Angel, sunt un prieten de-al ei. Si joc pe clasica, cu pseudonimul Lycurgus :)

Dar stiu parola ei, ca sa scriu pe forum, de vreo 2 zile. Ca eu am avut ... niste probleme cu forumul =)

Dar Loredana, cea de joaca pe lumea 15, nu joaca pe clasica, si nici nu a jucat :)
 

DeletedUser10929

Prin bunavointa lui Lord Adex: (sper sa mai apara si altceva)

38568380.png


Asa a inceput...
 

DeletedUser7708

Ciudat...
Setări clasică
Viteză de joc 2
Viteza trupelor 0.5
 

DeletedUser10929

clasica.jpgprima logare...sunt curios cine a fost primul inscris pe clasica, dc vom putea afla
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus