Clasica...in amintiri!

• Autor subiect DeletedUser10929
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser4833

am jucat si eu pe calsica cu numele Valjan
eram in tribul 300 o duceam binisor 800K
multi colegi cu care ma intelegeam bine....ne completam cu nobili....

insa am fost inobilat intern pt ca nu am vrut sa cedez 1 sat luat de la un dusman....

nu mai stiu exact cine era in condcere.....
dar eram pe clasica cand jucatorului de pe primul loc ii fusese sparta parola......imi aduc aminte vag.....

cu amintirile frumoase sau nu vom ramane...

DeletedUser10929

era vorba de DarkMagic, nu?
cam pe atunci aparusem si eu, noob, intre noobi, de stresam o biata fata ce vroia sa ma ajute cu intrebari de genul "cand iau si eu cateva zeci de sate, ca deja m-am saturat de-al meu, il stiu pe de rost":))

Primul meu trib a fost Valahia Order, probabil cativa si-l mai amintesc, cu toate ca era mai mititel, mai mult local, k46

DeletedUser12026

oo ..stiu faza cu crush si cu emil32 ..am ras cu lacrimi cand am citit prima oara :)

DeletedUser13067

Doamne... Inca mai exista oameni disperati de triburi... Cred ca in timpul ala a si dormit 1 minut. Doar atat caa trebuit sa se trezeasca la un dodge :D

DeletedUser

Cred ca acest clip va trezi multe amintiri, de toate felurile (sic), in special jucatorilor din NV Clasicii :D

PS: stou, ms de telefon...n00bule :D

DeletedUser10929

va rog, nu va legati de emil ca e cel mai mare admirator al meu, chiar si acum cand nu mai joc.
nimeni nu e perfect, iar cand o sa inteleaga ca triburile nu este = cu realitatea, are mari sanse sa tinda spre perfectiune

DeletedUser

te salut huzy daca chiar esti tu :)...am vazut ca toata lumea isi cedeaza conturile si te uiti cum zilnic te mai sterge unu` de la prieteni si cand ii scrii nu mai e el pe cont..multi s-au lasat si din pacate clasica e o lume care nu se mai umple odata sa fie inchisa..atunci sa fie mai bine..momentan aceleasi razboaie interminabile si fara rezultate..

ps ca am vazut ce s-a scris pe aici

wrath a fost un trib frumos,pacat ca a existat regele satan.tot respectul pentru cei care erau atunci in wrath si in oldies,mai ales pentru setzel si pentru cei care au mers alaturi de mine in ~l.g~(tribu lu` vio si a lui coovrig).la inceput era frumos triburi multe aliante putine.dacii +burn+low+wrath vs t-u-a united ~ec~ ,mai multe triburi au intrat mai tarziu in acest razboi printre care si ~lg~

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser13188

salutare tuturor

LG a participat la TOATE razboaiele....dar NU pe fata. nu faceam parte din "aliante" ca deh. ne descurcam singuri

in partea de S-E...a hartii era taramul nimanui (sa zicem asa)

se juca de PLACERE . din acei playeri care jucau atunci nu mai joaca NIMENI si asta o spun pt ca imi cunosc "camarazii" (pe unii FACE TO FACE pe altii din N ore de discutii telefonice)

cei care au reusit sa sparga LG ...a fost Masters....care avea cont si in LG :)))

si i-a vrajit pe UNII sa isi concentreze toata atentia asupra noastra IMPREUNA cu UNITED si TUA

dar asta nu a dus decat la DESFIINTAREA unui TRIB....care apoi a renascut din cei mai CURAJOSI si am jucat FARA DIPLOMATIE...adica aveam toata harta ROSIE...nu exista aliante

ehe ce vremuri

FMI (familia) se numea acel trib...

dupa un timp s-a format un mare trib care a folosit unele principii ale FMI (mai putin UNUL si anume FARA diplomatie)...

acum e unul din cele mai importante triburi din CLASIC

se numeste NMZ

PS

eu am dat stergere cont de pe clasic

asa ca nu am nici un interes sa fac PUBLICITATE nimanui

am cunoscut poate cele mai mari triburi din clasic...

si pot spune ca...NU SE MAI JOACA ce se juca odata....

nu se mai ZGUDUIE harta deloc...

bafta la joc celor care inca isi mai pierd timpul in VIRTUAL

uneori MERITA

DeletedUser10929

ohoo, lume draga pe aici, jwst, coovrig...

chiar daca am "renuntat" la joc si in ultima vreme am avut cativa sitteri, contul de forum extern nu il atinge nimeni;)

coovrig chiar adineausri te pomenisem, si te contrazic putin, ca si pe cheliostros, in aceasi privinta...

el sustinea: ec vechi si tua vechi SI TTS VECHI INSEAMNA ec si nmz
iar eu zic ca nu e adevarat decat partial. doar foarte putini oameni din cei care au fost EC si TUA mai sunt pe lumea clasica, la propriu, nu doar conturile lor, iar cei noi, prospaturile, nu se ridica deloc la nivelul predecesorilor lor;)

DeletedUser

ohooo ce vremuri si ce triburi ....
primul meu trib abia imi mai aduc aminte ) ~LG~ , Loyal Guardians - pe unde ai fost si tu coovrig
chear nu stiu care mai joaca si acum ... off

DeletedUser

era totul frumos,am jucat cat mi-a permis timpul pe clasic,am jucat la inceput si am pierdut am fost scos de catre ~ec~ dar nu din cauza ca erau ei foarte buni ci din cauza orgoliilor proprii.coovrig cred ca poate confirma,pe vremea aia refuzam tot ce mi se oferea,pe putini mi-i mai amintesc,hunvan coovrig ciuciulete dar si pe cris-bh si iubityca veniti cu mine din wrath 2 jucatori excelenti la vremea aia.toti am fost in ~lg~,dar nu ii uit nici pe cei din wrath,setzel mowglyh regele satan(un adevarat cosmar :)) ) nu`l uit pe guawar cu care m-am inteles bine in acea perioada insa m-a facut sa imi schimb parerea despre el foarte repede,the scorpio un prieten adevarat si un jucator foarte bun:)..nu-l uit pe ioty care mi-a dat vreo 50 de atacuri la vremea aceea la secunda :))costy29 parca asa avea nicku` si el venit din wrath in ~lg~
Maximus are dreptate nu am participat niciodata direct la razboaie insa in stanga aveam ~phx~-ul(mgozn si inca cativa) sus in dreapta aveam ~ec~-ul(paolika. cristianuss & co. ) sus in stanga cativa din t-u-a iar in dreapta la ceva distanta ultimu membru al ~ec~...regele satan..si in spate tot ~lg~-ul care ma sustineau :)

ps huzy am vzt ca intrebai de wrath..wrath-ul a murit in momentul in care regele satan le-a luat drepturile la toti :)

DeletedUser13188

draga huzy....iti dau dreptate intr-o anumita privinta...adica nu gresesti in ceea ce afirmi...

multe conturi ...DE UNDE VREI TU...nu mai sant CEI de odinioara (vechii propietari )....sa moara de ciuda....cine stiu eu ca NU AFLA o boaba de la mine....,.:))))))))

..pana la urma e TREABA lor si nu vreau sa stricam jocul altora care joaca de la inceputuri....ei stiu prea bine despre ce e vorba

in cealalta privinta... cheliostros STIE ce spune

si ii confirm versiunea

acum vor spune si altii ca x sau y...e din alte parti..dar eu nu am generalizat...marea PARTE a unor jucatori provin si de pe acolo.....multa lume se plimba ....deh e treaba lor..

cum se zice DEPINDE de "harta " ;)

acum daca iti aduci aminte...ne-am cunoscut pe cand eu eram in EC.....

si asta ca erau vreo 4 sate IN K 66...cu rosu pe harta....si de aici.....am dat de tine si de basarabeanu......

si cand ma gandesc ca....era in perioada substituirii lui castillo cu CRIOLI.....deh...ce sa fac...eu si trupa din care faceam parte ne faceam treaba ....pe zona noastra....

ATUNCI ordinele se executau ...nu se discutau....

mai mult ....era si cu limita de timp.....in actiune...

da....ce vremuri......

DeletedUser

..........
Va astept amintirile...

Da, cand era tribul 300, care acuma e in coada, ce mai ciomageala ma tras cu TUA si EC-ul. M-am batut cu Profiler de pe contul lui mb1976, 3 zile s 3 nopti, Dumnezeule ce lupta violenta a fost, a semanat cu Stalingrad.

DeletedUser

bine vam regasit baietii :D

salutare tuturor

LG a participat la TOATE razboaiele....dar NU pe fata. nu faceam parte din "aliante" ca deh. ne descurcam singuri

in partea de S-E...a hartii era taramul nimanui (sa zicem asa)

se juca de PLACERE . din acei playeri care jucau atunci nu mai joaca NIMENI si asta o spun pt ca imi cunosc "camarazii" (pe unii FACE TO FACE pe altii din N ore de discutii telefonice)

cei care au reusit sa sparga LG ...a fost Masters....care avea cont si in LG :)))

si i-a vrajit pe UNII sa isi concentreze toata atentia asupra noastra IMPREUNA cu UNITED si TUA

dar asta nu a dus decat la DESFIINTAREA unui TRIB....care apoi a renascut din cei mai CURAJOSI si am jucat FARA DIPLOMATIE...adica aveam toata harta ROSIE...nu exista aliante

ehe ce vremuri

FMI (familia) se numea acel trib...

dupa un timp s-a format un mare trib care a folosit unele principii ale FMI (mai putin UNUL si anume FARA diplomatie)...

acum e unul din cele mai importante triburi din CLASIC

se numeste NMZ

PS

eu am dat stergere cont de pe clasic

asa ca nu am nici un interes sa fac PUBLICITATE nimanui

am cunoscut poate cele mai mari triburi din clasic...

si pot spune ca...NU SE MAI JOACA ce se juca odata....

nu se mai ZGUDUIE harta deloc...

bafta la joc celor care inca isi mai pierd timpul in VIRTUAL

uneori MERITA

hehe :D mare nemernic razvan asta :D :D :D

draga huzy....iti dau dreptate intr-o anumita privinta...adica nu gresesti in ceea ce afirmi...

multe conturi ...DE UNDE VREI TU...nu mai sant CEI de odinioara (vechii propietari )....sa moara de ciuda....cine stiu eu ca NU AFLA o boaba de la mine....,.:))))))))

..pana la urma e TREABA lor si nu vreau sa stricam jocul altora care joaca de la inceputuri....ei stiu prea bine despre ce e vorba

in cealalta privinta... cheliostros STIE ce spune

si ii confirm versiunea

acum vor spune si altii ca x sau y...e din alte parti..dar eu nu am generalizat...marea PARTE a unor jucatori provin si de pe acolo.....multa lume se plimba ....deh e treaba lor..

cum se zice DEPINDE de "harta " ;)

acum daca iti aduci aminte...ne-am cunoscut pe cand eu eram in EC.....

si asta ca erau vreo 4 sate IN K 66...cu rosu pe harta....si de aici.....am dat de tine si de basarabeanu......

si cand ma gandesc ca....era in perioada substituirii lui castillo cu CRIOLI.....deh...ce sa fac...eu si trupa din care faceam parte ne faceam treaba ....pe zona noastra....

ATUNCI ordinele se executau ...nu se discutau....

mai mult ....era si cu limita de timp.....in actiune...

da....ce vremuri......

ce vremuri si cand ma gandesc ca din cauza lui crioli mam lasat :))) singura blonda care a reusit sa iasa dintr-un sens giratoriu =))) zile tu lipi :)

DeletedUser

crioli vad ca inca a ramas pt. unii ,, o legenda " pe clasica... discriminarea intre femei si barbati pe joc inca mai e in floare insa diferenta despre respect,demnitate , onoare inca e un Tabu pt unii ,,jucatori"!

Glumita...
SirSpOoKy le-ai controlat pe toate de pe clasica de esti ferm convins ca e singura blonda sau ,,blonda " :))

DeletedUser

crioli vad ca inca a ramas pt. unii ,, o legenda " pe clasica... discriminarea intre femei si barbati pe joc inca mai e in floare insa diferenta despre respect,demnitate , onoare inca e un Tabu pt unii ,,jucatori"!

Glumita...
SirSpOoKy le-ai controlat pe toate de pe clasica de esti ferm convins ca e singura blonda sau ,,blonda " :))

pai tinand cont ca crioli a fost cu mine apoi daca eu mam cuplat cu roxana .. care multi stiu asta :D eu lasand-o pe crioli ea femeie buna si de casa sa refugiat in bratele lui Casper18 :)))

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus