~COA~ vs. Wanted & friends

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

M-am gandit sa deschid tema asta pentru un principiu, translatat intr-o intrebare (sau serie de intrebari) la care va invit sa raspundeti (sa va dati cu parerea):

1. De ce triburile MARI (locuri 1-10), cu destul de multi jucatori, aleg cu precadere dusmani MICI (jucatori putini), mentinand diplomatii active sau mai putin active pe granitele unde s-ar lovi de triburi de calibrul lor ?
2. Ca sa ajungi in top 20, sau 10, fuziunea e singura solutie ? Cand incerci sa inglobezi triburi mai mici, in loc sa deschizi fronturi mari si solicitante, dai dovada de gandire strategica, sau doar de teama ?
3. Jocul asta e despre razboi, sau despre caracterul si, eventual, frustrarile unora ?

Evident, nici un astfel de thread nu merge fara statistici, so....

1. 24 ~COA~ 19.693.339 19.693.339 33 596.768 1933 10.188 vs.
6 WANTED 71.729.129 106.678.951 135 790.214 10055 10.610


Side 1:
Tribes: ~COA~
Players:

Side 2:
Tribes: WANTED
Players:

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 438
Tabăra 2: 220
Diferență: 218

image.php


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 4,587,938
Tabăra 2: 2,259,817
Diferență: 2,328,121

image.php



Acest conflict a izbucnit in urma urmatorului mesaj, precum si a atacarii "fostei academii" Wanted de catre noi, fiind singura posibilitate de dezvoltare pe harta:

ALIAT în data de 01.11. la ora 19:36
Servus,

- vreau sa va fac o propunere de fuziune
- la prima vedere vi se va parea ceva ciudat si refuzati din start
- se vehiculeaza de 1 luna ca veti fuziona cu ~Q-A~, lucru ce nu vad sa se intample
- una din directiile de dezvoltare este in directia fostei noastre academii, in aceasta directie se afla mai multe triburi, printre care si voi, studiind harta, am cateva solutii pentru tribul meu
- ele sunt cam asa, 3 variante: ori fac o alianta cu un trib din zona si le atac pe celelalalte, ori recrutez cativa membri activi din diverse triburi, ori atac la gramada tot ce iese in cale..
- daca sunteti dispusi sa discutam o fuziune, conditiile initiale propuse de noi sunt: denumirea tribului nu se va schimba, pe cel care il veti alege ca sef va avea rang/drepturi de conducator, organizarea voastra in zona va fi numai responsabilitatea lui, noi avem un regulament/Constitutie ce cuprinde toate regulile fundamentale ale jocului la care vor adera toti membri ei, sunteti primul trib ce il contactez si as dori sa fie si singurul, in caz ca refuzati oferta mea, voi face o oferta similara altui trib...
- nu stiu cati din voi ma cunosc dar va spun atat joc de peste 3 ani acest joc, am 12 triburi infiintate la activ, nu ma joc cu vorbele, propunerea mea este corecta si cinstita...va rog sa o analizati ca atare...

Mesaj trimis catre: svdr, DarkMan666, Maryus19, mocanu gxg...

Spor la cuceriri sate..!!



Mai mult, datorita conflictului nostru, aliatii (din acel moment) Sangre, au decis sa rupa diplomatia, pe motive cel putin ciudate si sa se alature atacurilor Wanted. In acest nou conflict, suntem aproximativ la egalitate. De mentionat ca n-am atacat Sangre inainte de a fi atacati....

Ca si completare binevenita, aliatii nostri ~B-A~ (inca de la inceputul jocului avem diplomatie), fiind aliati si cu Wanted (oare de ce nu ma mira ? si ma refer la Wanted aici, B-A are razboaie dure) sprijina cu trupe dusmanul nostru, in loc sa adopte o pozitie de neutralitate... dar poate e vorba doar de amicitii pesonale, nu judec.....


In incheiere: razboiul e lung si interesant. Situatia actuala se poate schimba, asa cum orice atceva se poate intampla. Acest thread nu este o intentie de a jigni sau desconsidera jucatori (unii dintre ei sunt adversari demni de tot respectul, ca mya19 sau Ghost Master, de ex., dar fara a fi exhaustiv), ci doar o posibilitate pentru jucatori cu mai multa experienta decat mine sa raspunda la intrebarile de la inceput.....

Best regards,
Somut
 

DeletedUser

Sunt Blindius,diplomat Sangre ,este primul meu post pe forumul extern si am de gand sa ramana ultimul. Doar ca nu mi se pare normal sa fie tarat numele tribului meu in fel si fel de interventii pe forumul extern.
De la primul sat pana la ultimul cucerit,am zis ca ideea diplomatiei si intelegerii pe o cale fair-play este cheia succesului. Asta poate ne-a adus si eticheta de "cuminti" dar tin sa precizez ca mereu am avut ca dusmani numai triburi MAMUT, in conditiile in care tribul nu a fost intotdeauna atat de extins.
Faptul ca noi am ales sa fim de partea celor din WANTED, eu personal stiind de faptul ca voi ati fost primii intrebati, a fost datorita arogantei multora dintre jucatorii vostri astfel dandu-mi seama ca alaturi de voi nu aveam cu cine sa ma inteleg.De altfel,din ceea ce zic eu, reies poate si tradarile pe care voi le-ati suferit.
Plus ca, eu merg pe ideea ca o alianta merge inainte si se reinnoieste pe fundamente istorice in evolutia hartii, Wanted venind pe un fond de persoane cu care noi am avut intelegeri diplomatice .
Si da, totul sta in caracterul sau frustrarile unora , ca razboi oricum e pe toata harta si razboiul e facut de oameni, depinde cand alegi, ce alegi, cand decizi sa renunti sau sa tradezi.
Nici o alianta nu o sa dureze la nesfarsit !

Cu respect, Blindius
 

DeletedUser

Merci de post, Blindius. In mare ai dreptate, in unele tin sa te contrazic.

V-ati legat de niste prostii spuse de UN jucator de la noi (dat afara, de altfel) pentru a justifica ruperea unei aliante. La fel, cativa dintre cei cu care aveai tu probleme sunt acum in Wanted (deh, unii tin mai mult la satele lor decat la integritatea coloanei vertebrale).

Alegerea a fost a voastra, si e dreptul vostru. Nu vi-l contest. La fel, asa cum in razboi si-n dragoste totul e permis, nici atacurile-supriza nu vi le condamn, era tot dreptul vostru, din moment ce nu mai aveam diplomatie. Insa CARACTERUL unora e indoielnic. Exemplu, un jucator al vostru trimite mesaje ca nu ataca si ca e cuminte, iar in aceeasi seara isi arunca tot atacul pe noi :)) la dreaq, cu bonus de noapte :))

Stii bine ca, cel putin cu tine personal, n-am nimic de impartit. Deciziile voastre "strategice" va privesc si e normal sa vi le asumati. Interesant e insa ca ne-ati crezut slabi si o prada sigura, si cel putin pare ca ati dorit sa va "infruptati", daca tot maretul Wanted ne macina.... statistica din acest moment spune altceva, si sper sa ne ramana favorabila.

In incheiere, pentru ca ti-am raspuns doar tie aici: cand faci o alianta cu mine sau decidem ceva impreuna, tot cu mine sau impreuna o rupi sau anulam decizia. nu cu toti mucosii guralivi care se trezesc vorbind. Nu-s un jucator sau individ cunoscut general (ca Aliat, de exemplu, sau marbah, pe care-i stiu toti), dar cine ma cunoaste stie ca am coloana vertebrala.

BR,
S
 

DeletedUser

Bine venita tama asta in extern, asa mai aflam si noi ce se intampla in nord.

somut;2e43295 a spus:
Ca si completare binevenita, aliatii nostri ~B-A~ (inca de la inceputul jocului avem diplomatie), fiind aliati si cu Wanted (oare de ce nu ma mira ? si ma refer la Wanted aici, B-A are razboaie dure) sprijina cu trupe dusmanul nostru, in loc sa adopte o pozitie de neutralitate... dar poate e vorba doar de amicitii pesonale, nu judec.....

Posibil sa ai dreptate dar BA este incadere libera, ma indoiesc sa sprijine pe altii iar daca o fac este un cerc vicios si trebuie intors serviciul, oricum astept rapoartele care imi vor spune de unde si unde erau trupele in momentul cuceririi, multi au uitat de lucrul asta si am avut surprize destule.

Sunt Blindius,diplomat Sangre

De la primul sat pana la ultimul cucerit,am zis ca ideea diplomatiei si intelegerii pe o cale fair-play este cheia succesului. Asta poate ne-a adus si eticheta de "cuminti" dar tin sa precizez ca mereu am avut ca dusmani numai triburi MAMUT, in conditiile in care tribul nu a fost intotdeauna atat de extins.
Plus ca, eu merg pe ideea ca o alianta merge inainte si se reinnoieste pe fundamente istorice in evolutia hartii, Wanted venind pe un fond de persoane cu care noi am avut intelegeri diplomatice .

Fair-play? cine, voi? Nici acum nu am aflat motivul pentru care ai trecut 3-A la dusmani fara macar sa anunti, a trebuit sa aflu dupa ceva timp si am modificat diplomatia ca atare, si in continuare vorbe mari, prea mari.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

A trebuit sa iti consulti spionii sa afli, nu, asta e dovada de fair-play ?
Iar motivul pentru care zici ca v-am trecut la dusmani a fost tribul -U-, un trib de refugiati pe care voi i-ati acceptat , iar ca urmare a trebuit sa va trecem si pe voi, desi stiati ca sunt atacati de noi.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Simplu, dragul meu somut..

1. WANTED ca orice trib cauta o iesire catre margine, am incercat printr-o fuziune cu voi, la mesajul meu pe care ai avut amabilitatea sa-l treci aici mi-ati raspuns dupa cat..8 zile, cu o aorganta iesita din comun si un mesaj de genul " secretara e plecata cu intemeietorul tribului in luna de miere"..frumos, am ras .. dar si m-a hotarat sa pornesc razboi cu voi
2. Ca in acest timp, cele 8 zile voi atacati fosta mea academie si nu raspundeati la mesaje, mi-ati aratat dinnou ce fel de oameni sunteti.
3. La primul atac coordonat pe voi dupa cateva sute de ferme de atac ati incercat o diplomatie si ce ati propus sa renunt la fosta academie, pai bine mai somut eu am bagat 6 luni de zile resurse si sprijin defensiv in acea zona sa se dezvolte sa pastrez o iesire catre margine si tu imi zici sa renunt la ei..fi serios, acea zona este de la inceputul lumi 5 sub grija noastra
4. Si cererile diplomatice de mai inainte si acest topic este facut ca voi acum simtiti presiunea noastra, incet da sigur am scapat de sitterii fara rost si de inactivi din zona am mutat playeri activi si de acum incolo incepe joaca...acea statistica si acel clasament este fictiv de ce?..simplu intre noi si voi sunt trei triburi ~B-A~, Sangre, 3-A si la adapostul distantei dintre zonele noastre ati cucerit atatea sate, da se va schimba foaia in curand..
5. Sunt cativa jucatori de la voi care indiferent in ce trib se vor duce o sa am razboi cu acele triburi, nu am las pana nu va vad eliminati ori voi ori noi, am discutat frumos m-ati luat in deradere, propun planuri si ma lovesc de inamici ascunsi din lumea 3, deci fratilor faceti diferente intre lumile unde jucati, in L3 am fist dusmani cu unii asta nu ma facut sa-i tin dusmani pe veci in L7 am facut trib cu ei...
6. Comunicarea este cheia succesului, oameni activi si interesele comune, acest razboi este si va fi pentru modul cum ati tratat acel mesaj ce l-ai pus mai sus si aroganta voastra si luarile la misto ieftine si de duzina, la mine merg chestiile astea 1 data a doua oara nu se mai intampla..
7, Ati ales sa mergeti pe blat si sa atacati o zona care era departe de noi, cat de curand ajungem langa voi sau in mijlocul vostru, personal va voi da de lucru si la mic dejun si la pranz si seara... sa vedeti si cealalata parte a baricadei.
8. NU vreau sa jignesc sau sa aduc injurii, ce am spus ... am spus sunt fapte.
9. Atata timp cat doua triburi se respecta reciproc, au interese comune, ataca dusmani comuni, comunicare eficienta, intelegeri la orice nivel, fara aroganta ieftina cu aceste triburi eu si WANTED vor merge intotdeauna pana la capat, imi plac oameni corecti si cinstiti ce isi dau cuvantul in joc sau messenger sau mobil si stii ca ala e litere de lege...aici am plusuri pentru Sangre, Crazy, HOPE..oameni care le conduc sunt de mare caracter
10. Ai cerut parerea tuturor triburilor, sa fi si pregatit sa accepti si reprosuri si laude, orice discutie in contradictoriu sa fie ceva constructiv.
 

DeletedUser

ALIAT, o sa-ti raspund punctual, apreciez comentariile tale si pragmatismul, in general. So:

1. Te contrazic, aveati iesire la margine. Exact fosta academie de care vorbesti, si care era Wanted in momentul respectiv. Mesajul tau initial, cel pe care l-am postat, era destul de ok. putin arogant, dar ok. al doilea n-a mai fost asa, o sa-l caut si-l postez. Faptul ca ti s-a raspuns la mishto (nu neg, desi n-am raspuns eu personal) se datoreaza faptului ca ne-ai usor luat de fraieri si asta nu convine oamenilor cu personalitate. lasa-mi, te rog, placerea de a ma considera unul cu personalitate....

2. Atacurile pe "fosta academie" n-au fost DOAR in cele 8 zile, erau de mai demult. pur si simplu au continuat, considerand propunerea de fuziune respinsa. Ce fel de oameni suntem (ma refer la nucleu), nu cred ca stii, iar daca ai sti ai aprecia. "umplutura", spionii si guralivii sunt acum la TINE in trib, si stii foarte bine. Ma mir ca la statura ta morala ai putut accepta indivizi de la dusman, cu coloana vertebrala in S, la tine in trib, dar asta e doar treaba ta.

3. propunerea de renuntare la zona din nordul nostru NU a venit dupa atacurile voastre, ci INAINTE. era zona noastra de dezvoltare, si asta e... in plus, nu era vorba de nici o propunere de diplomatie cu voi, noi avem 2 aliati (din care apreciez sincer pe unul) si 2 PNA-uri. asa ca....

4. presiunea voastra nu se simte atat de mult incat sa duca la thread-uri de panica, sau alte cele. daca nu crezi, intreaba 3-A, un adversar mai tare si mai respectabil (din privinta actiunilor) decat ati fost voi pana acum. si nu ne-am plans... Asa cum am spus in primul post, e foarte posibil ca situatia statistica sa se schimbe... pana una-alta, ce mare rezultat au avut sutele de ferme de atac ?! ati luat sate de la unu' pe care l-am dat afara pe motiv de gura mare si sparta ?! altceva ?

5. poate nominalizezi jucatorii. eu personal nu stiu despre ce vorbesti, L5 e singura pe care joc si inca n-am avut placerea (nu fac mishto) de a ma conversa cu tine pana acum.

6. in principiu sunt de acord cu tine. dar mai coboara, macar uneori, de pe piedestal. s-ar putea sa ai alta viziune asupra lucrurilor dintre ceilalti... nu e o jignire, dar dintre noi, nu sunt eu cel arogant si cu mishtouri de duzina...

7. blat ?! care blat ?! era un trib cu care n-aveam diplomatie, in preajma noastra si intr-o directie de dezvoltare. n-am facut un secret din atacuri, si nu le-am dat nici misheleste.

8. faptele vorbesc si vor vorbi in continuare, de acord cu tine

9. absolut de acord cu tine. numai sa ai timp si nervi sa descoperi caracterele, nu sa le iei de bune...

10. acesta era scopul thread-ului. feed-back-ul constructiv (nu negativ, da?) este cel mai eficient. o stiu din leadership management, si se aplica. din pacate, prea multi frustrati in jocul asta (fara o tinta anume), de aceea EU prefer criticile in locul laudelor.

11. ca sa inchei cu o alta provocare catre tine, la o discutie, desigur. de cant a inceput razboiul asta, am avut 8 jucatori (din 33) inchisi. sunteti fani tickete ?! a doua chestiune: jucatorul vostru "emblematic" pentru zona "fostei academii" - keiko show - + 1mil pct, a pierdut 15 sate la noi si v-ati apucat sa-l innobilati intern ?! tot respectul, ca jucatori si nu numai, pt. mya19 si altii cu care am avut de-a face. sunt convins ca ne va fi mai greu cu ei aici, dar asta e ideea jocului, nu ?

Best regards,
Somut
 

DeletedUser

somut..

Dupa cate vad tu vi din alta lume, cu cei cu care am discutat inainte nu stiu de psihologie inversa, de ce este un feedback (asa se scrie) sau o comunicare pe trei cai, three way comunnication ( asa se scrie nu mai stiu), ai lasat de inteles cate ceva prin aceasta postare la adresa mea, daca ai ceva sa-mi reprosezi sau sa ma acuzi da-mi mesaj pe private si in joc nu imi plac "balcaniadele" in public, nu stiu sa fi atacat pe cineva de acolo de dinainte de propunerea mea poate ceva dusmani de prin -U- care unii au mers la voi si alti ..in alta parte, am asteptat pana sa va declar razboi 8 zile, cred ca am fost destul de intelegator, daca voi nu mi-ati dat nici un raspuns ce sa va fac, OK WANTED si COA vrea sa se dezvolte in aceeasi directie, nu sa putut face diplomatic avem razboi..simplu, atacurile de la distanta nu au nici un mare rezultat deoarece distanta era mare, atacuri cuprinse intre 40-120 ore..dar lucram la asta si vor mai fi..ca sunt 600/ 1000/2000 ... vor mai fi, nu am facut nici o adresare la adresa ta ca ai fi vorbit la misto si nu inteleg de ce zici asta de mine, nu am nici un piedestal daca eu as fi avut alti care fac numai topicuri sa se laude pe aici..ma abtin, keiko show este un caz aparte, nu cunosti, deci nu lansa acuze, sincer de juca el si nu avea sitter nu luati nimic si cred ca si pierdeati, treaba cu banurile...ce sa va fac de jucati 7 insi sitteri la 20 si unii din voi aveti multi-account sau ati avut, daca stii unde sa cauti gasesti orice ilegalitate, unii le fac in necunostinta de cauza alti intentionat, daca au fost banati inseamna ca au gresit daca eu sau altcineva a facut ticket inseamna ca vrem ca acest joc sa se joace pe harta si corect, cat despre mya19..de va intalneati la bere cred ca veneam si eu.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Aliat,

Thread-ul nu e nici de lauda, nici pentru acuze... putem vorbi cat doresti despre ce doresti, eu am lansat doar o tema. e adevarat, multe lucruri nu sunt ce par a fi (keiko show included).

cat despre piedestalul despre care vorbesc/vorbesti, o putem descoase prin analiza tranzactionala cat doresti. parerea mea este, din aceasta perspectiva, ca te adresezi in general de la nivelul parintelui normativ, ceea ce deranjeaza.


m-as bucura daca asta n-ar fi o doar o discutie in 2 sau intre cei implicati direct... sunt chiar curios ce parere au si altii, neimplicati, dar cu experienta in joc...



PS. invitatia la bere ramane deschisa. mya s-a tot "ascuns" pana acum :) ...
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser17575

no coment

SERVUS a spus:
ALIAT în data de 22.01. la ora 07:52
Incepand cu 22.01.2009, tribul [ally]WANTED[/ally] va declara razboi, indiferent unde sau ce vor face anumiti membri de la voi, asta include si pe tine, ori va duc in cap/margine, ori va distrug tribul, incepand din acets moment niciodata triburile noastre nu vor avea vreo diplomatie..!



1. fara motiv, nu ca ar fi nevoie la wanted de unu:D
2. aproape ca ma speriat...aproape, ca era dimineata, ma trezizem si acel rosu imi "rupea" ochii:)

Cypryy- Diplomat incepator (in comparatie cu ...)
 

DeletedUser

1. Motivul este recrutarea dusmanilor mei si blindarea lor, dar il stii ca tot te rogi in stanga si dreapta inclusiv la triburile cu care eu am diplomatie sa bage sprijin acolo..
2. Ideea a fost alta, poate nu acum da mai tarziu te vei prinde.
 

DeletedUser17575

lol

1. Motivul este recrutarea dusmanilor mei si blindarea lor, dar il stii ca tot te rogi in stanga si dreapta inclusiv la triburile cu care eu am diplomatie sa bage sprijin acolo..
2. Ideea a fost alta, poate nu acum da mai tarziu te vei prinde.

1.Dusmani tai sunt aliati mei, fosti tai dusmani sunt membri mei, normal ca ii ajut si ii blindez...nu ma rog sa ii ajute nimeni, se ofera lumea sa ii ajute cand vad ce pot face in mijlocul tribului WANTED.

2.Un diplomat cu ... atata experienta ca tine nu stie decat sa provoace si sa faca misto?:)
 

DeletedUser

CataMury, diplomat WANTED

O sa imi spun si eu parerea.. COA a facut acest topic doar pt a primi aprecierea si respectul altor jucatori ai lumii, prin creerea unei impresii gresite in randul lor. Pai mai prietenilor, va tot laudati acolo cu statistici si alte minuni, ca voi sunteti un trib mic, ca noi suntem un trib mare si totusi voi a`ti luat o diferenta de 200 de sate de la noi.

Hai sa urmarim cateva aspecte:
-jucatorii din zona, nu toti, sunt jucatori care nu au nici o treaba cu acest joc.
-zic asta pentru ca: la un atac, fug in trib advers, la alt atac, fug iar in alt trib. Sunt jucatori care NU STIU JUCA. Nu sunt in stare sa dea nobilii macar la 1 minut dupa atacurile de curatzare, ce sa mai vorbesc de secunda. Nu au nici o strategie de atac, respectiv aparare. La atac: nu stiu da atacuri de curatzare, nobili la secunda, nobili de pe sate diferite, fake`uri dupa atacuri, SPRIJIN dupa atacuri..nimic..nici cele mai elementare chestii; ataca de pe toate satele odata, tot ce au, arunca 4 nobili si asteapta. La aparare: nu stiu calcula cu ce este primit atacul (daca este fake/atac real sau daca este cu nobil sau fara), nu stiu baga sprijin inainte de nobil daca nu fac fatza atacurilor de curatzare, nu stiu recupera satul automat dupa ce a fost pierdut in caz ca nu`l pot tine. Aici ma refer la jucatori din ambele triburi, nu mi`e rusine sa recunosc ca am colegi in zona care is PRAF.
-"micul trib COA" nu s`au batut cu WANTED, s`au batut cu academia WANTED. asta e foarte important. NU am avut nici un jucator de peste 500k pct, pana cand a crestu keiko show la 1 mil. Deci car eii lauda? ca a`ti luat 200 de sate de la jcuatori intr 50.ooo si 200.000-300.000 pct? care repet,se incadreaza in descrierea mea de mai sus.
-Am un sat acolo in mijlocul vostru, il am de luni de zile, dinainte sa inceapa razboiul. Puteam sa ma mut acolo de 1000 de ori dar am zis ca nu`i treaba mea si ca am alte prioritati. Am lasat satul gol pana acum 2 zile, am rapoarte daca vreti sa probati chestia asta, nu am primit un atac. De ce? pt ca aveam 2 mil pct si va era frica sa dati intr`un jcuator mai mare care are UN SAT acolo? :)))) nu ajung co nobilii la voi, puteam sa pierd satul in orice moment si nu aveam ce face (nu ca`mi pasa de acel sat).
-COA a primit 2 randuri de atacuri din parte WANTED, restu au fost atacuri locale, de mica amploare. Cand a`ti receptionat cele 2 atacuri.. ce a`ti facut? spuneti cu gura mare lumii intregi, ce a`ti facut?!?! a`ti dat un jucator afara si a`ti sustinut "zona aceea era pierduta, nu avea rost sa`l spijinim". Am atacat 3 jucatori si deja tremurati toti.. pai ce`i asta ma? mare trib coa care ia 200 de sate de la wanted nu poate sprijini 3 jucatori? felictiari
-am dat un atac de pe respectivl sat din mijlocul vostru pe un sat apropit din granitza, nici nu stiu a cui e. rezultatul? zidul dus de la 20 la 12, cu un singur atac de pe un sat care nu era full si doar cu 200 de berbeci. Pai daca dadeam 2 full`uri normale, era satul meu. Asa stiti juca si apara satele?

In fine.. is multe de zis, imi pare rau ca nu is in granitza voastra, ca nu va cunosc, ca nu m`am implicat in acea zona. Eu zic sa va mai bucurati, sa mai luati sate in zona, ca pana la urma tot la margine ajungeti. Macar sa aveti un parcurs frumos si favorabil.

Parerea mea despre triburi? foarte simpla..multi frustrati care doar asta stiu..inchisi in casa jucand diferite jocuri inclusiv triburile. Recunosc ca sunt si foarte multi oameni seriosi, cu responsabilitati in real life si care il joaca de placere dar il joaca bine. Nu am nici personal cu COA, cu jucatorii de acolo, nu ma deranjeaza ca a`ti luat satele (nu erau a mele, nu m`a durut). Ma deranjeaza faptul ca unii vor sa creeze o impresie gresita si sa arate lumii intregi cine is ei. Vor sa o arate din perspectiva lor. Eu va spun ceva mai fratilor.. asa usor, cum mergem spre voi, veti ajunge la margine. Nu vreau sa ne facem ambitii si sa ne aruncam vorbe grele si una alta de la un joc. Pana la urma e un joc si nu asta e esenta lui.. cearta,scandalu,discutiile.. ci jocul in sine..fie ca cel mai bun sa castige.

O sa ma gandesc putin mai bine.. sa vad daca vreau sa imi dedic mai mult timp jocului si sa ma mut in zona voastra, sa va arat cum se joaca acest joc. Asta cel mai probabil dupa sesiune.. am 2 facultati, prietena de multa vreme, prieteni f multi, nu vreau sa menajez aceste lucruri pt triburi. Dar totusi..daca vad ca asa trebuie si se cere sa vin in zona, voi veni.

Inca o chestie inainte sa termin :)) ca m`am intins acuma. Am incredere in colegii mei care au mers in zona si va garantez ca ce zice ALIAT, se face :)) nu stiu ce v`a propus, ce v`a spus, daca v`a amenintat, sau orice altceva :)) aveti o parere gresita multi despre el din Lumea 3, si mie era sa`mi faca multi aceasta parere. Am auzit numai vorbe rele despre el la inceput dar uite ca acuma ma inteleg bine cu el, ne auzim la telefon, in joc, imaprtim idei,sfaturi..o relatie amicala foarte buna. Dar cand mi`a spus ceva, sau ca vrea sa faca ceva, A FACUT :))

O seara placuta, bafta la examene pt cei care sunt in sesiune si spor la joc celor care is disperati dupa acesta:)
 

DeletedUser

aaa...inca o chestie:D

WANTED NU E DISPERAT DUPA TRIBURILE. Daca e..maine dau inchdiere cont si nu`mi pare rau. Cred ca multi alti colegi ar putea face acest lucru.
 

DeletedUser

aaa...inca o chestie:D

WANTED NU E DISPERAT DUPA TRIBURILE. Daca e..maine dau inchdiere cont si nu`mi pare rau. Cred ca multi alti colegi ar putea face acest lucru.

Cu asta mai dat gata:D....Oi crede ca cei din COA sunt disperati dupa tw :rolleyes:
 

DeletedUser

Cata, sa-ti raspund...

In primul rand, topicul nu e facut pentru laude, chiar ai raspuns la intrebarile mele initiale.
In al doilea rand, sa te contrazic: cativa dintre jucatoriii din "fosta academie" (Doamne, ce-mi place expresia asta, parca n-ar fi tot in trib la voi, sub sfaturile voastre de jucatori buni si alte cele) sunt chiar bunicei. florindan, keiko, de exemplu. punctele nu conteaza in atacuri, ba mai mult impiedica, trebuie sa dau cu moral mic.

Ca si exemplu impotriva la ce zici, 6-7 jucatori de acolo s-au coordonat excelent si mi-au luat 3 sate acum vreo 2 luni. cu 90 !! de atacuri, toate date noaptea sa ajunga la 8:01 dimineata, cu nobili la secunda si sprijin dupa. DECI STIU SA JOACE ! mai mult, faptul ca tu-i desconsideri NU VA FACE CINSTE tot voua. poate si eu am jucatori slabi in trib, dar lucrul asta n-o sa-l fac public niciodata, pentru ca spune multe lucruri despre mine....

Cat despre amenintarea subanteleasa din "dilema" ta de a te muta sau nu langa noi.... as putea sa-ti raspund cu mishtouri ieftine (vorba lui Aliat) dar la inganfare nu se raspunde cu aceeasi moneda... iar daca esti baiat inteligent, cum cu siguranta te crezi si te prezinti, citeste atent semnatura mea si o sa intelegi. nu joc decat pe lumea asta, n-am jucat pe nici o alta lume, dar pot sa spun ca macar 40% din jocul asta il stiu.... ce sa-i faci ? eu am avut profesori buni, care nu ma desfiintaau pe extern cand aveam 100.000 pct si abia miscam in front....

In al treilea rand, dupa atacurile voastre sustinute, 3 jucatori AU PLECAT LA VOI IN TRIB singurei (oare de ce ?!), pe al patrulea l-am concediat ca avea gura mare si creea probleme (nicidecum pt. ca avea atacuri) si cred ca si acum are sprijin de la noi. asadar, L-AM SPRIJINIT. pe al patrulea (vorbim de zona, erau 4 jucatori atacati masiv) inca il sustinem si N-ATI MAI LUAT SATE DE LA EL. pentru ca e ok si se pliaza pe ceea ce asteptam de la un coleg - in primul rand caracter.

ca ai tu un sat in granita si nu te-am atacat nu inseamna nimic. e normal ca cei de 2 mil puncte, daca au un sat in granita, sa-si trimita sprijin pe el din mijloc si sa fie mai greu de luat, asta nu spune nimic despre "frica" noastra de puncte....

asa cum am mai spus de 2 ori, nu v-am subestimat si cred ca e posibil, chiar probabil, ca statisticile sa se schimbe

recomandarea mea e sa nu-ti "neglijezi" (asta banuiesc ca vrei sa spui) prietenii, facultatile si iubita, sunt lucruri mult mai importante decat un joc. Aliat are dreptul sa incerce orice, sa promita si sa se tina de cuvant, asta fac oamenii normali. ca o sa incercam sa ne opunem cat de cat "trimiterii la margine" (nu ca mi-ar fi teama sau tin la satele mele), e alta poveste.

Mai bine lasa-i pe cei care cunosc situatia de la tine din trib sa faca previziuni sau sa ne "citeasca" viitorul pe harta, te asigur ca respect parerile decente si justificate.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser18590

cataline, cataline
...am inteles ca ai un sat undeva pe harta si ii ataci pe toti dar nu te ataca nimeni; ai si o academie ... si mai sti sa dai atacuri la secunda de pe mai multe sate ... of, of
cu toate acestea nu esti un frustrat care sta toata ziua pe triburile.ro ... cum reusesti?
(eu fac parte din categoria celor care ataca haotic dar de la tine am invatat multe ... cu toate ca am atipit de cateva ori)
cataline, cataline ... lasa i pe altii sa posteze pe forum, poate au lucruri interesante sa ne spuna
multa bafta la examene (am inteles ca esti student ... ) ... desi cred ca o sa ti fie foarte greu
 

DeletedUser18554

cataline, cataline
...am inteles ca ai un sat undeva pe harta si ii ataci pe toti dar nu te ataca nimeni; ai si o academie ... si mai sti sa dai atacuri la secunda de pe mai multe sate ... of, of
cu toate acestea nu esti un frustrat care sta toata ziua pe triburile.ro ... cum reusesti?
(eu fac parte din categoria celor care ataca haotic dar de la tine am invatat multe ... cu toate ca am atipit de cateva ori)
cataline, cataline ... lasa i pe altii sa posteze pe forum, poate au lucruri interesante sa ne spuna
multa bafta la examene (am inteles ca esti student ... ) ... desi cred ca o sa ti fie foarte greu


bravo...ai bagat si tu un post foarte interesant si inteligent :) tine-o tot asa !
 

DeletedUser18554

Va salut si eu...

Am tot observat ca unii se cearta pe aici si eu nu inteleg de ce. Primul comment al lui Somut a fost putin cam dur si mi s-a parut ne-la locul lui insa in fine...

Ceea ce vreau eu sa zic este urmatorul lucru:

COA are cativa jucatori buni (cu care am avut de-a face intr-un fel sau altul): somut, befana, patrizia
De asemenea..COA a atacat "fosta academie" si a luat nu stiu cate sate de la niste playeri nu cu foarte multe sate si aflati departe de sprijinul tribului mama. Evident, superioritatea armatelor si-a spus cuvantul.

Acelasi lucru s-a intamplat si invers cand vreo 3-4 jucatori din COA au primit sute de atacuri de la noi de la 70h distanta si evident superioritatea armatelor si-a spus iar cuvantul si cele mai multe din acele sate atacate apartinand COA, au devenit WANTED.

Asa se face ca ne-am hotarat unii din noi sa venim si sa jucam impotriva unor adversari pe masura. Iata de ce cativa oameni mai bunicei asa din WANTED se muta usor usor langa COA si deschid acest razboi care va fi sigur mult mai interesant de acum incolo decat pana acum.

Se echilibreaza raportul fortelor si va rezulta, cred eu, un joc frumos.

Fie ca cei mai activi sa invinga :)


p.s.: somut, nu m-am dat la fund cu berea aia...va veni curand :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus