DeletedUser
deoarece topicurile care se referă la războaiele talibanilor s-au închis (foarte urât gestul, având în vedere că TLB încă mai exista şi există. nu nu ne-aţi învins, nu vă bucuraţi degeaba, doar că nu toţi avem timp de dat declaraţii pe extern
), cei care au fost în tlb se vor exprima aici. urmează un mesaj semi-oficial al triblui tlb (spun asta pentru că nu e mesajul Talibanului, liderul nostru pentru totdeauna, ci un mesaj încropit de talibani. foşti talibani nu pot spune deoarece a fi taliban ţine de o stare de spirit nu de apartenenţa la un trib sau altul. cei vechi ne ştim şi ne respectăm între noi şi asta contează cel mai mult)
şi acum mesajul:
repet, nu e doar vocea mea, ci a unui grup de talibani.
şi acum mesajul:
Nici un trib dusman nu stie exact treburile interne ale unui trib si aici ma refer la a face face innobilari interne sau a tine 7, 15 oameni in spate ca sitter
Talibanii au facut asta inca din primul razboi cu LR si ma refer la a fi sitter ca nobilari nu prea aveam timp, doar ca nu se stie.
E usor sa innobilezi alti jucatori bla bla, si avem zvonuri ca in lr erau 3 pe cont cum is si acum nu 3 sa tina 20 de conturi
De aia suntem nasosi. cu nasul pe sus
Numai ca nu o spunem, asteptam pe altii(LR) sa se bucure. la inceput de razboi aveau 300k si acu 3000k, dar asta e, prostia e la fel (degeaba punctajul)
sorry nu prostia lipsa de "hai sa ne culturalizam"![]()
De la noi au plecat multi si e normal ca masa sa se bucure..dar..am revenit cativa dintre noi si o sa mai vina si ... deja ati inceput sa pricepeti playeri de 3000k!
Tribul TLB constata cu uimire bucuria infantila si IQ-ul scazut al unor jucatori din alte triburi care nu inteleg jocul in complexitatea lui. Pentru a-i ajuta sa se integreze in acest joc, venim cu unele precizari:
1. Tribul TLB nu s-a dizolvat, jucatorii in urma votului exprimat au decis sa joace alaturi de aliatii lor dintotdeauna, SCITII. Motivele sunt complexe, un lider de exceptie, simplificarea actiunilor comune, impact psihologic, etc.
2. Diplomatia este aceeasi, ba chiar un război în plus, la fel si jucatorii, cu exceptia a 2 conturi care au fost vandute(stiti mai bine). Nu au fost plecari in alte triburi, totul s-a facut organizat.
3. Aceasta trecere in Scitii ar trebui sa va intristeze, nu sa va bucure. Veti vedea de ce.
4. Tribul TLB se considera desfiintat atunci cand cei care au facut parte din el nu vor mai fi pe harta, adica...la finalul jocului.
Acum ca am stabilit asta, am vrea sa le punem niste intrebari maretelelor triburi care ne-au "invins", iar daca isi fac mila de noi, ii rugam chiar sa ne raspunda la ele.
Die.: De ce ne-ati cerut PNA acum 1 saptamana? Va gandeati cumva ca nu mai aveti asa multa granita cu noi si ati putea scapa de putinii jucatori care va mai ataca? Doreati sa va asigurati granita de est pentru a va concentra fortele in sud pe Scitii?
LR: De ce ati cumparat contul IonutTilici? V-ati dat seama ca aveti nevoie de intariri si singura modalitate de a mai castiga niste sate in zona era sa faceti rost de un cont in mijlocul nostru?
Sfatul nostru e sa nu va considerati castigatori atata timp cat inca stiti ca mai aveti multe lupte de dat cu noi.
repet, nu e doar vocea mea, ci a unui grup de talibani.