pai poate e mai simplu asa..habar n am. Macar sa nu facem circ pe forum.
Doresc sa felicit ceea ce tribul Acv!la a obţinut până aici.
Tot respectul meu.
Si eu doresc sa-l felicit, pe aceasta cale, pe cel care a apasat butonul Disband tribe... cred ca a plecat cu fruntea sus din fata monitorului![]()
Sa lamurim cateva lucruri si sa incepem cu MK.
MK a fost o forta a naturii in partea hartii in care era, insa, datorita faptului ca un anumit jucator isi simtea amenintate satele, (o ofensiva puternica a tribului Acv!la), sate pentru care si-ar da si viata, l-a desfiintat . Desfiintarea tribului MK/MW nu e nici vina Mayei, nici a altora, asa cum se vehiculeaza, e doar vina unui singur jucator, care a preferat sa-si arunce la cosul de gunoi toata munca, sa-si bata joc de toti cei care au fost alaturi de el timp de cateva luni si sa nu-l intereseze decat propria soarta, propriile sate si propriul punctaj. E doar unul, asa cum spunea si rollo...
Cine vrea si alte detalii, e liber sa intrebe.
Tribul Acv!la a fost unul dintre cele mai organizate triburi de pe L2, dovezi sunt multe, insa unii au confundat organizarea cu tirania si totalitarismul. Cei care stiu sa conduca un trib stiu ca prin democratie nu se realizeaza nimic, doar haos.
Pacat ca anumiti oameni nu sunt pe deplin ceea ce par si ceea ce vor sa fie si pacat ca altii cred in acest gen de oameni.
Motivele desfiintarii tribului Acv!la nu o sa le enumar, doar ii spun domnului Gangster Ray ca sunt chiar fericit ca am reusit sa intru in acest trib si il rog sa se intrebe de ce a intrat in declin si de ce s-a desfiintat Acv!la.
PS: Referitor la cererea de atacuri dintr-un alt topic, le astept si eu de la tine, eventual imi poti spune unde ataci ca sa-ti golesc satele.
Si, in alta ordine de idei, sunt unii de la voi care mi-au cerut un anumit pogram, program pe care mi l-ai trimis incomplet. Poate ii ajuti tu.
Inchei aici, pentru ca oricum deja seamana cu o epopee.
Multa bafta tuturor si sarbatori fericite tuturor.
C dreptate ai man...Arunca cu vorbe si noroi in altii dar el pregatea lovitura de gratie ptr fostul MK.Respect fostilor jucatori mai putin celui care l-a distrus.
C dreptate ai man...Arunca cu vorbe si noroi in altii dar el pregatea lovitura de gratie ptr fostul MK.Respect fostilor jucatori mai putin celui care l-a distrus.
Nu aceasta a fost intentia, mai ales ca postez destul de rar. Au fost treburi care M-AU DERANJAT! Atat doar! Mi-am exprimat deja parerea asa ca va doresc un joc placut, sarbatori fericite si o noapte placuta!
La sfarsitul zilei, sau sfarsitul anului, daca tot ne apropiem, concluzia e simpla. Acv!la out, GT out (ce a ramas e doar cu numele), cei care au ramas in joc vor incerca sa "se descurce" fiecare cum poate, vor continua jocurile din spatele scenei si inca odata s-a demonstrat ca nici un razboi nu se castiga cu armata, tot diplomatia face regulile. Faceti fiecare un pas in spate si analizati-va singuri comportamentul deoarece Contul Premium nu are in pachet si constiinta. Un An Nou Fericit va urez la toti, "De e frate, de-i dusman!"
te-a deranjat falout?...oricum cea mai marsava manevra a fost atacul vostru
![]()
te-a deranjat falout?...oricum cea mai marsava manevra a fost atacul vostru
![]()
Hmmm te gasii si pe tine pe harta. Nothing important, nu merita sa iti dau replica!
droopyxxHmmm te gasii si pe tine pe harta. Nothing important, nu merita sa iti dau replica!
pot sa spun ca daca as avea posibilitatea,sa o iau de la capat,tot in tribul acesta as intra,langa acceasi oameni minunati;asa cum am fost noi 'comunisti','dictatori' etc am fost intotdeauna o echipa ,de aia am si rezistat de-a lungul timpului.