Confruntare deschisă

  • Autor subiect DeletedUser39475
  • Data de început

DeletedUser39475

Vă salut,
Demult nu am mai văzut o lume care să reunească atâția jucători de notorietate pe serverul mioritic de triburi.
În acest context, și-a făcut apariția un trib, care (am fi ipocriți să nu o recunoaștem), merită atenția noastră, a tuturor. Este vorba de tribul D-T (Dream Team), o echipă cu realizări cuantificabile prin însăși serverele închise de aceștia. Putem aduce în discuție lumea 40 și lumea 48.
În prag de închidere a serverului 48, ne găsim împreună în debutul serverului 54. Făcând abstracție de noile facilități premium care au surmenat din punct de vedere financiar jucătorii care au vrut să fie în vârful piramidei, mă exprim mulțumit vis-a-vis de calitatea jucătorilor prezenți aici, pe lumea 54.

În numele tribului pe care-l reprezint (REVO), am plăcerea și onoarea de a exprima public voința noastră: o confruntare deschisă cu tribul D-T, de la începutul serverului, până la sfârșitul acestuia, dacă e cu putință. Este o provocare lansată public, fără perdele sau alte aspecte ascunse.
După cum se poate observa, acest trib (D-T) au stabilit poziționarea lor în zona de Sud Vest a hărții. Noi vom face demersurile necesare să ne găsim în aceeași zonă cu tribul D-T începând din seara aceasta și pot spune că doar un gând ne trece tuturor prin minte: fie ca cel mai bun, să folosească cât mai puține "unelte" ajutătoare pentru a...câștiga.

Succes colegi tribali!
 

DeletedUser33394

Acest razboi il voi urmari cu placere! Bafta ambelor triburi!
 

DeletedUser47924

fie ca cel mai bun, să folosească cât mai puține "unelte" ajutătoare pentru a...câștiga.
n-am inteles prea bine ce vrei sa spui,..de provocare am inteles,..vrei o lupta,..probabil o vei avea,..dar fi mai explicit cu ultima parte,..:)
 

Deleted User - 1621757

Salut ,va multumim si apreciem faptul ca ne urmariti si faceti mutarea pe harta in functie de noi ,asta denota faptul ca va este frica de ceea ce putem face ca trib , va asteptam cu drag sa va mutati cu drujbele in sud-vestul hartii :) ,succes tuturor .
 

DeletedUser

Da, adevarul ca ne este atat de frica incat va provocam public si venim dupa voi. :D
 

corli

member
Scor reacție
38
Hotii, striga hotii .Iti suna cunoscut ?

Acum, as avea rugamintea ca sa nu mai continui subiectul asta, asta in cazul in care nu vrei sa dau tot "din casa". Multumesc !
 

DeletedUser47690

Sper ca ai si alte tinte in viatza, in rest nici nu are rost sa comentez: esti doar un trist.
 

DeletedUser39475

Salut ,va multumim si apreciem faptul ca ne urmariti si faceti mutarea pe harta in functie de noi ,asta denota faptul ca va este frica de ceea ce putem face ca trib , va asteptam cu drag sa va mutati cu drujbele in sud-vestul hartii :) ,succes tuturor .
Sigur, e normal Nicu. Mulțumim! Succes și vouă!
 

DeletedUser17245

Succes tuturor.E chiar interesant...in momentul asta cand jocul a avut o astfel de evolutie si a ajuns sa fie atat de plictisitor din cauza stilului romanesc de a inchide majoritatea lumilor (prin jocuri de culise) e benefica confruntarea asta.Cea mai buna motivatie e cea intrinseca.Nici daca ma rugam nu credeam ca o sa am tot black list-ul intr-un singur trib,si pe un singur server.Deci succes.

Florin.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser48038

Decat sa fiti atenti la noi aveti grija la Gow sau cum isi mai schimba numele :))
 

corli

member
Scor reacție
38
Crezi ca-i nevoie ?

Ramaneti acolo, asteptati sa ajungem si noi si aia e :) . Invitatia v-a fost facuta, voi decideti daca dati sau nu curs
 

DeletedUser20519

Eu ca atare cu nici un rau am zis ;) asa ca o gluma. Pe multi va cunosc si sunt sigur ca va fi o lupta pe cinste. Cel mai bun sa castige.
Bafta tuturor
 

DeletedUser

Nubz, iti zice ceva? Prima lume executat L24 . Restul e can-can.
 
Sus