Confruntare deschisă

  • Autor subiect DeletedUser39475
  • Data de început

DeletedUser48123

Pai lucifer aka arabul e cam singurul de pe acolo care nu vede realitatea:)) macar restul sunt baieti de treaba si-au dat seama ca au pierdut...dar lucifer, acum cand pierde face precum pe 48, pleaca pentru a nu fi el pe cont cand pierde sate:))))
P.S. Fi-ti toti pregatiti sa primiti mesaje de la el : "Atat timp cat am jucat, v-am culcat pe toti, si acum iar ma bat cu voi ca pe 48 singur vs toti si va umilesc" :))))))))))
 

DeletedUser48315

Nu mai baga nimic saracul ca s-a barbarizat mai repede decat credeam :)))
 

DeletedUser48123

Pai ca sa nu spuna ca ii luam satele noi si da rau la statistici:))) si sa zica pe alte lumi ca noi aici noi nu i-am luat nici un sat:)))) asa a facut peste tot asta ma, nu aveai ce ii cere
 

DeletedUser48123

Au zis ca ne vor umili.... ne vor demola...ne vor da o bataie pe lumea asta cum nu a mai mancat nimeni pe alte...si..vorba lui lucifer: "cum sa mai castigati cand voi avem in top 25 , 20 de jucatori?:)) " :))))))) da da lucifere, inca nu ai invatat ca in jocul asta conteaza echipa si nicidecum punctele :)
 

DeletedUser47342

VĂ ÎNȘELAȚI AMARNIC! Puteți încerca, este dreptul vostru. Dar luați în calcul că suntem tot timpul cu un pas înaintea voastră, chiar dacă este vorba de aceste nuanțe.
Statisticile vorbesc. Și e puțin spus că vorbesc. Urlă de-a dreptul.

Cu un pas înainte sau cu 100 paşi în urmă? :D
Eu propun să faceţi un rebranding la trib şi să schimbaţi denumirea din REVO în BARBARE.
Iată şi renumitele statistici care urlă - http://prntscr.com/g4ifp9

dt.png
 

hary10

member
Scor reacție
1
Ei nu au cum sa invete ca sunt "vedete",cel putin lucifer mai avea un pic si visa ca umbla paparazzi dupa el.El deja se credea in lumina reflectoarelor...:)).I-am adus cu picioarele pe pamant!:)
 

DeletedUser47342

Ei nu au cum sa invete ca sunt "vedete",cel putin lucifer mai avea un pic si visa ca umbla paparazzi dupa el.El deja se credea in lumina reflectoarelor...:)).I-am adus cu picioarele pe pamant!:)

asta s-a întîmplat şi pe 48, dar nu a învăţat lecţia, mai greu cu gîndirea logică la el...
 

DeletedUser48123

Iar au inceput sa se barbarizeze:)) 54 e 48 trasa la indigo:)) ii mai asteptam si alta data cu o alta "echipa de vedete"
 

DeletedUser48315

Ai vrut sa spui inca o luna pana cand face REVO-H 50% dominanta ;), voi sunteti foarte departe (nu in sensul bun al cuvantului), si asa intre noi fie vorba, nu veti face niciodata 50% dominanta, nu pe lumea asta. Aveti 4 playeri in top 25 si tu vrei sa faci 50% dominanta? dovedesti inca odata ca prostia chiar nu are limite, si cica eu te bat cu "experienta" =)). Pune tu visele alea inapoi la naftalina, nu de alta da le mananca moliile, asa cum iti mananca tie prostia neuronii :D.

PS: Sper sa te tii de cuvant si sa nu mai iesi pe extern, unpic de liniste nu ar strica, mai ales ca iti superi stapanul de plantatie, poate te trezesti cu goly ca te trimite la cules de bumbac, postezi aici fara acordul lui :)).
Felicitari pentru joc, bunule ;)
 

DeletedUser29124

Cred ca se poate chimba titlul topicului in "confruntare inchisa"...Am castigat pariul :)
 

DeletedUser48123

Nici pe 48 nu se barbarizau atat de repede cum se barbarizeaza acum....
 

DeletedUser48123

incep sa fiu invidios , noi nu avem pe nimeni aici care sa faca treaba asta , de sculat cine ne scoala ? thumper ?? acum de cand cine era cu treaba asta a renuntat :(

Acest mare jucator acum e atat de disperat incat se demoleaza singur:)))) rau ai ajuns măi ursule aka "Zgubea" spaima ursilor....se pare ca te-ai sculat singur, nu ai avut nevoie de nimeni:)))
 
Sus