cum imi fac trib???

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser30442

Dai click acolo pe Trib (sus în colţul din dreapta) scrii numele tribului , prescurtarea , după care apeşi pe butonul "Întemeiează" ... Mi se pare ceva extrem de simplu ... Nu cred că ar fi trebuit să apelezi aici , ci la secţiunea "Întrebări"

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

ce te face sa crezi ca ar vrea cineva sa intre la tine in trib??daca tu nici nu stii sa intemeiezi unul?daramite sa-l si conduci:|

DeletedUser30442

Lasă-l , nu-i nimic ... Învaţă el în timp ... :) ... Timpul le rezolvă pe toate

DeletedUser

Timpul nu rezolva o matrice patratica de ordinul 2, sau orice alta problema matematica... So, Timpu' sucks :sad:

DeletedUser11083

nu-l descurajati oameni buni.
cine stie, poate e un conducator bun, chiar daca e nou in triburile.
sa faca trib; d-aia se numeste jocul asta "triburile"

DeletedUser25649

ce te face sa crezi ca ar vrea cineva sa intre la tine in trib??daca tu nici nu stii sa intemeiezi unul?daramite sa-l si conduci:|

Ce te face sa crezi ca tu te-ai nascut invatat?
Nu mai comenta,sau macar nu o face aiurea...

alexmico79 nu il baga in seama.

Nu e vina nimanui ca e extrem de arogant.

Acum iti dau niste sfaturi.

Nu face cum am facut eu cu tribul.Nu iti face trib!
Intai creste putin si mergi in un trib micut.Acolo vei invata cum sa joci ca player,si daca acel conducator ti se pare bun il rogi sa te invete cate ceva...

DeletedUser

Ca sa conduci un trib trebuie sa ai niste abilitati innascute sa stii cum sa ti in frau zeci sau sute de oameni,sa stii sa te impui in fata lor si totodata sa le castigi respectul.
Dupa parerea mea un intemeietor nu trebuie sa fie neaparat unul din cei mai buni jucatori dar nici noob nu poate fi.Mai mult el trebuie sa fie un bun organizator si sa stie sa isi apropie oamenii,sa comunice cu fiecare in parte si sa creeze o echipa.
Un alt aspect este ca un intemeietor trebuie sa aiba foarte mult timp disponibil pentru joc si sau niste oameni in conducere pe care sa se bazeze.
Sfatul meu,alexmico79 este sa incerci sa intri cat mai mult in tainele acestui joc,sa prinzi ceva experienta ca jucator si apoi sa iti faci trib.
Oricum bafta...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus