cum joci: "murdar" sau "curat"?

Consideri ca joci murdar sau curat ?

• Total votanți
    333

DeletedUser29146

M-am uitat la cativa care au votat curat, si din intamplare am apucat sa joc cu ei la inceput de luem...sa le fie rusine,se mai dau si mari jucatori apoi

DeletedUser7916

katus probabil vrea sa sublinieze faptul ca cei care joaca "murdar" stiu sa se ascunda si sa fenteze "regulile" pe cand cei "curati" daca au calcat stramb aia e :)

DeletedUser

cu altceva il induc in eroare pe tullio... si nu de fente vorbeam, ci doar de faptul ca multi din cei ce se bat cu pumnu in piept ca sunt corecti, au calcat-o stramb de cateva ori. de unii stiu si eu ca am dat de ei si de manevrele lor. faza e ca vad ca e greu sa se recunoasca faptul ca se mai incalca regulile (atat ale jocului cat si cele etice). ne dam mari ca suntem cei mai buni, cuminti si devreme acasa jucatori... cand, de fapt, e ca in bancu ala cu tipa care nu pune mana pe p...aladin, foloseste manusi ca sa il bage in gura.

DeletedUser35749

In privinta regulamentului pot spune ca joc corect, da cand e vorba de manevere si alte chestii nu mai joc corect

DeletedUser1630

o singura data am fost banat asa mai rau...100 sate,parca o data mi-au luat 25 sate si inca o data (din cauza sitterului) 2 sate
in rest am jucat curat...moral,nu prea dat tot curat se cheama

DeletedUser7916

lasa yettisor ca asa si eu joc curat cat timp nu sunt inchis nu ? :)

algernon

member
Scor reacție
0
un topic hilar
de ce nu definesti intai ce inseamna "murdar" si "curat" ?eu iti pot demonstra oricand ca nu exista jucator care sa nu fi incalcat cel putin o data regulamentul ( fara sa fie obligatoriu prins si fara sa o fi facut obligatoriu cu intentie).asta cu conditia sa fie cinstit si sa imi spuna toate miscarile.

DeletedUser

cine a zis ca joaca CURAT ori minte ori nu stie a juca.

Subscriu, si asta zice cineva care s-a vrut a fi curat mereu, indiferent de situatie, dar jocu te perverteste, te atrage in niste situatii in care nu ai cum sa nu trisezi... Nu am fost banat niciodata, nici macar temporar, dar atunci cand am fost nevoit sa fac lucruri in interesu tribului, i-am "trisat" pe unii, am regretat si am incetat, dar pentru asta inseamna a fi lider pana la urma, sa iei decizii ferme.

DeletedUser36873

noi suntem curati?
cei ce luam sate de la dusmani? daca dusmanu zice.. ia-le pe toate, ti le si eliberez. le mai luam? sau le lasam celor ce joaca la puncte? varianta a 2-a mi se pare mai corecta.
dar egoul acela puternic de a-ti dovedi ca esti mai puternic decat "dusmanul" e un sentiment corect ? de aici - ambitii - dependente... ETC
cum a zis si chevyx si multi altii, e o chestie relativa... data de valorile personale ale fiecaruia.

DeletedUser

eu nu voi mai juca nici curat nici murdar

de fapt,nu voi mai juca deloc:(

as dori sa le multumesc prietenilor pe care i-am intalnit in joc(majoritatea de pe l 11):
arramia,merlin,alcuin,mirce76,.awqs,ionicaion,wolf70,dar si lui zippy13 si mr crazy(l12), si nu in ultimul rand zuzunei:)

mult succes si celorlalti in viata reala

DeletedUser5151

Trebuie sa te felicit ca nu vei mai juca.. Mult Succes!

On Topic : Orice jucator care vrea sa faca ceva a facut odata cel putin ceva murdar, chiar de poate el nu si-a dat seama neaparat ca nu este corect asa.

DeletedUser

Trebuie sa te felicit ca nu vei mai juca.. Mult Succes!

On Topic : Orice jucator care vrea sa faca ceva a facut odata cel putin ceva murdar, chiar de poate el nu si-a dat seama neaparat ca nu este corect asa.

multam

dar stii care ar fi cea mai mare ironie?sa castig la loterie:))

DeletedUser36868

Curat..

Mai sunt uni care au mai multe conturi si intrain diferite triburi,astia sunt jucatori murdari.Trisatori.

DeletedUser5596

Nu se poate vorbi de jucatori care joaca curat sau murdar....totul depinde de situatie....eu cat am jucat consider ca am jucat curat,cinsit(cei care m-au cunoscut in joc pot sa confirme asta) dar am folosit si unele tactici si manevre pe care alti le-ar putea considera jignitoare-dar am facut asta pentru am apara interesele.Deci un jucator care pe o lume a tradat pe toti aparandusi interesele pe alta ar putea fi cel mai cinstit jucator...

Sus