DeletedUser13059
las ca nu face nimeni ... ok retrag tot ce am zis ...
deocamdata, nu sunt doritori sa se alature SH-ului
deocamdata vad ca conducem...
deocamdata vad ca conducem...
* Da si o sa conducem in continuare
Elena ma primesti si pe mine-n tribul tau? :d
daca te uiti la innobilarile pe ultimile 24 de ore o sa vezi ca conducem detasat cu 160 de sate...asa ca hai sa nu vorbim fara a fi informati sau poate ca nu te pricepi sa observi anumite lucruri
http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=15910
aproape zilnic familia SH este in topul innobilarilor, ceea ce ne spune avem un trend ascendent...
aproape zilnic familia SH este in topul innobilarilor, ceea ce ne spune avem un trend ascendent...
interesant ca... desi intrebarea incepe cu "Daca tribul tau s-ar desfiinta..." vad ca voturile (unele) s-au dat triburilor chiar de mebrii acestora...
e grea geometria asta... stricati pollul
Nimic concret si la intrebare inafara de lauda.
Deci daca tribul meu sar desfinta nu masi duce in nici un alt trib....pur si simplu contul ralf36 va disparea odata cu FAME
interesant ca... desi intrebarea incepe cu "Daca tribul tau s-ar desfiinta..." vad ca voturile (unele) s-au dat triburilor chiar de mebrii acestora...
e grea geometria asta... stricati pollul
2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".
eu vreau sa subliniez activitatea...ca sunt barbare sau ce or fi...nu prea conteaza...conteaza ca exista activitate
acum o luna in ce trib erai? vorbe....vorbe aruncate in vant....apropo (s-ar desfinta)(m-as duce in alt trib)(le-o soptesti la ureche) asta asa ca fapt divers, lipsesc clasele 2-4.