Daca tribul tau s-ar desfiinta, in ce trib din top 15 ai intra?

Daca tribul tau s-ar desfiinta, in ce trib din top 15 ai intra?

• Total votanți
    53
  • Sondaj închis .
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

daca te uiti la innobilarile pe ultimile 24 de ore o sa vezi ca conducem detasat cu 160 de sate...asa ca hai sa nu vorbim fara a fi informati sau poate ca nu te pricepi sa observi anumite lucruri

http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=15910

aproape zilnic familia SH este in topul innobilarilor, ceea ce ne spune avem un trend ascendent...

DeletedUser

daca te uiti la innobilarile pe ultimile 24 de ore o sa vezi ca conducem detasat cu 160 de sate...asa ca hai sa nu vorbim fara a fi informati sau poate ca nu te pricepi sa observi anumite lucruri

http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=15910

aproape zilnic familia SH este in topul innobilarilor, ceea ce ne spune avem un trend ascendent...

hai ma lasi? uite-te tu un pic mai atent si zi-mi cui apartin satele luate de sh?
hai ca te ajut eu:
http://ro.twstats.com/ro14/index.php?page=tribe&mode=conquers&id=9704&pn=1&type=&enemy=&min=&max=
te uiti atent pe primele 5 pagini..
ati luat un sat de la acvila1 si aia a fost recuperare, un sat de la alexBogdan10 [L~of~G] si in rest doar barbare si interne..
asa ca relax si mai bine ai da lectii de bune maniere (nu ca tu ai fi expert in domeniu, dar este o mica diferenta intre educatia ta si a fostilor "supusi" sau cum le ziceti voi, colegi) marilor jucatori din sh.. pentru ca asta cu siguranta le lipseste.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

da, pana acum luau aceiasi barbari, interne, cativa din PDT si cate un sat de la TSF care era recuperat la un moment dat

DeletedUser

eu vreau sa subliniez activitatea...ca sunt barbare sau ce or fi...nu prea conteaza...conteaza ca exista activitate

DeletedUser

ok.. atunci hai sa le uram jucatorilor din SH "Spor la luat barbare" :) activitatea conteaza

DeletedUser

pai sa le uram spor ca orice sat iau..satele se iau la rand...nu se sare din continent in continent, daca apar langa tine sate de barbari...le iei...daca cumva vrei sa scoti in evidenta ca SH nu stiu sa joace sau sa ia sate locuite...scuza-ma daca iti spun ca "nu ii cunosti"...poti spune despre oricine ca iau NUMAI sate de barbari...aveti la voi cateva exemplare rare...dar nu confunda treburile...

DeletedUser

nu ziceam ceva anume de barbarii vostri, doar ca ma deranjeaza faptul ca unele persoane din SH arunca cu vorbe fara sa aiba habar de ceea ce se intampla in jocul asta sau in afara lui. Ar fi perfect daca ar lua sate gri toata ziua si nu s-ar baga in seama degeaba. Pe langa faptul ca dau dovada de incultura in convorbirea cu dusmanii, mai si intreaba cum de am avut tupeul sau ii iau un sat. In fine, ti-am mai zis, ar fi super tare daca as avea doar interlocutori ca tine sau ca actuala conducere Sh. ;)

DeletedUser18134

interesant ca... desi intrebarea incepe cu "Daca tribul tau s-ar desfiinta..." vad ca voturile (unele) s-au dat triburilor chiar de mebrii acestora...
e grea geometria asta... stricati pollul :(

DeletedUser

interesant ca... desi intrebarea incepe cu "Daca tribul tau s-ar desfiinta..." vad ca voturile (unele) s-au dat triburilor chiar de mebrii acestora...

Numai eu am fost corecta la votare,ca nu am putut vota Musk :D

DeletedUser18063

Nimic concret si la intrebare inafara de lauda.
Deci daca tribul meu sar desfinta nu masi duce in nici un alt trib....pur si simplu contul ralf36 va disparea odata cu FAME

DeletedUser

Nimic concret si la intrebare inafara de lauda.
Deci daca tribul meu sar desfinta nu masi duce in nici un alt trib....pur si simplu contul ralf36 va disparea odata cu FAME

acum o luna in ce trib erai? vorbe....vorbe aruncate in vant....apropo (s-ar desfinta)(m-as duce in alt trib)(le-o soptesti la ureche) asta asa ca fapt divers, lipsesc clasele 2-4.

interesant ar fi de unde sti tu cine cu cine a votat? esti mama omida? sau? imi pare rau ca nu ai prea inteles geometria asta...e adevarat ca e grea daca nici tu nu ai reusit sa o intelegi.

2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".

DeletedUser

eu vreau sa subliniez activitatea...ca sunt barbare sau ce or fi...nu prea conteaza...conteaza ca exista activitate

pai subliniezi inceputul de week-end

ca daca te uitai zilele trecute CIRC era pe primul loc - au dat cativa colegi stergere si din aceste motive

in caz ca nu ti-a spus urssmircea - noi nu suntem jucatori de week-end ca altii care banuiesc ca sunt si soferi de week-end

In week-end nu prea ne vezi pe joc. Si defapt tinand cont de sezon cred ca o sa ne luam vacanta incepand cu 1 iunie - pana la terminarea sezonului estival ;) - o sa va comunicam

Enyway - felicitari pentru satele obtinute in ultimele ore ;) - si transmit salutari si 'succesuri' :) in tot ceea ce intreprind celor ce au dat stergere!

DeletedUser18063

acum o luna in ce trib erai? vorbe....vorbe aruncate in vant....apropo (s-ar desfinta)(m-as duce in alt trib)(le-o soptesti la ureche) asta asa ca fapt divers, lipsesc clasele 2-4.

de cate ori sa iti spun ca vorbesti prostii??ca sa schimbat numele tribului??Sunt tot in acelasi trib....
Dar cum tu ai capul mai mic(exact ca si numele),nu am sa ma chinui sa iti explic..
Te rog pentru ultima oara(findca daca iti aduci aminte team mai rugat odata) ramai in neputinta ta si convereseaza cu cei a caror inteligenta se apropie de a ta.
Nu mai incerca sa te dai ceace nu esti,nu te prinde...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus