De ce?

  • Autor subiect DeletedUser35749
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Isabel93

aa pai asta e propunerea mea sa se faca mai mult spam :D (si gata nu mai sunt off :p )
 

Covei

Pe lumea 17 probabil peste 80% nu posteaza nici pe forumul intern, dar pe cel extern... de a carui existenta e posibil sa nici nu stie.
 

DEVIL32

member
Scor reacție
0
Covei te contrazic.
Foarte multi jucatori stiu cu ce se mananca forumul extern. Nu posteaza pentru ca s-au saturat de aceleasi subiecte, aceleasi grupulete de jucatori care isi fac reclama unii altora aici. Forumul extern este locul unde fiecare isi expune impresiile de mare jucator.
Ati incercat deschiderea unei teme unde sa se dezbata orice altceva in afara de triburile, triburile si iar triburile ? Ca in jocul asta a inteles lumea despre ce e vorba: doar cativa sunt jucatori si restul sunt noobi, noobi si iar noobi.
 

DeletedUser35749

Cam asa e DEVIL, o sa ma gandesc la o tema de genu, poate ma ajutati si voi cu propuneri, dau o bere :)
 

DeletedUser16540

De ce s-a ajuns aici?Au trecut cateva zile de cand moderez lumea 17, am creeat si 2 teme in incercarea de a mai anima putin forumul dar nimeni nu s-a obosit sa posteze, sa-si dea cu parerea in legatura cu subiectele temelor respective. De ce credeti ca s-a ajuns aici (nimeni nu mai posteaza) si ce ar trebui facut pentru "invierea" forumului lumii 17?:confused:


Daca aveti in legatura cu animarea forumului lumii 17 le astept cu drag
:)

Viagra face minuni. cuclici poate confirma
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus