DeletedUser
au fost sterse....
Tu deja esti senior member..nu inteleg de ce mai postezi..
Ar trebui modificat titlul topic-ului asta in: "DECIDE .... O maaaaaaarrrrrreeee familie !!!" ... cine stie .. daca va straduiti putin poate o sa fie toata harta colorata numai in 2 culori ... albastru si rosu
Da si ce e rau in asta?
Sau tu vrei ca satul tau(unicul) sa apara cu roz? ))
Monicaa pacat ca nu esti si tu cu NOI,pacat .
Poate,poate ???
DECIDE vs Dusmanii (Temă cu mai multe pagini 1 2 3)
voi mai aveti si dusmani
eu stiam ca v-ati aliat cu toti
Imi pare rau ca ma bag si eu in discutie, dar am citit prea multe si deja m-am saturat de tot.
Stranutelu pe lumea 5 te admiram pentru ce ai facut dintr`un trib mamut alaturi de prietenii tai. In schimb aici ti`ai aratat adevarata fata. Cum te`ai vazut pe locul 1 ai inceput sa arunci in stanga si in dreapta cu noroi si sa te lauzi ca tribul tau este pe locul 1. Dar cum zicea si martinezu, locul 1 nu iti aduce faima decat daca acel loc 1 l`ati obtinut prin razboaie, ca recrutari stie toata lumea sa faca.
Ma astept la replici cat mai acide la acest post, dar eu sper sa nu fie asa.
O seara placuta.
Nu o sa-ti dau o replica acida la acest post.
Doar o sa-ti spun sa faci niste adunari sa vezi ca familia noastra are peste 80.000.000 de puncte la inamici invinsi.
Tot noi suntem cei care am dus la desfiintarea multor triburi de pe L11.
Nu mai stiu exact cate dar iti spun cu siguranta ca e vorba de minim 5-6 triburi. Ultimul se pare a fost GTH-ul.
Asa ca afirmatia ta ca noi ajungem locul 1 prin recrutari si nu prin razboaie e mult deplasata fata de realitate si de ce o spun cifrele.
Duşmani
Wall
Lethal
- cu precizarea ca optiunea sfarsit nu exista la "Dusmani".Aliaţi
Toata harta sfârşit
Pact de neatacare (PNA)
Duşmani
Satele de barbari sfârşit
Satele bonus sfârşit
Inactivii din familie sfârşit
Draga Edi, daca esti asa curios iti fac rost pe rand de sittere din DECIDE, SOARTA sau PRAF ca sa vezi ca nu exista aceasta dipomatie. De fapt, daca te uiti atent vezi la aliati toate aceste triburi, deci nu aveam cum sa fim noi cei care va avem la dusmani.
PS. Sunt satula de intrigi copilaresti. Cine are ochi sa vada, vede, cine nu, sa creada ce vrea.
- Te crezi mai matura si mai presus de toti ?Nu inteleg ...Am avut ochi ... am vazut ...momentul in care diplomatia Fam.DECIDE a fost postata pe F. extern.PS. Sunt satula de intrigi copilaresti. Cine are ochi sa vada, vede, cine nu, sa creada ce vrea.