Cucoana iti sta pe limba sa le zici suporti? Zi-i draga ca daca tot nu mai joci n-au ce sa-ti mai faca.
Se pare ca harababura e la tine cand sustii, vad in continuare, o aberatie.
Daca s-ar fi dorit o alianta, s-ar fi facut cu Clasic nicidecum cu ~COA~ (vai ce urata cacofonie, dati mai bine disband sa nu mai multilam lb. romana)

Tu faci parte dintr-un trib, iar noi ne batem cu Clasic.
O fi coalitia brelocul clasicului dar nu-l vad eu pe magnatu facand o alianta cu un trib din 5 oameni, chiar fiind suporti clasic. ASTA AM VRUT SA CLARIFIC!
Deci despre ce vorbim? Asa ca fugi la coalitia ta de pe alte lumi ia-ti si surorile

si lasa-ne poate te retinem.
tu cred ca esti batuta in cap, serios

))
Am fost in Clasic toti care suntem acum in COA (eu - sweet revenge asa cum scrie mai sus) , am iesit din trib si am dat stergere cont. Nu am facut asta in Clasic, sa aparem pe galben, etc, am facut asta in ~COA~ , trib de suflet ca sa ii zic asa. so.ra13 este ALTA PERSOANA, dar daca tu crezi ca e suport, fa ticket sa iti raspunda nenea adminu, ca vad ca pe mine nu ma crezi.
Nu stiu de ce sunt eu cucoana, poate nu stii sa citesti, dar am scris mai sus ca sunt jucator, nu jucatoare, deci sunt baiat, nu fata.
Iar suporti ... nu stiu ce-s aia, eu intru pe fiecare lume cu un singur cont.
Ma plictisesti grozav si nu vrei sa intelegi ca tribul Clasic a dorit razboi cu PNC, nu stiu de ce ai tu alta parere. Au fost 2-3 care au vrut alianta (printre care eu) , altii, mult mai numerosi , care au vrut razboi... deci e razboi
EDIT: cred ca ti-am clarificat acum despre ce e vorba cu tribul COA, e tribul celor care au iesit din Clasic si 90% dau stergere cont, ca asa vor muschii lor, din diverse motive personale.
Nu ma latra degeaba, ca ma obligi sa merg la macelarie sa iti arunc un os, poate daca ai ce roade esti mai calma. Deh, vara, lipsa...'dildou'...te inteleg pe undeva
EDIT 2 : din acest moment nu ma obosesc sa iti mai raspund, tu vorbesti pe langa situatie, nu stii ce si cum, dar dai din gura... asa-s femeile care duc lipsa, te-am inteles, doar ca pe mine te rog sa ma scuzi, nu o sa ma chinui sa iti mai raspund la ineptiile pe care le debiteaza neuronul tau singuratic. O sa ma retrag din discutie, ca deja o dam in spam. Imi pare rau ca nu ai capacitatea intelectuala sa poti intelege ce am scris in postarile mele, dar o sa caut alt interlocutor, care, cu mila lui Dzeu poate are doi neuroni, nu numai unu...