DeletedUser39475
.......)
Conducatorii din Circus sunt circari in adevaratul sens al cuvantului.Al n-spelea jucator pe care il concediaza dupa ce incepe sa piarda sate.Unde va e onoarea baieti?
Circar sunt eu...ei sunt alceva dar nu circari ceva pe acolo cu Britney Spears cu muzica, nu le au cu jongleriile(sunt si circari adevarati pe acolo dar putini)
eh in ultima perioada nu prea am mai avut timp de joc si nu prea mai stiu multe dar mai citesc externul si va tin sub supraveghere ))
felicitari si voua si colegilor mei pentru ca tineti razboaie care le castigati
cristi eu nu stiu sa fi avut tribul in care am fost eu vreun razboi cu CEATA, eu ma refeream la razboiul cu CIRCUS atata tot
Cat despre ce sa intamplat intre CEATA si Sconcs pot sa o zic oficial acum ca sunt destul de suparat pe voi pentru ca am dus impreuna un razboi cu H/G , razboi care nu puteati sa ii faceti fata din cauza proastei organizari.
Daca vrei pot sa iti explic si ce inseamna pentru mine proasta organizare dar cred ca nu e cazul
Oricum eu am incheiat mica mea excursie pe aceasta lume si am revenit la lumea care tot ma bat sa o castig si chiar daca sunt suparat sa stii ca eu chiar mam inteles bine cu voi si mia facut placere ca am jucat alaturi de voi
Hercule , unde scrie ca in razboaie n-ai voie sa faci ce vrei ? Unele cauze sunt foarte rusinoase , insa foarte folositoare , in razboi orice e permis , insa si foarte rusinos , aproape niciodata un razboi nu se poate termina fara a nu fi existat in timpul razboiului tradari/neintelegeri etc.
Da , pai in 4 ani , nu mi-am facut timp sa il citesc...
Ai cum sa furi parole , faptul ca TU poate nu poti , este cu totul altceva , parca am si prins un astfel de furt in masa pe L10 , fraieri , care dadeau clickuri pe pagini de scam =)
Tu chiar se vede ca nu ai jucat mult... Tu chiar crezi ca chestiile enumerate mai sus nu se pot face fara sa fii prins , ha ha ) .
Nu ma intelege gresit , NU SUNT DELOC PRO ce am zis mai sus , dar am spus ca cei care sunt pe principiu " orice doar sa castig " se preteaza daca stiu si pot si la astfel de chestii..