Doar că masonii au alianță cu DEO pe moment, deși e posibil să se rupă la cum sunt masonii de neserioși în diplomație, tactica lor este fuziunea urmată de nobilare internă și creșterea unor conturi mamut pe care joacă neștiutori care iau doar barbare sau din nobilări interne, pe mine masonii m-au concediat și mi-au declarat război (între timp mi-am făcut trib de una singură pe perioada negocierilor) dar acest război celebru de 3 zile pentru sancționarea mea s-a soldat cu peste 7 sate (oficial în statistică sunt doar 3, mi-au declarat război după ce au pierdut 4 sate) pe care le-am luat și cu trofeul de cel mai bun apărător al zilei
Așa că slabă speranță să lupte masonii-masoni cu DEO vreodată, chiar dacă se va rupe alianța dintre ei, tocmai fiindcă, așa cum ai observat foarte bine, la granița lor suntem noi, foștii circari (ex-CIRCUS) care suntem și jucători foarte buni și am fost și buni colegi, există în zona aia de hartă PNA-uri neoficiale între jucători, pot să fie ei chiar în triburi dușmane, nu se vor ataca niciodată. Doar dacă eventual se sparg conturile, iar aici ar fi altă poveste...