intr-adevar The end au cedat.....sudul inca e deschis tuturor posibilitatilor....dar sincer cred ca veti avea ceva de munca
.....nu inteleg un singur lucru...cum au cedat???banuiesc ca si-au luat lanciile si s-au mutat
(surprins sunt ca si-a "tradat principiile" d-l Cosmin.Fr...oricum Deo e un trib cu jucatori de exceptie...felicitari lor ...chiar sincere felicitari...si ....remember....cei din The end...la teorie erati nr 1
sanduversace astăzi la ora 02:28
nb..ehhh oameni...ne luati ca moneda de schimb si nu e bine,,,discutiile alea sunt trecute si apuse ca alte discutii si alea de mult apuse...pacat ca stiu de ele...nu am vrut sa tradam...dar stii cum a fost experienta???CUM SE SIMT RUDELE SARACE LA MASA BOGATILOR!!!!!cam asa am fost tratati
AndreySergiu astăzi la ora 02:35
si sunteti in continuare..
doar ca eu am spus mereu adevarul in fata si iti spun si acum
ma intreb ei cand o vor face..
mie sincer chiar mi se rupe de voi ca sunteti theend sau pers 5..
salut
sanduversace astăzi la ora 02:36
om vedea si asta...poate or sa o spuna
sanduversace astăzi la ora 03:35
TOATE CELE BUNE
si apropo Andrey....noi am plecat neinfranti candva si ni s-a reprosat....voi in schimb ati lasat multi in urma
ma rog....in concluzie in actualul Deo sunt oameni de exceptie...cei din fosta Persie (am spus-o si o mentin si acum ...daca ar mai fi jucat Cata as fi ales si eu partea aceea....felicitari lor...in schimb lupilor moralisti .....
tot felicitari