Depozitul Premium - discuții

Discuție în 'Forum principal' creată de carmi, 24. Sep 2015.

Distribuie această pagină

 1. carmi

  carmi Community Manager Forum Team

  Înscris:
  16. Apr 2007
  Mesaje:
  5.577
 2. heartless

  heartless member

  Înscris:
  1. Dec 2012
  Mesaje:
  8
  Schimbul se face numai la nivel de continent?
  Ce se intampla daca un continent este mai putin populat, timpul de asteptare este mai mare decat in cazul unui continent foarte activ?
  Ce si care va fi cuantumul "impozitului" si care va fi utilizarea lui, in mod concret.
   
 3. Google?

  Google? member

  Înscris:
  31. Ian 2010
  Mesaje:
  312
  Si cei care vor sa faca puncte premium cum au posibilitatea?! Daca nu se mai poate cumpara resurse de la jucatori?! Nu mi-se pare o idee destul de buna, acum nu o sa mai aibe toti jucatori pp-uri :))
   
 4. mythra

  mythra SuperModerator GameSuport Forum Team

  Înscris:
  26. Ian 2012
  Mesaje:
  2.767
  @heartless

  Da, momentan schimburile vor putea fi facute doar la nivel de continent (n-am idee daca vor sa schimbe, dar cu siguranta dupa ce veti vedea concret cum se lucreaza cu aceasta facilitate, puteti veni cu propuneri de modificare/imbunatatire), diferentele sunt practic legate de rata de schimb si de capacitatea de stocare. Faza cu impozitarea influenteaza mai mult variatia ratei de schimb, adica numarul de resurse ce le poti achizitiona sau vinde pentru 1 punct premium si care poate sa scada sau sa creasca in functie de activitate, adica de tranzactii.

  @Google?

  Facilitatea 'Depozit premium' are doua componente (ca sa ma exprim astfel) - una iti permite sa vinzi resurse si sa castigi pp-uri (doar ca nu stabilesti tu pretul direct, acesta este impus de rata de schimb), cealalta sa cumperi resurse dand la schimb puncte premium.
   
 5. MakeYourMidas

  MakeYourMidas member

  Înscris:
  12. Iul 2009
  Mesaje:
  550
  idee e pt cei care dau ppuri si ajuta immo nu pt cei care doresc un pp rapid....(nu mi se pare nici mie o idee buna deoarce mai bine s-ar concentra immo sa creeze o noua facitlitatea pt utilizatorii de cp)
   
 6. Heath Ledger

  Heath Ledger Banned In Vacanta

  Înscris:
  18. Apr 2014
  Mesaje:
  70
  Continentele se vor echilibra singure.
   
 7. le puf

  le puf member

  Înscris:
  30. Aug 2015
  Mesaje:
  153
  bună, în opinia mea, jucând pe serverul beta, asta mi se pare o tâmpenie;
  dacă tot luaţi de pe .beta, băgaţi şi mai multe misiuni.
  Sănătate!
   
 8. maram

  maram Game Suport

  Înscris:
  3. Iun 2009
  Mesaje:
  431
  Cu negustorii ce se intampla in toata povestea asta?
   
 9. mythra

  mythra SuperModerator GameSuport Forum Team

  Înscris:
  26. Ian 2012
  Mesaje:
  2.767
  Daca optezi sa cumperi resurse de la "depozit", negustorii satului n-au nicio treaba. Daca vinzi resurse catre "depozit" sunt folositi pentru transport negustorii satului. Inainte sa confirmi tranzactia iti apare cati negustori vor fi folositi.
   
 10. maram

  maram Game Suport

  Înscris:
  3. Iun 2009
  Mesaje:
  431
  Si timpul de deplasare care va fi? "depozitul" asta se afla la ce distanta?! va fi asezat undeva pe o coordonata... sau ?!

  vorbim de situatia in care vindem resurse.
   
 11. mythra

  mythra SuperModerator GameSuport Forum Team

  Înscris:
  26. Ian 2012
  Mesaje:
  2.767
  Daca nu apare vreo schimbare de ultim moment inainte sa se dea drumul la ro47 si implicit la 'depozit', timpul de deplasare va fi acelasi pentru toti jucatorii (nu are legatura cu vreo localizare a 'depozitului'). Durata efectiva as putea sa o spun dar daca se schimba fata de cat stiu eu ca este....va luati de mine ca va informez gresit :D Cum se deschide lumea o sa aveti o descriere in joc unde este precizata si durata. :)

  Cat despre "depozit", acesta nu e asezat efectiv pe vreo coordonata care sa influenteze durata, e doar un meniu in plus pe care il vei gasi accesand targul si unde vei avea toate detaliile ce-l caracterizeaza (capacitate actuala si maxima, rata de schimb) precum si optiunile pentru cumparare/vanzare resurse. Bineinteles, este specific fiecarui continent in termeni de capacitate si rata de schimb, valorile putand fluctua in functie de tranzactiile efectuate de jucatori urmand ca in fiecare zi sa se echilibreze.
   
  Ultima editare: 27. Sep 2015
 12. maram

  maram Game Suport

  Înscris:
  3. Iun 2009
  Mesaje:
  431
  Merci frumos!
  asteptam atunci startul sa ne lamurim pe deplin:)
   
 13. white.

  white. member

  Înscris:
  3. Sep 2014
  Mesaje:
  26
  Mai bagati resurse in depozit , s-a golit din primele ore :)))
   
 14. Heath Ledger

  Heath Ledger Banned In Vacanta

  Înscris:
  18. Apr 2014
  Mesaje:
  70
  Se cumpara mai repede resursele pentru ca nu ai nevoie de negustori. E clar ca cei care cumpara sunt avantajati.
   
 15. bidam veer

  bidam veer member

  Înscris:
  21. Mai 2011
  Mesaje:
  190
  o mica intrebare:in functie de ce criterii este stabilit pretul resurselor in depozit si de ce variaza acest pret(crescator ma refer)?.un exemplu concret:azi dimineata la ora 8 am vandut 947 argila pentru 5 PP-uri,si acum cateva minute vand 992 argila pentru 9 PP-uri.mie mi se pare cel putin cciudat acest lucru:(
   
 16. mythra

  mythra SuperModerator GameSuport Forum Team

  Înscris:
  26. Ian 2012
  Mesaje:
  2.767
  Rata de schimb e influentata de tranzactiile care se fac, practic fiecare tranzactie noua poate influenta pretul resurselor. In plus, depinde si de stocul curent existent la nivel de depozit.
   
 17. pe lumea casual am incercat sa folosesc depozitul premium dar am reusit sa vand doar 92 argila pe 1 pp si nu merge sa fac alta tranzactie sau mai mare....intr-adevar, inca nu mi s-a intors negustorul trimis cu 92 argila sa vad daca merge apoi, dar poate cineva sa spune exact cum se foloseste depozitul premium pentru a vinde resurse pentru pp?
   
 18. bidam veer

  bidam veer member

  Înscris:
  21. Mai 2011
  Mesaje:
  190
  mai intai trebuie sa se cumpere resurse din depozit,pentru ca apoi sa poti vinde resurse in locul celor cumparate.vrei sa faci PP-uri pe casual?ai sanse de 1 la un miliard,in cel mai bun caz:)
   
 19. deci cand am putut sa dau 92 de argila trebuia sa fac 92 de vanzari? :))
   
 20. Vykyng

  Vykyng member

  Înscris:
  27. Sep 2015
  Mesaje:
  11
  cum functioneaza depozitul in cazul in care am 3-4 sate pe un continent si 1 sat pe alt continent mai mic?valoarea unui pp este aceeasi in toate satele sau difera pe satul care este singur pe un continent nou format?