Depozitul Premium - discuții

heartless

member
Schimbul se face numai la nivel de continent?
Ce se intampla daca un continent este mai putin populat, timpul de asteptare este mai mare decat in cazul unui continent foarte activ?
Ce si care va fi cuantumul "impozitului" si care va fi utilizarea lui, in mod concret.
 

DeletedUser32331

Si cei care vor sa faca puncte premium cum au posibilitatea?! Daca nu se mai poate cumpara resurse de la jucatori?! Nu mi-se pare o idee destul de buna, acum nu o sa mai aibe toti jucatori pp-uri :))
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
@heartless

Da, momentan schimburile vor putea fi facute doar la nivel de continent (n-am idee daca vor sa schimbe, dar cu siguranta dupa ce veti vedea concret cum se lucreaza cu aceasta facilitate, puteti veni cu propuneri de modificare/imbunatatire), diferentele sunt practic legate de rata de schimb si de capacitatea de stocare. Faza cu impozitarea influenteaza mai mult variatia ratei de schimb, adica numarul de resurse ce le poti achizitiona sau vinde pentru 1 punct premium si care poate sa scada sau sa creasca in functie de activitate, adica de tranzactii.

@Google?

Facilitatea 'Depozit premium' are doua componente (ca sa ma exprim astfel) - una iti permite sa vinzi resurse si sa castigi pp-uri (doar ca nu stabilesti tu pretul direct, acesta este impus de rata de schimb), cealalta sa cumperi resurse dand la schimb puncte premium.
 

DeletedUser26763

idee e pt cei care dau ppuri si ajuta immo nu pt cei care doresc un pp rapid....(nu mi se pare nici mie o idee buna deoarce mai bine s-ar concentra immo sa creeze o noua facitlitatea pt utilizatorii de cp)
 

DeletedUser45630

Schimbul se face numai la nivel de continent?
Ce se intampla daca un continent este mai putin populat, timpul de asteptare este mai mare decat in cazul unui continent foarte activ?
Ce si care va fi cuantumul "impozitului" si care va fi utilizarea lui, in mod concret.
Continentele se vor echilibra singure.
În fiecare zi, sistemele de schimb de pe continentele adiacente vor face schimburi la nivel de capacitate și stocuri pentru a atenua diferențele legate de ratele lor de tranzacționare.
 

le puf

member
bună, în opinia mea, jucând pe serverul beta, asta mi se pare o tâmpenie;
dacă tot luaţi de pe .beta, băgaţi şi mai multe misiuni.
Sănătate!
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Daca optezi sa cumperi resurse de la "depozit", negustorii satului n-au nicio treaba. Daca vinzi resurse catre "depozit" sunt folositi pentru transport negustorii satului. Inainte sa confirmi tranzactia iti apare cati negustori vor fi folositi.
 

maram

Game Suport
Si timpul de deplasare care va fi? "depozitul" asta se afla la ce distanta?! va fi asezat undeva pe o coordonata... sau ?!

vorbim de situatia in care vindem resurse.
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Daca nu apare vreo schimbare de ultim moment inainte sa se dea drumul la ro47 si implicit la 'depozit', timpul de deplasare va fi acelasi pentru toti jucatorii (nu are legatura cu vreo localizare a 'depozitului'). Durata efectiva as putea sa o spun dar daca se schimba fata de cat stiu eu ca este....va luati de mine ca va informez gresit :D Cum se deschide lumea o sa aveti o descriere in joc unde este precizata si durata. :)

Cat despre "depozit", acesta nu e asezat efectiv pe vreo coordonata care sa influenteze durata, e doar un meniu in plus pe care il vei gasi accesand targul si unde vei avea toate detaliile ce-l caracterizeaza (capacitate actuala si maxima, rata de schimb) precum si optiunile pentru cumparare/vanzare resurse. Bineinteles, este specific fiecarui continent in termeni de capacitate si rata de schimb, valorile putand fluctua in functie de tranzactiile efectuate de jucatori urmand ca in fiecare zi sa se echilibreze.
 
Ultima editare:

DeletedUser45630

Se cumpara mai repede resursele pentru ca nu ai nevoie de negustori. E clar ca cei care cumpara sunt avantajati.
 

DeletedUser40036

o mica intrebare:in functie de ce criterii este stabilit pretul resurselor in depozit si de ce variaza acest pret(crescator ma refer)?.un exemplu concret:azi dimineata la ora 8 am vandut 947 argila pentru 5 PP-uri,si acum cateva minute vand 992 argila pentru 9 PP-uri.mie mi se pare cel putin cciudat acest lucru:(
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Rata de schimb e influentata de tranzactiile care se fac, practic fiecare tranzactie noua poate influenta pretul resurselor. In plus, depinde si de stocul curent existent la nivel de depozit.
 

janro

pe lumea casual am incercat sa folosesc depozitul premium dar am reusit sa vand doar 92 argila pe 1 pp si nu merge sa fac alta tranzactie sau mai mare....intr-adevar, inca nu mi s-a intors negustorul trimis cu 92 argila sa vad daca merge apoi, dar poate cineva sa spune exact cum se foloseste depozitul premium pentru a vinde resurse pentru pp?
 

DeletedUser40036

mai intai trebuie sa se cumpere resurse din depozit,pentru ca apoi sa poti vinde resurse in locul celor cumparate.vrei sa faci PP-uri pe casual?ai sanse de 1 la un miliard,in cel mai bun caz:)
 

janro

deci cand am putut sa dau 92 de argila trebuia sa fac 92 de vanzari? :))
 

vykyng

member
cum functioneaza depozitul in cazul in care am 3-4 sate pe un continent si 1 sat pe alt continent mai mic?valoarea unui pp este aceeasi in toate satele sau difera pe satul care este singur pe un continent nou format?