Depozitul Premium - discuții

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
cum functioneaza depozitul in cazul in care am 3-4 sate pe un continent si 1 sat pe alt continent mai mic?valoarea unui pp este aceeasi in toate satele sau difera pe satul care este singur pe un continent nou format?
Pe parcursul zilei exista posibilitatea ca ratele de schimb sa prezinte mici diferente datorate tranzactiilor efectuate, insa, asa cum s-a postat si in anuntul initial:


În fiecare zi, sistemele de schimb de pe continentele adiacente vor face schimburi la nivel de capacitate și stocuri pentru a atenua diferențele legate de ratele lor de tranzacționare.

 

DeletedUser45630

In ultimele zile am observat urmatorul lucru:
capacitatea depozitului scade de pe o zi pe alta, in loc sa creasca.

Aveti detalii despre cum se calculeaza evolutia capacitatii depozitului ?
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Nu e neaparat vorba de o evolutie a capacitatii. In fiecare zi au loc schimburi intre continentele adiacente in termeni de capacitate si rata de schimb. Prin urmare, capacitatea depozitului in urma unei astfel de schimbari poate deveni mai mica..sau invers.
 

DeletedUser45630

Deci capacitatea este calculata in functie de numarul de resurse vandute la targ intr-o zi pe un continent ?
Asta inseamna ca in momentul in care nu se vor mai vinde resurse in depozit, capacitatea sa va scadea pana la 0 ?
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Nu, nu va ajunge la 0.

Daca pe un continent ai 20000 si pe altul ai 25000 se vor realiza schimburi, dar sub minimul dintre ele nu scade. Se poate realiza si doar interschimbul valorilor (capacitatea primului continent sa devina 25k si a celuilalt 20k).

Cresterea capacitatii e influentata de tranzactiile zilnice, scaderea capacitatii e influentata doar de diferentele ce exista intre continentele vecine (schimburi se fac o data pe zi). Sub valoarea specifica minimului din intreaga matrice de continente nu are cum sa scada, iar pe noile continente nu se incepe de la 0 oricum chiar daca apar jucatori noi pe ele, deci la 0 nu se va ajunge.
 
Ultima editare:

DeletedUser45630

Multumesc, acum imi sunt mai clare lucrurile.
Sper sa mi se ofere sansa sa pot juca cu contul meu pe urmatorul server care urmeaza sa fie deschis.
 

DeletedUser40785

Sa facem putina matematica ... la un depozit de capacitate 255059 plin 748 resurse costa 1 pp dau sa cumpar 40k resurse si mi se ofera costul de 97 pp-uri, in matematica mea de informatician ce sunt imi da cu virgula putin cam mare si nu inteleg de unde diferenta asta de calcul adica 748x100 = 74800 pe cand 74800 > 40000 si diferenta este putin cam ... maricica sa nu spun dubla
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Cred ca am mai scris pe undeva in cadrul acestui topic.... Suma pe care o platesti pentru x resurse la o rata de schimb p, nu se calculeaza ca fiind x*p (cantitate * pret ) ci se tine cont de elasticitatea preturilor si de anumite taxe aferente tranzactiilor (vanzare/cumparare). Rata de tranzactionare se schimba continuu.
 
Ultima editare:

DeletedUser40785

Am recitit topicul si nu am observat nici un raspuns de genul, care sunt acele taxe ? Daca depozitul ramane constant plin si resursele au acelasi cost, de ce s-ar modifica pretul cu care eu cumpar resurse, inteleg ca formula de calculare ar arata x*p+r dar in toate calculele r dubleaza pretul resurselor. Nu mai bine r era inclusa in pretul resurselor pentru a se arata clar fluctuatia sau pretul corect al resurselor ?