Depozitul Premium

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,

Pentru prima dată pe acest server, noua lume ce va fi deschisă în curând va utiliza un nou sistem denumit 'Depozit premium'. Acesta va înlocui sistemul actual de comercializare a resurselor pentru premium, însă doar pe această lume pentru moment.

Principala schimbare constă în faptul că nu veți mai putea comercializa resurse în schimbul unor puncte premium cu alți jucători, ci direct la nivel de sistem care va acționa în acest caz ca un comerciant. Această opțiune vă va permite să tranzacționați la orice moment, fără a mai fi necesar să așteptați oferte avantajoase realizate de către alți jucători sau să așteptați ca ofertele dvs să fie acceptate de către alții. Veți putea utiliza punctele premium blocate pentru a tranzacționa la nivelul Depozitului premium în schimbul resurselor. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că punctele premium obținute astfel vor fi blocate din punct de vedere al posibilității de transfer timp de 60 de zile.

Mai multe detalii cu privire la noul sistem:

Capacitatea Depozitului premium

Există un singur sistem de tranzacționare pentru fiecare continent. Fiecare prezintă propria capacitate ce indică numărul de resurse pe care le poate înmagazina. Stocul curent și capacitatea sistemului vor determina rata de schimb curentă. Resursele sunt tranzacționate la cea mai mică rată atunci când stocul este plin și la cea mai mare rată în situația inversă. Cand stocul curent atinge valoarea maximă nu veți mai putea vinde resurse către sistem. Pe de cealaltă parte, atunci când stocurile deținute sunt nule, nu veți putea cumpăra resurse în schimbul punctelor premium.

Plasarea unei comenzi

Puteți plasa comenzi pentru tranzacționare în câmpurile aferente opțiunilor 'Cumpără' și 'Vinde' și veți obține o estimare a valorii acestora calculată în funcție de rata curentă a resurselor respective.

Realizarea unei tranzacții

Când plasați o comandă, sistemul vă va prezenta o ofertă de tranzacționare cu valoarea corespunzătoare rotunjită la cea mai apropiată cantitate întreagă de puncte premium. Când veți accepta această ofertă, resursele vor fi transferate între tine și Depozit. Pentru resursele vândute de tine va trebui să ai negustori disponibili pentru a transporta resursele, în timp ce procesul de achiziționare de resurse va utiliza negustorii Depozitului premium. În ambele situații, timpul de livrare este același.

Impozitare și dezvoltare

Atunci când cumpărați resurse, o mică parte din venituri vor fi stocate separat pentru a putea crește capacitatea de tranzacționare resurse. În fiecare zi, sistemele de schimb de pe continentele adiacente vor face schimburi la nivel de capacitate și stocuri pentru a atenua diferențele legate de ratele lor de tranzacționare.


Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați!

Thread de discuții!

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus