despre atacuri

• Autor subiect Autor subiect Regele Suprem
  • Data de început Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Am atacat mai multe sate de langa mine pe lumea 4 dar am cateva nelamuriri:
Cum sa aleg ceea mai buna combinatie de unitati? Cele mai bune trupe de atac cum le aranjez? Care trupa (lacier,spada,aracasi etc) este cea mai buna in atac?:confused::confused:

E de viitor... Multe lanci si dai tare in ei !

Difera.. Intra si tu intr`un trib si de obicei sunt ghiduri pe forumul intern.

Am atacat mai multe sate de langa mine pe lumea 4 dar am cateva nelamuriri:
Cum sa aleg ceea mai buna combinatie de unitati? Cele mai bune trupe de atac cum le aranjez? Care trupa (lacier,spada,aracasi etc) este cea mai buna in atac?:confused::confused:

Lancierii sunt cei mai buni in atak. Iti spun din experientza.:D:cool:
Dupa cum observi lancierii au atacul 10, performantza neegalata pana akum de vreo unitate.

cere si tu un tutorial de la cineva...si nu lua in seama toate prostiile spuse pe-aici...si va mai mirati ca e plin de noobi...vad ca voi ii instruiti:D

Saracii de noi incepatorii daca am asculta ce ne zic toti de pe forum n-am supravietui decat 5 zile.:D:D:D
Ce bine ca exista sectiunea "Ajtuor" ;)
am spus destule

Cum sa'i raspund la o asemenea intrebare cand are marele noroc sa fie pozitionat langa mine? :D

Da'i tare pe lanci! Ataca numai cu lancieri! Sunt cei mai tari!
I come for you soon, Regele Suprem! :D

pffff...bey da voi nu ati fost niciodata incepatori? sau v'ati nascut experti? ...

Cum sa'i raspund la o asemenea intrebare cand are marele noroc sa fie pozitionat langa mine? :D

Da'i tare pe lanci! Ataca numai cu lancieri! Sunt cei mai tari!
I come for you soon, Regele Suprem! :D

si pt aparare sa faci doar topoare...:))..si chiar berbeci.. :D:D.....si o sa te muti dintr-o margine de harta in alta

hopa

Sunt un jucator tanor ok? am 11 ani......oricum ce inseamna alea cu aparare in general...aparare prin cavalerie,aparere prin arcasi??:confused::confused::D

APARARE -> lancier, spade, arcasi
ATAC -> topoare, cavalerie usoara, berbeci(pentru daramarea zidului) si catapulte( pentru daramarea oricarei cladiri)

cavaleria grea poate fi folosita ori k trupa de atac ori k trupa de aparare!

si spionii....evident pt a spiona! dc mai ai intrebari, un private message pe joc si te ajut cu ce informatie vrei!

oo da

oo da si aracasul calaret la ce e bun? la atac presupun da nu-s sigur!:D

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Înapoi
Sus