Despre film...

DeletedUser

A mai fost un serial corean , Cronicile frumoasei luptătoare , pe TVR 2 - cam aiurea de fapt, nu prea am înţeles majoritatea episoadelor, fiind diferit de acestea clasice de mai sus prezentate.
_______________

Ca seriale ar fi bune Baiwatch:Salvamarii , Dr. Quinn , Dallas (vă mai amintiţi de J.R.Ewing?) , Călătorie în jurul pământului în 80 de zile , ...

Când îmi mai aduc aminte mai completez prin adaos .

_____________

Nu înţeleg de ce au făcut românii actori seriale cu ţigani , precum State de Romania , Inimă de ţigan ... mai degrabă aş recomanda Aniela decât astea ... oare cum ar mai râde străinii ? ... evidenţiind o formă de lipsă "culturală" ...
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser4833

l-am vazut si pe acela,fain
ce nu mi-a placut, chestia ca zburau luptatorii si actrita din rolul principal trebuia sa moara de "n" ori.
 

DeletedUser4833

Imi aduc aminte ,cand eram micut ma uitam la Santa Barbara,chiar il urmaream cu interes....
nu sunt fanul postului national[Tvr1] dar cu el am crescut,desi am nenumarate canale sa aleg,raman fidel filmelor de pe TVR
si cand nu e Tvr ,e HBO sau AXN....nu imi plac fimele date de PROtv si Antena de nicio culoare,parca toate sunt facute dupa un tipar,parca Jerry Bruckheimer le-a facut pe toate ,tot respectul pentru el si pentru seria "CSI"
Lost si miniseria Pacific[super faine si ele]
 

DeletedUser

Atlant a spus:
Nu înţeleg de ce au făcut românii actori seriale cu ţigani , precum State de Romania , Inimă de ţigan ... mai degrabă aş recomanda Aniela decât astea ... oare cum ar mai râde străinii ? ... evidenţiind o formă de lipsă "culturală" ...
Pentru ca sunt facute de studiourile MediaPro, care sunt conduse de tigani (Sarbu ala)!
Nu ma uit la ProTv, Antena, Kanal D, P, S sau ce-o mai fi din doua motive:
1) Nu accept sa se promoveze prostia;
2) La orice ora sau minut pun pe ProTv e publicitate, zici ca e facatura!
Sunt fidel AXN, Nat Geo, Eurosport, Eurosport2, iar pe TVR ma uit cand e meci sau cand baga cate un western super tare (ca numai ei mai baga)!
Va dati seama ca am ratat meci de Liga Campionilor, crezand ca il da ProTv-ul, cand colo era dat de TVR! Iar eu am stat pe calculator ca prostul! :eek:
 

DeletedUser5596

http://www.youtube.com/watch?v=w87UlINbcWE


Law Abiding Citizen singurul film bun care a aparut de o buna perioada de timp,distributie buna,Gerard Butler,Jamie Foxx,poveste super tare si cel mai inportant original...finalul e destul de penal dar daca treci peste asta ai la dispozitie aproape 2 ore de actiune,suspans,drama....just briliant *****
 

DeletedUser

A vazut careva Armageddon (sigurat lati vazut) ...erm am citit pe net ca maj au plans la sfarsit cand bruce willis(aka harry) a murit ...
 

DeletedUser23101

era cumva filmu ala in care ingheata planeta si aproape toti mor? :S sti ceva cauta traileru pe youtube =))
 

DeletedUser

vazute de curand chiar daca nu sunt filme noi


1.Kingdom of Heaven
.http://www.imdb.com/title/tt0320661/
este putin mai vechi, 2005, oin regia lui Ridley Scott si Orlando Bloom in rolul pricipal cred ca merita vazut.
trailer;
http://www.youtube.com/watch?v=-oO6pCRe3pM


.2.Lawrence of Arabia

http://www.imdb.com/title/tt0056172/

trailer:http://www.youtube.com/watch?v=bSlq1CNQwEc
distributie de exceptie,unul dintre cele mai bune filme facute vreodata ..am incercat sa imi inchipui filmu facut acuma cu mijloacele actuale si buget de multe sute de milioane de dolari
 

DeletedUser

SKYLINE - 2010
s65962376.jpg

Antreprenorul Terry il ademeneste pe vechiul sau prieten Jarrod pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, in Los Angeles, invitandu-l la o petrecere de pomina care se prelungeste pana tarziu in noapte. In toiul petrecerii, o parte dintre invitati sunt atrasi de o lumina misterioasa de culoare albastra pe care o observa pe fereastra si ies din locuinta, disparand instantaneu si fara urma in vazduh. Pe masura ce tot mai multi oameni si tot mai multe cladiri sunt absorbite de vartejurile de lumina de origine necunoscuta care plutesc pe deasupra orasului Los Angeles, Terry, Jarrod si micul lor grup isi dau seama ca asista la o invazie extraterestra si ca trebuie sa se fereasca de sursa de lumina pentru a supravietui dezastrului. Intrucat pe data de 20 august 2009 NASA a incercat sa ajunga mai departe decat si-ar fi putut imagina vreodata mintea umana, cu scopul de a afla daca exista civilizatii extraterestre, fara sa tina cont de avertismentele specialistilor, este foarte posibil ca aceasta catastrofa abatuta asupra metropolei sa aiba legatura cu actiunile lor iresponsabile.
________________

Harry Potter si talismanele mortii - partea 1 - in 2010
partea 2 - in 2011
Reprezinta ecranizarea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter. De data asta Harry, Ron si Hermonie pleaca intr-o cautare a celor 7 lucruri in care Voldemort si-a ascus sufletul, si care trebuie distruse pentru a-l putea distruge si pe acesta. Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Voldemort. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Voldemort (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor. Nimeni, cu exceptia lui Voldemort, nu are voie sa il ucida pe Harry, lordul Intunericului dorind sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Vodlemort, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta, si cand cerceteaza mai multe despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva lui Voldemort.
Harry Potter and the Deathly Hallows / Harry Potter şi Talismanele Morţii, cea de-a şaptea şi ultima din seria aventurilor lui Harry Potter, este realizată în două părţi. În partea întâi, Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) şi Hermione (Emma Watson) pornesc într-o misiune extrem de periculoasă: aceea de a găsi şi a distruge Horcruxurile, cheia imortalităţii Lordului Cap-de-Mort. Singuri, lipsiţi de îndrumarea şi protecţia profesorilor lor, cei trei prieteni trebuie să se bazeze doar pe propriile lor puteri. Forţele Întunericului îi pândesc la fiecare pas.
Lumea Vrăjitorilor a devenit un loc nesigur şi periculos pentru toţi inamicii Lordului Cap-de-Mort. Lupta cea temută a început – Devoratorii Morţii preiau controlul Ministerului Magiei şi a şcolii Hogwarts, terorizând şi arestând pe toţi cei care li se opun. Însă scopul lor principal este acela de a-l găsi pe Harry Potter şi de a i-l aduce, viu şi nevătămat, Lordului Cap-de-Mort.
Singura şansă de supravieţuire a lui Harry este de a găsi Horcruxurile. Căutând indicii, Harry descoperă o legendă străveche – aceea a Talismanelor Morţii – care, dacă se dovedeşte a fi adevărată, Lordul Întunericului ar putea dobândi puterea absolută la care râvneşte.
Însă destinul lui Harry fusese deja hotărât în trecut, în acea zi fatidică în care devenise “Băiatul care a supravieţuit.” Acum, Harry este mai aproape ca oricând de momentul pentru care se pregătise din prima zi a intrării sale la Hogwarts: bătălia finală cu Lordul Cap-de-Mort.
Warner Bros. Pictures prezintă Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 / Harry Potter şi Talismanele Morţii – Partea 1-a, o producţie Heyday Films, în regia lui David Yates. Scenariul este realizat de Steve Kloves, după romanul lui J.K. Rowling. Producătorii filmului sunt David Heyman, David Barron şi J.K. Rowling, iar producător executiv Lionel Wigram. Imaginea este semnată de Eduardo Serra, scenografia de Stuart Craig, iar montajul de Mark Day. Costumele sunt create de Jany Temime, iar coloana sonoră este compusă de Alexandre Desplat. Efectele speciale sunt supervizate de Tim Burke.
____________

LEGEND OF THE GUARDIANS - LEGENDE DIN REGATUL BUFNITELOR ***2010
s61265976.jpg

Puiul de cucuvea Soren este visator si idealist, fiind extrem de incantat de povestile pe care i le relateaza tatal lui despre razboiul mitic dintre cucuvelele diabolice de la Academia St. Aegolius si cucuvelele pasnice si intelepte care traiesc in Marele Copac de pe insula Ga'Hoole. In vreme ce Soren isi doreste sa faca parte din grupul de luptatori pentru dreptate din Ga'Hoole, fratele lui mai mare pe nume Kludd vrea sa zboare, sa vaneze si sa ii fure mezinului statutul de favorit al tatalui lor. Invidia si gelozia lui Kludd au drept consecinta capturarea ambilor pui de catre cucuvelele de la St. Aegolius, care pretind ca patroneaza un orfelinat, dar in realitate ii transforma pe cei rapiti in soldati. Dupa ce evadeaza cu indrazneala din captivitate, Soren si noii lui prieteni se aventureaza in zbor peste mare si prin ceata spre Ga'Hoole, caminul legendarilor gardieni ai regelul Boron si ai reginei Barran.
______________

Prima imagine din partea întâi a The Twilight Saga: Breaking Dawn
The-Twilight-Saga-Breaking-Dawn1.jpg
Regizorul peliculei care va aduce finalul seriei Twilight, Bill Condon, a publicat pe contul său de Twitter o primă imagine teaser din partea întâi a Breaking Dawn şi, chiar dacă este mai degrabă o subtilă trimitere la idila dintre Bella şi Edward, va face cu siguranţă deliciul multora dintre fanii poveştii.
Palma unei femei pe un aşternut alb, care strânge delicat o grămăjoară de pene nu poate însemna, mai ales pentru cei care au citit si cartea, decât un singur lucru. Cei doi îndrăgostiţi, care ajung în faţa altarului în acest final al francizei, reușesc în sfârşit să-şi consume iubirea. Să fi nimerit Edward o pernă în locul vreunei alte parţi a corpului frumoasei sale Bella? Imaginea oferită de Condon este cât se poate de puţin ofertantă în detalii, cum probabil vor fi şi scenele de dragoste din film, dar îşi îndeplinește rolul de a pune la lucru imaginaţia admiratorilor seriei Twillight.
O mare parte din actorii din filmele anterioare ale seriei şi-au reluat rolurile în acest ultim film al francizei. Alături de Kristen Stewart şi Robert Pattinson îi vei putea revedea, printre alţii, pe Dakota Fanning, Jackson Rathbone, Anna Kendrick, Taylor Lautner şi Ashley Greene.
Prima parte a Breaking Dawn va fi lansată în Statele Unite pe 18 noiembrie 2011, urmată în 16 noiembrie 2012 de partea a doua.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser33163

SKYLINE - 2010
s65962376.jpg

Antreprenorul Terry il ademeneste pe vechiul sau prieten Jarrod pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, in Los Angeles, invitandu-l la o petrecere de pomina care se prelungeste pana tarziu in noapte. In toiul petrecerii, o parte dintre invitati sunt atrasi de o lumina misterioasa de culoare albastra pe care o observa pe fereastra si ies din locuinta, disparand instantaneu si fara urma in vazduh. Pe masura ce tot mai multi oameni si tot mai multe cladiri sunt absorbite de vartejurile de lumina de origine necunoscuta care plutesc pe deasupra orasului Los Angeles, Terry, Jarrod si micul lor grup isi dau seama ca asista la o invazie extraterestra si ca trebuie sa se fereasca de sursa de lumina pentru a supravietui dezastrului. Intrucat pe data de 20 august 2009 NASA a incercat sa ajunga mai departe decat si-ar fi putut imagina vreodata mintea umana, cu scopul de a afla daca exista civilizatii extraterestre, fara sa tina cont de avertismentele specialistilor, este foarte posibil ca aceasta catastrofa abatuta asupra metropolei sa aiba legatura cu actiunile lor iresponsabile.
________________

Harry Potter si talismanele mortii - partea 1 - in 2010
partea 2 - in 2011
Reprezinta ecranizarea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter. De data asta Harry, Ron si Hermonie pleaca intr-o cautare a celor 7 lucruri in care Voldemort si-a ascus sufletul, si care trebuie distruse pentru a-l putea distruge si pe acesta. Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Voldemort. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Voldemort (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor.

Nimeni, cu exceptia lui Voldemort, nu are voie sa il ucida pe Harry, lordul Intunericului dorind sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Vodlemort, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta, si cand cerceteaza mai multe despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva lui Voldemort.
____________

LEGEND OF THE GUARDIANS - LEGENDE DIN REGATUL BUFNITELOR ***2010
s61265976.jpg

Puiul de cucuvea Soren este visator si idealist, fiind extrem de incantat de povestile pe care i le relateaza tatal lui despre razboiul mitic dintre cucuvelele diabolice de la Academia St. Aegolius si cucuvelele pasnice si intelepte care traiesc in Marele Copac de pe insula Ga'Hoole. In vreme ce Soren isi doreste sa faca parte din grupul de luptatori pentru dreptate din Ga'Hoole, fratele lui mai mare pe nume Kludd vrea sa zboare, sa vaneze si sa ii fure mezinului statutul de favorit al tatalui lor. Invidia si gelozia lui Kludd au drept consecinta capturarea ambilor pui de catre cucuvelele de la St. Aegolius, care pretind ca patroneaza un orfelinat, dar in realitate ii transforma pe cei rapiti in soldati. Dupa ce evadeaza cu indrazneala din captivitate, Soren si noii lui prieteni se aventureaza in zbor peste mare si prin ceata spre Ga'Hoole, caminul legendarilor gardieni ai regelul Boron si ai reginei Barran.

Stii vre-un site pentru a viziona prima parte a filmului Harry Potter si Talismanele Mortii ? Si Skyline suna interesant
 

DeletedUser16039

Skyline e interesant! Restu ... :( Nu-s fan Harry Potter.
 
Ultima editare de un moderator:
Sus