Nici ei de părerile tale STUPIDE !!!
DeletedUser 22. Iun 2011 #22 ok . daca am stabilit asta roag-o sa te scoata in parc la gropita cu nisip Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (2 members and 0 guests) Chevyx, Vowing Vengeance daca gandesti o replica la fel de inteligenta precum le-ai avut pe ultimele 2 iti dau o acadea Ultima editare de un moderator: 22. Iun 2011
ok . daca am stabilit asta roag-o sa te scoata in parc la gropita cu nisip Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (2 members and 0 guests) Chevyx, Vowing Vengeance daca gandesti o replica la fel de inteligenta precum le-ai avut pe ultimele 2 iti dau o acadea
DeletedUser 22. Iun 2011 #23 o ziso cu sens ironic cand so referit la mama lui......ce e asa greu de inteles?
DeletedUser 22. Iun 2011 #25 bun, v-ati scos si ochisorii acum...sa revenim Ce-ar fi sa vorbim despre obictivitatea si subiectivitatea cu care admini trateaza subiectele(umane, teme,linkuri s.a.) Click pentru a extinde... despre admini nu pot vorbi pentru ca eu nu cunosc (:d), dar putem face paralela spre moderare daca e mai bine asa Ultima editare de un moderator: 22. Iun 2011
bun, v-ati scos si ochisorii acum...sa revenim Ce-ar fi sa vorbim despre obictivitatea si subiectivitatea cu care admini trateaza subiectele(umane, teme,linkuri s.a.) Click pentru a extinde... despre admini nu pot vorbi pentru ca eu nu cunosc (:d), dar putem face paralela spre moderare daca e mai bine asa
DeletedUser 23. Iun 2011 #27 Chevyx a spus: nu simteam nevoia unei explicatii Click pentru a extinde... noapte buna
DeletedUser 23. Iun 2011 #28 va rog, haideti sa va spuneti opinia in legatura cu ceea ce a zis Catalin