Discuţii cu privire la interviuri. Ce părere aveţi ?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser38518

Ba, daca stiam ca urmeaza sa-i ia interviu lu bad rulz, dezinstalam skypeul si ma retrageam in munti...
 

DeletedUser38023

Ar trebui sa separe moderatorii interviurile si unele sa apara in alt topic.. ;)
 

DeletedUser43756

Sunt doar interviuri, fiţi serioşi. Iniţiativa e drăguţă, ideea e de a ne cunoaşte mai bine şi, poate, de a citi şi alţii mai mici (ca vârstă de joc sau ca buh dus prin lumi) ce năzbâtii gândesc şi fac monştrii sacri ai jocului.
Ştii, ca doi moşnegi care joacă şah pe o bancă în parc şi nu-i pricepe nimeni dar ei trăncănesc în legea lor. De nepoţi, de vreme, de creme pentru reumatism, de remedii naturiste, de pensii.....

*recunosc, comparaţia suferă de o anchiloză: moşnegii din exemplul dat nu se iau de părul lipsă pentru orice pion mutat. Înţelepciune vă doresc.
 

DeletedUser38023

Initiativa e draguta si am sustinut-o.. Si amuzanta pe masura! :D

Amuzant cum unii caldarari si-au pus pantofii de lac cu treningul al bun pe ei, peste camasa de nailon, si-au venit cu sapa-n spinare sa li se yeye interviu.. Normal, ca la asa zi mare in care apar la televizor, au imprumutat tuciurii nostri si niste virgule combinate cu diacritice de la aia mai de soi si, bineinteles, aerul de veteran il remarci la fiecare.. e, nu e, aer are.. apaidacum?! :D
 

DeletedUser44695

Buna seara , astazi am citit si eu interviurile lumii 41 , franturi de adevar , oameni "populari" , vorbe multe , acuze ieftine . Interviul unei persoane a fost ca si dezbaterea lui ponta de la antena 3. Va doresc succes , sanatate si sarbatori fericite .
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
91
Sorry...dar...luand in considerare mai multe aspecte (comentarii de pe forum, de pe joc) am o luat o pauza momentan, pe perioada nedeterminata :)
 
Ultima editare:

DeletedUser40968

hmmm....f rau...este o tema dedicata interviurilor....cui nu-i convine nu o citeste....
prea usor ai renuntat!:)
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
91
Nu e chiar asa, cand se comenteaza intr-una si legat de orice (intrebari, font, culoare, persoane intervievate etc etc)...te saturi si iei pauza. In plus, interviurile pornind sau fiind purtate pe joc... lumea comenteaza ca un cont de admin e prezent pe lumea respectiva si raspunde si la tickete, baneaza s.a.m.d.... chiar daca e de 26 puncte si cu un scop legat de un proiect pentru forum...

in fine, am zis ca e vorba de pauza, o sa reluam la un moment dat.
 

DeletedUser40968

ok...cum crezi ca-i mai bine....dar daca ar fi dupa mine nu as renunta....carcotasi se vor gasi tot timpul!:)
 

DeletedUser42954

ok...cum crezi ca-i mai bine....dar daca ar fi dupa mine nu as renunta....carcotasi se vor gasi tot timpul!:)
:)) Vai... nu te-a nominalizat nimeni pe TINE????? De asta plangi pe aici de doua zile?
:)))) Propunem interviu cu Steluta, veterana triburilor.
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Nu e chiar asa, cand se comenteaza intr-una si legat de orice (intrebari, font, culoare, persoane intervievate etc etc)...te saturi si iei pauza.

Imi este lene sa fac o schema cum s-au luat interviurile dar in principiu ala l-a nominalizat pe ala si uite asa ati luat interviuri la personaje care nu au nici o importanta pe l 41.Singurul lor merit -au fost nominalizati anterior de un prieten.Nu a fost nici un criteriu de performanta sau notorietate in jumatate din interviuri.Ex podolsky24 nu a jucat absolut nimic pe 41 ,recunoaste ca a fost inactiv ,de ce ar trebui sa citim asta intr-un interviu?Sau cavaleru dodo,a primit flama la un siter pe o lume,extraordinar!!!
Daca tot ati inceput acest proiect,trebuia sa selectati propunerile de la inceput...asa poate nu ati fost refuzati de jucatori care chiar au facut treaba pe 41 sau pe alte lumi dar s-ar fi simtit ridicoli sa apara in seria ”quzor & friends”

Mai mult ,unul dintre anonimi ( ma refer la joc nu la forum) dupa interviu a ajuns sa ne explice ca el e ”monstru sacru”.Nici nu stii ce sa faci cand citesti asa ceva ,sa razi sau sa plangi:eek:
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
91
Inteleg ce zici, dar din ce propusi initial, doar cei ce au aparut deja pe forum au acceptat. Restul au raspuns negativ sau nici nu au raspuns.
 

DeletedUser

Din 12 pagini nu stiu daca reusim sa umplem una cu propuneri pertinente. In conditiile date... pe ei ii avem cu ei defilam.
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Stiu,multe propuneri au fost la misto sau pur si simplu si-au propus prietenii.A fost amuzant ,activitate pe forum.Pana la urma asta era scopul:p
 

DeletedUser46530

Pe alte L40 au fost interviurile cum au fost, macar n-au fost bagate persoane de 300p la inaintare.

Voi v-ati ghidat dupa cantitate ci nu calitate, tin sa cred ca era mai bine daca erau probabil doar 3-4 interviuri in total de la jucatori care au facut ceva pe L41(si prin asta nu ma refer la farmarea barbarilor si innobilarea lor.)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus