mai karmanos , eu cred ca ai avut o copilarie nefericita pana sa descoperi tainele net-ului ... discutiile sunt intre oameni , intre oameni reali , dintr-o viata reala , dintr-un mediu real ..... sunt pur si simplu discutii si atat , nu au legatura cu jocul , cu razboiul, cu analfabetismul sau lispa de educatie a unora ... sunt pur si simplu discutii in care incerci sa iti descarci sufletul si sa gasesti un bun interlocutor
daca ai fi avut suficienta rabdare si ai fi urmarit tutorialul de la inceput observai ca pana si admini s-au gandit (
) ca acest joc este unul de socializare , de creare de noi prietenii , etc, etc .......
asa ca asta e rolul topicului mai karmanos !!!!!!!!!!!!!!!
si ca sa incep eu ......lumea 10 mi se pare mult mai activa decat lumile in care am mai jucat ...... se prefigureaza clar un conflict intre est-vest si apoi nord-sud ..... dar ce rost are sa urmam caracteristicile lumii 3 , dragi colegi ????
hai sa facem pe lumea asta ceva deosebit ....sa ne atacam intre noi nu se poate ca vegheaza la butoane maestrul Dave
........ mi-a trecut asa o pasarica prin creier ..... hai sa mutam zonele , hai sa dam o sansa celui din est in vest celui din sud in nord si tot asa ...... animam lumea ( mutam 2 playeri din fiecare zona cu cate 10 sate ... le dam ragaz 3 saptamani .. si apoi ne apucam de treaba ) ....... ce ziceti si cine se baga ?