Foarte buna idee ați avut. Premiile sunt f tentante (mai ales acum ca a crescut premiul pt categoria 1). Exista insa posibilitatea teoretica ca un jucător cu 9 rezultate corecte sa câștige mai multe puncte premium decât unul cu 10. Eu sunt pasionat de fotbal și de pariuri și, deși în perioada imediat următoare nu va fi cazul, dacă acest concurs se va bucura in viitorul apropiat de succes, se va ajunge și la astfel de cazuri anormale.Dupa cum zice titlul, concursuri 1x2, idei, sugestii, proceduri....
Sunt deschis la schimbari, imbunatatiri, etc.
Va ascascult
Foarte buna idee ați avut. Premiile sunt f tentante (mai ales acum ca a crescut premiul pt categoria 1). Exista insa posibilitatea teoretica ca un jucător cu 9 rezultate corecte sa câștige mai multe puncte premium decât unul cu 10. Eu sunt pasionat de fotbal și de pariuri și, deși în perioada imediat următoare nu va fi cazul, dacă acest concurs se va bucura in viitorul apropiat de succes, se va ajunge și la astfel de cazuri anormale.
Mult succes tuturor!
A mai fost in trecut cu sansa dubla, ma gandesc pentru etapa viitoare.
La etapa actuala nimeni nu a nimerit X-ul de la Craiova ( si eu am pus aseara un bilet si am luat Craoiva )![]()
Bun, asa mai merge..Da, asta se putea daca se aplica metoda asta :
De exemplu fiecare jucator care pune pronosticurile sa depuna 100pp, sa zicem
Dar altfel nu prea putem, neavand un fond de premii.
O sa modific de la etapa 8, in caz ca nu exista castigatori sa dau un premiu de 3-400pp pentru cel/cei care nimeresc cele mai multe.
Bun, deci la etapa 8 am avut deja un castigator la categoria II, mergem tot pe aceeasi schema si mai departe.![]()