DeletedUser32091
eu in locul tau as fi verificat..daca mai joc in alta parte,sau daca am jucat in alta parteDa , intra-devar , nu stiu , ce sa ii faci ma , nu toti putem fi asa buni ca tine...
Sa facem doar atac si sa trimitem toate satele pe unu , wow , asa playeri rar vezi ma , vai ce imi doresc sa fiu ca tine , apropo , asta e prima ta lume , ca vad ca ai avant mare)
Ma rog , vedem ce o sa fie in viitordin trecut in mare parte eu consider ca am luptat eroic .
Pe cand voi , nici pe departe , o sa vezi ce inseamna " marele efort " pe care l-ati facut ( stiti voi care .. ) , cand o sa aveti chiar toata harta unita si pusa pe voi , nu razboi cu 3 triburi si ele intre ele ...
iti zic eu ca inca sunt pe lumea 8,9 si 15 aici unde joc 100%,daca esti curios verifica in ce triburi si in ce zone am fost,si apoi te rog sa-ti dai cu parerea despre un jucator....
asa si ce e rau in asta ca atacam in echipa??? voi cum va aparati in echipe?? e acelas lucru deasta e facut jocul in echipa...dar voi ati vrea ca sa atacam 1 vs 1 trib,ceea ce nu e prea corect
RUSINICA
in final iti spun ca nu ma cred jucator super bun...ci un jucator normal,dar daca u crezi asta despre mine....ce sa zic ma flateaza
bafta multa si ne vedem pe joc