DeletedUser
desi,sincer sa fiu,discutia asta in 2 intre voi mi se pare inutila si plictisitoare (si chiar ati putea primi avertisment pentru asta...adexule,nu mai dormi!) ...macar s-a mai trezit forumu la viata pe l15...continuati va rog 
inobilari interne...prietene verifica-ma.si o sa ai surprize mari....putine barbare(maxim 50-55),si multe sate de la dusmani
apropo u de cand joci?..nu-mi spune de 3 ani ca ma prapadesc de ras....si apropo eu cu cei din b-sea ne cunoastem de pe lumea 8..deci nu am aterizat aici fara sa stiu in ce ma bag....si daca nu-mi pasa de tribul asta nu mai statea sa organizez atat.
asa ca nu conteaza daca joc de 1 an sau 2 sau 4....conteaza cat de bine ai prins jocul.
De treaba da, dar nu cu necunoscutii ...
ok hai ca vad ca nu am cu cine discuta....
si apropo toata lumea recruteaza jucatori buni de la triburile cu care s-a luptat..iar restul carne de tun....dar nu stau eu sa-ti dau tie explicatii
ciao
cata incrancenare mai copii
e doar un joculet....cu bune si rele...ideea e sa ai cu cine juca. Cum joci nu prea conteaza, cel putin dpdv meu. ai luat 3 sate...ai mai pierdut 2...asta e farmecul
de inchis lumea oricum nu se inchide decat peste 5 ani![]()
Nu te potrivesti cu mentalitatea b-sea , ti-am dat mesaj pe joc , iti explic acolo ceea ce am spus aici.