DeletedUser
Aici puteti sa va dati cu parerea despre evolutia hartilor avansate
pentru a marca pe harta cine cu cine are familie. astept mesaj pe Forum sau pe triburile pe l5 nick aikon.
am rugamintea cei care ma vor contacta sa aiba legatura cu familia respectiva (trib)_..
Am si eu 1 rugaminti : 1 sa treceti tata famila mea (EA,~Dead~,Gallia) si tate academile lor .
Am si eu 1 rugaminti : 1 sa treceti tata famila mea (EA,~Dead~,Gallia) si tate academile lor .
iti fac o sugestie ... nu face greselile de pe lumea 4 , lumea 7 sau lumea 1... sa pui la familii doar triburile principale si academiile lor... ca altfel vedem un familion ce ocupa toata harta si maine poimaine se destrama....
cat despre legaturile cu familia respectiva.... scuzama dar chiar crezi ca o sati dea mesaj fiecare in parte ca sa le pui familia pe poster? ca unii poate nus interesati.... eventual faci tu un check up la lista de triburi pe care o primesti sau pui pe cineva de incredere sa verifice sa nu fie probleme
Tovarăşe, aşa trebuie să arate hărţile...Dacă nu-ţi plac, nu te mai uiţi, ai twstats...have fun.
si problema ta care e? expuneam o opinie care eventual o combati cu niste contraargumente... nu cu o fraza desprinsa de la un copil de 3 ani
El e tipul care a adus prima data hartile astea si pe serverul .ro daca nu ma insel.
Asa ca vezi-ti de tine si nu mai comenta pentru niste servicii FREE oferite de cei care furnizeaza acele harti ,plus ca nu a zis cu rautate asa ca ai grija cum vorbesti .
El e tipul care a adus prima data hartile astea si pe serverul .ro daca nu ma insel.
Asa ca vezi-ti de tine si nu mai comenta pentru niste servicii FREE oferite de cei care furnizeaza acele harti ,plus ca nu a zis cu rautate asa ca ai grija cum vorbesti .