DeletedUser
Frumos interviul cu raduflo, moderat ca intotdeauna.
Ai lacune mari, PZBN nu a fost niciodata pe 1 ("la capitolul prostie, pe care l-am dominat autoritar, noi cei de la Mason"), PZBN a fost un trib de langa noi care l-am eliminat in primele luni, a fost cam pe 5 ("i-am eliminat rapid pe oameni, dar dupa ce i-am eliminat, tribul nostru, din 80 de membri a avut 150").
Multi conturi ? =)) Becks, credeam ca ai invatat ceva din jocu asta dar esti paralel (ca tine cu inteligenta)... Erau 90 de oameni cu MaSoN ca sa fie multi cont ("10, fiecare cu 9 conturi, ca sa fim interesanti, dar dupa 2 luni ne-am plictisit si ne-am innobilat conturile")? ) Nu vezi ce vorbesti (Scuze man, eu de obicei aud ce vorbesc si vad ce scriu. Daca tu vezi voci ca ISeeVoices, iti recomand emisiunea 9595)? Nu puteam sa ii zicem Gigel si sa fie multi cont (Ba da, dar nu mai era interesant)? Eu si jucatorii mei nu au jucat niciodata cu multi-cont. (Ai grija la acorduri, sau sunt adevarate bancurile despre politisti?)
Nu a fost niciodata pe 1 ? )) Vai ce poti vorbi, vaaaaai, (Ai orgasm cojones? te inteleg, sunteti multi care n-aveti femei si va provocati orgasm singuri...) esti pe langa rau, esti pe langa (Stiu ca tu esti pe langa subiect ca un atribut. Eu pe langa ce sunt?) ))
Razboiu cu Master a fost dupa ce m-am retras eu (in umbra, sau unde?... Nu de alta, dar se pare ca tu nici acuma nu te-ai retras), nu stiu exact ce au facut baietii dupa de s-a ajuns la asta dar nu mai conteaza, ceea ce stiu e ca Maser a format din OT, ST, Gordon si alte triburi mici situate in afara hartii spre exterior care (Greu cu "care" si "pe care"... grea romana asta uneori) i-am batut mereu si dupa N aliante anti-mason formate s-a nimerit un trib decent care (PE care... dar te inteleg, esti tu, esti la politie...) l-am respectat si parca aveam PNA avand foarte multe razboaie atunci. (Ati avut atat de multe razboaie incat nimeni nu-si aminteste niciun trib din cele cu care ati avut razboaie, decat pe Master, care v-a bagat scafandru-n decantor... v-a dat-o la magazia du damf...)
Zici ca te doare undeva (Mai exact: La p***!) dupa ce te-ai retras tu, nu stiu de ce crezi ca ma refer la tine ? Eu ma refer la Armada (Atunci ai gresit topicul pustiule! Aici sunt discutii despre interviuri...), ce am scris mai sus a fost un semnal de alarma pentru Armada, e o harta care releva situatia exacta pe harta in perioada mai sus mentionata (Si de ce mai stai tu si generezi harti pentru o lume de care te-ai lasat de 2 ani jumate?). Ai fost pe 1 cat ai jucat tu ca trib si jucator (Evident!!! Si ca inteligenta!)? ) Copile, aici vorbesti de TRX dupa ce s-a scindat Mason, ti s-a spalat creieru, ce ai patit, sincer (Nu ai deloc cursivitate cand vorbesti. Vrei sa demonstrezi ceva, dar nici tu nu stii ce. Te incurci in propriile tale cuvinte, in punctuatie, gramatica si mai ales in logica. Mason a existat atat de putin pe L4 incat nici nu mai merita mentionat...)?
"Diferenta intre mine si tine e ca eu am renuntat la joc cand eram pe 1 si Armada in plina ascensiune, pe cand tu ai renuntat la joc cand erai jos atat ca jucator, iar tribul era facut praf de Master." (...deci asta e singura chestie inteligenta a ta din tot ce ai zis!!!)
Incredibil... Cel mai mare regret care il am (PE care) e ca nu am facut print screen`uri lunar sa se vada dupa exact situatia sa nu apara oameni ca tine sa se bata cu pumnu in piept pentru ce nu au facut. (Pe cuvant, incerc sa iti raspund, dar nu ai logica.)
Vai cat de subiectiv poti fi, "pe cand, TRX-ul cu mine a trecut prin momente grele uneori, dar mereu a iesit cu fruntea sus!" (Bun, inca o chestie inteligenta!) ce propaganda de 2 lei, tu te auzi ce vorbesti ? Aici nu esti pe intern sa ii duci cu zaharelu pe cine vrei tu, aici esti pe extern, eu nu mai joc, incerc sa port niste discutii obiective, nu spalari de creier propagandistice (Bai, ca partener bun de discutie pentru nivelul tau, ti-l recomand pe GBoss din Armada...).
Tu sincer acum (Tu - Tarzan, Eu - Sincer!), chiar crezi ceea ce spui (Mereu!)? ) (Mie imi place ca razi dupa ce scrii ceva. Crezi ca esti amuzant, dar c****, nu esti amuzant deloc din pacate!)
Ai lacune extraordinar de mari, credeam ca discut cu o persoana apta psihic. (Tu nici sa jignesti inteligent nu poti! Imi place ca incerci si iti admir perseverenta, dar nu ai haz si nici logica. Ar trebui sa imi pupi picioarele ca te invat limba ta materna si ca ma cobor la nivelul tau sa iti raspund la mesaje.)
Deci tu absolut tot timpu cat ai jucat a fost tribu pe 1 si tu pe 1 ca jucator (Nu ma, nu ma intelege gresit. Ati fost voi prima etapa, apoi TRX urmatoarele 30 de etape, iar acuma Master. Stii cum esti? Ca Gigi Becali dupa ce a batut Steaua cu 4-1 pe Dinamo Kiev in primul meci si facea poze la clasament, dar nu a mai stiut ce s-a intamplat in urmatoarele meciuri din grupa.)?
Vai.... Nu am cuvinte (Inteligent ai fi daca nu ai avea deloc cuvinte atunci cand vorbesti cu mine, pentru ca esti ca o Dacia 1100 pe langa un Gallardo. Tu esti la turatie maxima, iar eu la relanti... si tot spatele mi-l vezi!)
Razboiu cu Master a fost dupa ce m-am retras eu, nu stiu exact ce au facut baietii dupa de s-a ajuns la asta dar nu mai conteaza, ceea ce stiu e ca Maser a format din OT, ST, Gordon si alte triburi mici situate in afara hartii spre exterior care i-am batut mereu si dupa N aliante anti-mason formate s-a nimerit un trib decent care l-am respectat si parca aveam PNA avand foarte multe razboaie atunci.
GabbY-Ghost a spus:GabbY-Ghost a spus:Salutare,
Oficial, suntem in razboi cu [ally]»MaSoN[/ally].
Acest lucru nu trebuie privit ca un obstacol, trebuie privit ca o oportunitate de dezvoltare spre un nivel mult mai mare.
In functie de strategiile aplicate, vom reusi sa formam o aparare functionala si un atac mobil, reusind astfel un rezultat pozitiv.
La capitolul sperante putem trece si faptul ca Mason nu a mai avut rezultate notabile in ultimul timp, dar nu ne putem baza pe acest aspect.
Una peste alta, este momentul ca [ally]Master[/ally] sa treaca de acest adversar, pentru a demonstra lumii intregi valoarea noastra !
Nu uitati - victorie fara sacrificii nu exista !
* in curand o sa primiti indicatii pentru actiunile ofensive .
* rezervarile se fac la danzel1l, nu mai rezervati nimic pe forum, nu cred ca doriti ca satul dorit sa fie full de trupe.
- Be a [ally]Master[/ally] Forever-
Daca n-ar exista dusmani, n-ar exista lupte;
daca n-ar exista lupte, n-ar exista biruinte;
daca n-ar exista biruinte n-am purta cununa.
- Be a [ally]Master[/ally] Forever-
GabbY-Ghost a spus:
Plan aparare :
1. Jucator sprijinit [player]parazitu7[/player] :
- [player]VLAI[/player] - Coordonator sprijin
- [player]geodan123[/player]
- [player]cadoul[/player]
* [player]mara1[/player] - Rezerva I
** [player]GabbY-Ghost[/player] - Rezerva II
2. Jucator sprijinit [player]corcolis[/player] :
- [player]marutzics[/player] - Coordonator sprijin
- [player]Ninja Dani[/player]
* [player]radu1987[/player] - Rezerva I
** [player]Tatus[/player] - Rezerva II
3. Jucator sprijinit [player]kolinkus[/player] :
- [player]Blade101[/player] - Coordonator sprijin
- [player]ronin007[/player]
- [player]Cretzu007[/player]
* [player]armachedon[/player] - Rezerva I
** [player]Marco - Polo[/player] - Rezerva II
4. Jucator sprijinit [player]derby02[/player] :
- [player]dextter1000[/player] - Coordonator sprijin
- [player]Burned[/player]
- [player]cintefacu[/player]
* [player]papy danger[/player]- Rezerva I
** [player]Bisquit[/player] - Rezerva II
5. Jucator sprijinit [player]marian1700[/player]:
- [player]Beowulfi[/player] - Coordonator sprijin
- [player]Neferru[/player]
- [player]razvr6[/player]
- [player]jhonete[/player]
- [player]ruxika[/player]
* [player]Atromicul[/player]- Rezerva I
** [player]danzel1l[/player] - Rezerva II
6. Jucator sprijinit [player]IngerucazuT2[/player] :
- [player]freack[/player] - Coordonator sprijin
- [player]jebedaiah[/player]
- [player]STRoKeR[/player]
- [player]vladdalv[/player]
- [player]cupidon69[/player]
* [player]MAGIA SARBATORILOR[/player] - Rezerva I
** [player]seb14[/player] - Rezerva II
7. Jucator sprijinit [player]barbaru76[/player] :
- [player]CiprianLazar[/player]- Coordonator sprijin
- [player]comy the bad[/player]
- [player]Mihau[/player]
* [player]sudistul[/player] - Rezerva I
** [player]coco1984eu[/player]- Rezerva II
Interventie rapida (Aria de actiune – pretutindeni ) – ‘Medici’ : [player]ELENITA[/player] , [player]dj.mircea[/player], [player]LE LYS[/player] , [player]vidishoara[/player]+ membrii aflati in departare ( E-stul tribului , ajungand mai greu dar eficient )
Planul este pus in aplicare in zona de conflict si in apropierea ei , nu am luat in considerare toti jucatorii dar si ceilalti colegi vor avea un rol important in castigarea razboiului.
Planul este structurat astfel :
- Jucatorul ‘n’ este sprijinit de x, y, z astfel incat satele jucatorului ‘n’ vor fii blindate.
Coordonatorul din fiecare grupa o sa organizeze trimiterea sprijinului astfel incat fiecare sat al jucatorului ‘n’ sa detina in raport 1/1/1 trupe consistente..
- Dupa primele atacuri, apar si primele pierderi . Aici intervine rezerva I – ia legatura cu cel atacat, afla unde si cat trebuie sa trimita intariri si se conformeaza, moment in care rezerva II intra in alerta.
- Urmeaza alte atacuri – sa banuim ca avem pierderi mai consistente :
Rezerva II ia legatura cu colegul nostru atacat, ii trimite intariri dar ia legatura si cu prima rezerva trimitandu-I preventiv un anumit numar de trupe.
- Doar medicii vor avea ‘libertate miscare totala’, acestia sprijinind colegul de la granita, rezerva I si II.
* Totul o sa decurga precum o apa curgatoare ce se indreapta catre gura de varsare, apa reprezentand trupele noastre iar gura de varsare fiind colegul de la granita atacat masiv.