DeletedUser
batalia adevarata se da pe serverul L4, unde nu este loc decat pentru eroi. Ups..voi nu sunteti pe acolo??????
Ala-i ma!!! Nu stiam eu unde se ascund eroii... Acolo erau???
batalia adevarata se da pe serverul L4, unde nu este loc decat pentru eroi. Ups..voi nu sunteti pe acolo??????
fiecare priviti doar partea care va intereseaza....., sa nu uitati ca si DEF a fost vreo 8 luni lider,pana nu l-au linsat aliatii cei plini de moralitate.
....
off iara sufera cdeful ca nu mai are aliati , intr-un joc de razboi nu exista fair play fata de dusman, poti doar sa-l respecti. Singurul fair play pe care ar trebui sa-l practici este cel in relatia cu aliatii. In rest, pentru dusmani ... Rupe-l, fa-l in toate modurile posibile, din interior, din afara, de unde poti si daca se poate distreaza-te facand treaba asta. In momentul in care nu te mai distrezi lasa-te de joc ca e prea mult. Si daca dupa toate astea poti sa mai bei si o bere fara sa-ti jignesti dusmanii inseamna ca esti om si nu un animal in fata unui pc.
Stim foarte bine ce s-a intimplat atunci cdef!...dovezi care sa justifice atacul asupra aliatilor? pai nu erau, decit faptul ca ne luati locul in clasament calcind in picioare tot ce s-a contruit prin acea alianta.......off EXPERTULE, daca vrei sa aflii ce s-a intimplat m-ai exact acum un an in urma in legatura cu acel episod ARMADA versus DEF, intreaba pe unii din fostii si actualii tai colegi de trib cine a chemat la o conferinta pe Skype conducerea ARMADEI sa prezinte dovezi care sa faca ARMADA sa atace DEF-ul..
Frumos spus cgal...iar Armada exact asta nu a facut....deci comentariile nu-si mai au rostul!Off iara sufera cdeful ca nu mai are aliati , intr-un joc de razboi nu exista fair play fata de dusman, poti doar sa-l respecti. Singurul fair play pe care ar trebui sa-l practici este cel in relatia cu aliatii. In rest, pentru dusmani ... rupe-l, fa-l in toate modurile posibile, din interior, din afara, de unde poti si daca se poate distreaza-te facand treaba asta. In momentul in care nu te mai distrezi lasa-te de joc ca e prea mult. Si daca dupa toate astea poti sa mai bei si o bere fara sa-ti jignesti dusmanii inseamna ca esti om si nu un animal in fata unui pc.
In fine, ma retrag, incerc sa ma indepartez de flame`urile de la diverse persoane care decat asta stiu sa faca, mitocanii de 2 lei, suburbanitati si manelisme. Am incetat sa citesc raspunsu tau Becks atata timp cat in primele 2 propozitii ai adaugat la ce am spus eu cuvintele tale, da-ti raspuns singur si la ce ai scris acum, te pricepi. Ai scris degeaba Becks.
Gabi, ce ai pus mai sus nu ma priveste, respectiv partea cu statisticile si rezervele tale, cand m-am retras eu nu era razboi cu Master. Nu vreau sa intru in disputa cu tine ca nu cred ca e cazu. Din ce imi amintesc eu stiu ca Master s-a format din Union, OT, ST, Gordon, Mu Shu, TNE si Hot, asta din ce imi amintesc eu.
Prea multi nervi din pacate, prea mult "doar la romani se poate asa".
MaSoN nu e acum zero, MaSoN e imaginea L4,