Discutii Interviuri Ro 22

• Autor subiect Autor subiect DeletedUser4920
  • Data de început Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser4920

Discutati despre interviurile facute pe Ro 22

P.S
Urmatorul interviu va fi facut cu h3rifl3 aka herlaif

" Yuso : Nu stiam ca am devenit asa cunoscut "

Asta e tare :)

Te esti visu boss =))

varza...se vede experienta celui care a luat interviul:P...sa nu mai zicem de cel care-l da, ultra modest:))

Tre' sa fie digerabil seara inainte de culcare nu ?:)

Dupa h3rifle voi face o pauza in 2011 va fi urmatorul :) , cam greu de discutat foarte multe de ro 22 inca asa ca decat sa deviez de la subiect am preferat sa fie un interviu scurt si la obiect .

Bravo Adrian , ai raspuns frumos si politicos la ce te-a intrebat domnul profesor .

După scris îmi dau seama cine eşti :))
Tată am preluat şi eu un cont aşa..oricum mulţi jucători buni se vor lăsa când se va anunţa deschiderea L23 !
adriane , nu ţi-am zis aia cu răutate ca fapt divers..

A luat si el un cont .. Si m-am certat q el si a zis ca ma innobileaza :)) .. Aici I love ... :D

nu cred ca era persoana cea mai potrivita sa dea primul interviu.
ma asteptam la persoane mult mai cunoscute,chiar daca au alte nick-uri pe joc.

Cam devreme pentru a concluziona ca tribul Legend e mare trib cu 3 academii, eu dupa jucatorii care ii vad pe acolo spun ca nu mai stim nimic de ei in 2-3 luni. Au ajuns primii doar printr-o conjunctura nefericita a tribului C.K, dar ramane sa ne demonstreze. Eu personal vad ca trib dominant tribul TOM...care poate sa ma contrazica?:D

Ultima editare de un moderator:
eu unu am jucat pe l14 putin timp,era un trib a lui adrian un trib bun dac sunt tot aceasi oameni si cu mai multa experienta pot face lucruri frumoase

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Înapoi
Sus