Discutii Interviuri

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

o sa propun si eu niste persoane la interviu,dar inca nu m-a pot hotari...cam greu

DeletedUser13059

prea mult de explicat :) cine stie cunoaste sau defapt lasati dusmanii sa spuna cum ii mazare asta daca mai sunt pe l 14 :))

DeletedUser

prea mult de explicat :) cine stie cunoaste sau defapt lasati dusmanii sa spuna cum ii mazare asta daca mai sunt pe l 14 :))

Pai atunci sa i se ia interviul.Eu nu-l cunosc ca jucator,mai ales daca a jucat pe lumi de la L7 la L14,acolo unde am eu goluri.Poate asa il cunoastem si noi.
Vad ca mai are cont si pe L1...inseamna ca e batran :p
Am auzit si eu ca este bun,acum vreau sa vad si cum gandeste...asa ca interviu ,va rog :D

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser13059

Pai atunci sa i se ia interviul.Eu nu-l cunosc ca jucator,mai ales daca a jucat pe lumi de la L7 la L14,acolo unde am eu goluri.Poate asa il cunoastem si noi.
Vad ca mai are cont si pe L1...inseamna ca e batran :p
Am auzit si eu ca este bun,acum vreau sa vad si cum gandeste...asa ca interviu ,va rog :D

ai jucat si u pe l1 ?

DeletedUser13059

nu...am debutat pe L5 ,a urmat L6,L7 unde m-am maturizat :D si L14

l 6 ? :O:O woow lumea unde am ajuns sa am dusmani si la 5 continente distanta :))) doar 93 mil am la inamici invinsi total :))) din care 85 % am doar la aparatori ma ataca aia in zori suntem 2 in trib :(

DeletedUser13059

pacat .. nu ii stilul lui sa iasa in evidenta :) ii ok si v0odo0 , mai sunt mai multi jucatiri buni in h ... ai de unde alege

DeletedUser5809

Am pus interviul cu v0oDo0, sper sa va placa, la sfarsit am pus si niste intrebari mai off-topic si personale, daca vreti sa stiti ceva, tot asa mai personal dar in limitele decentei, puteti sa ne anuntati. :D

DeletedUser4933

Am refuzat interviul pentru ca aici pe lumea 14 nu am facut nimic spectaculos, ba pot spune ca nu am jucat aproape deloc si nu sunt un jucator demn de dat interviuri, eu pierd sau imi ocup foarte mult timp cu partea administrativa a tribului (stiti voi, facturi:apa,gaze,curent, intretinere, servicii) si cum nu am si nu voi avea timp de joc la propriu, nici nu voi face nimic deosebit pe lumea asta, nici macar nu imi ajung nobilii la granita, daca era un interviu pentru lumea 1 as fi acceptat pentru ca eu acolo am jucat intradevar si m-am descurcat binisor pana cand am decis sa renunt pe data de 1 aprilie, in schimb aici pe lumea 14 imi pot pune in aplicare strategiile invatate pe prima lume la nivel de trib, nu de jucator...
Spunea cineva care a vazut ca am cont pe lumea 1 ca sunt batran, chiar sunt...am 37 de ani si joc de la 32, pot spune ca daca aveam un copil cu triburile la anul il trimiteam la scoala :d, e un joc de care nu te poti plictisi, joci cu oameni diferiti, caractere diferite, sunt atat de multe variabile incat optiunile se schimba in permanenta...dar cand ramai fara echipa, fara oamenii cu care ai inceput, atunci trebuie sa te opresti, exact ce am patit pe lumea 1, am ramas fara echipa, pentru multi din ei 4 ani au fost destui.

S-a vrut un interviu cu un jucator reprezentativ SH-ului...v0oDo0 este un jucator reprezentativ 100%, mai sunt si altii evident, chiar multi.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Mi`am clatit si eu ochii putin pe forumul l16, interviurile de acolo sunt putin mai suculente , adica sunt intrebari ce privesc direct lumea respectiva vizavi de triburi jucatori etc se pune mai mult accent pe parerile jucatorilor despre ceilanti jucatori respectiv triburi , mi`a placut mult galeria aia de onoare foarte frumos realizata, de aici ma lasat placut surprins intrebarile lui jack "canti sub dus?" care dau o nota de amuzament , in fond asta e si scopul jocului sa zambim :D

DeletedUser5809

Daca aveti anumite intrebari pe care vreti sa le adresati jucatorilor la care se fac interviurile, va rog trimitetile lui plesuv, el o sa se ocupe exclusiv de ele. Orice ajutor este binevenit, incercam si noi cum putem sa animam aceasta lume, cu ajutorul vostru reusim mai bine.:D

DeletedUser

Pai ma gandeam la niste intrebari mai in priza cu jocul gen:
"care ar fi aliatul vostru nr 1 si de ce"
"ce parere aveti de triburile din top 5 sau tribul xxx"
"ce parere aveti de jucatorul xxx"
"o mica parere comparativa intre tribul xxx si xxx(parerile neutre sunt cele mai bune,comparatie intre 2 triburi asta de asemenea ar putea si un viitor topic)"
"ce planuri de viitor aveti/are tribul dvs"
"dormi incaltat?(si evident o nota de amuzament sa ne si distram putin)"

SI sunt mai multe

DeletedUser5809

Trimite lui plesuv aceste intrebari si care le mai ai, chiar si cele mai amuzante, sunt sigur ca o sa tina cont de ele. :D

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus