Am refuzat interviul pentru ca aici pe lumea 14 nu am facut nimic spectaculos, ba pot spune ca nu am jucat aproape deloc si nu sunt un jucator demn de dat interviuri, eu pierd sau imi ocup foarte mult timp cu partea administrativa a tribului (stiti voi, facturi:apa,gaze,curent, intretinere, servicii) si cum nu am si nu voi avea timp de joc la propriu, nici nu voi face nimic deosebit pe lumea asta, nici macar nu imi ajung nobilii la granita, daca era un interviu pentru lumea 1 as fi acceptat pentru ca eu acolo am jucat intradevar si m-am descurcat binisor pana cand am decis sa renunt pe data de 1 aprilie, in schimb aici pe lumea 14 imi pot pune in aplicare strategiile invatate pe prima lume la nivel de trib, nu de jucator...
Spunea cineva care a vazut ca am cont pe lumea 1 ca sunt batran, chiar sunt...am 37 de ani si joc de la 32, pot spune ca daca aveam un copil cu triburile la anul il trimiteam la scoala :d, e un joc de care nu te poti plictisi, joci cu oameni diferiti, caractere diferite, sunt atat de multe variabile incat optiunile se schimba in permanenta...dar cand ramai fara echipa, fara oamenii cu care ai inceput, atunci trebuie sa te opresti, exact ce am patit pe lumea 1, am ramas fara echipa, pentru multi din ei 4 ani au fost destui.
S-a vrut un interviu cu un jucator reprezentativ SH-ului...v0oDo0 este un jucator reprezentativ 100%, mai sunt si altii evident, chiar multi.