Discutii Interviuri

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

marusk89


Urmarind tema Interviuri aici puteti face comentarile de vigoare .​
Va rog sa nu postati aiurea, deoarece voi sterge spamul.​
Incercati sa ocoliti jignirile si atacurile la persoana
 

mariuk3

uite ca ai gasit cu cine sa faci interviu dar vroiam cu cineva din S~E..poate urmatorul:p..app:frumos noul interviu
 

marusk89

ms fain, cu cine din SE?..ca nu cunosc harta rautate mica, da-mi jucatori si eu fac propunere si poate are si bunatatea sa mi-o accepte :D :p
 

mariuk3

vrei sa faci cu mine?? daca ma gasesti in S~E te las sa ma intervievezi..dar ai grija..sunt camuflat:p...:))))nu stiu cu cine sa faci..intreaba si tu pe altii...eu nu dau nume:p
 

DeletedUser25287

Un interviu cu adevarat placut de citit, felicitari maru pentru intrebarile mai mult decat inspirate, cat despre raspunsurile lui Vali, ele imi confirma ceea ce stiam deja, este unul din putinii jucatori cu adevarat maturi si responsabili pe lumea asta.
 

DeletedUser38225

Unul dintre cei mai buni conducatori intalniti de mine vreodata si cu siguranta o persoana cu care nu iti pare rau ca stai de vorba, iar personal Vali a fost cel care mi-a pus "triburile in mana" invatandu-ma pe mine ca si pe multi alti cum se joaca triburile, lectii de morala si de performanta. Multumesc pt interviul cu cel mai bun jucator de pe L19, marule si astept si unu cu jeanina, d3d331 sau ceho si de ce nu si cu mariuk3,din ce am vazut tribul ei de titani e singurul care mai misca.
 

DeletedUser38225

As dori sa stiu si eu daca se poate,despre proiectul acela S~E, P-S. Care e treaba cu el? in ce consta proiectul ? :confused:
 

--emy--

As dori sa stiu si eu daca se poate,despre proiectul acela S~E, P-S. Care e treaba cu el? in ce consta proiectul ? :confused:
:)))

cataline proiectul lor consta in a se uni contra noastra...dar dupa cum vezi si tu au trimis 1000-1500 de full pe 2 jucatori abea au luat 5-6 sate si acum dau bir cu fugitii inapoi in mongol....o fost un proiect important:))))))))
 

Chevyx

pa ram pam pam
ola lume

2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil in cazul posturilor foarte scurte si fara relevanta.

Incearca sa postezi pe subiect te rog
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser38225

Eu cred in ei, cred ca isi vor regasi speranta si vor trece cu bine si prin asta, mai puternici, mai apropae unii de alti --Am vrut sa sune ca o drama, a mers? :D
 

DeletedUser25287

Frumos ultimul interviu, Felicitari pentru ideie maru, cat despre colega jeanina, jos palaria ;)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.