Discutii libere L Clasic !

ZmeuL

member
Scor reacție
0
am vazut din multe postari ca, cu tine nu o scoti la capat niciodata, mereu tu ai dreptate, te certi cu ceasu cum s-ar spune , eu nu iti dau importanta si doar atat am avut de zis. O zi buna! =)

Centorag

member
Scor reacție
0
am vazut din multe postari ca, cu tine nu o scoti la capat niciodata, mereu tu ai dreptate, te certi cu ceasu cum s-ar spune , eu nu iti dau importanta si doar atat am avut de zis. O zi buna! =)
Pai pentru ca atunci cand ma bag intr-o discutie, nu o fac aiurea, cum ai facut-o tu acum :))) Ai adus niste acuzatii pe care nu ai cum sa le sustii, nu ai fost implicat in treaba aia si mai si fabulezi ca avea Suits def la green :)))

Daca gandesti pe termen mai lung (ceea ce tu clar nu faci), nu avea nicio logica ca green sa dea backstab. Acel razboi a dat mult avantaj DK-ului, atat prin faptul ca si-au vazut linistiti de treburile lor, cat si prin faptul ca au recrutat ramasitele din Suits, lucru care s-a simtit in timp. De ce ne-am fi dezavantajat singuri daca nu existau motive serioase , wtf ?!

Rainbowdash.

member
Scor reacție
0
Haideti sa nu mai vorbim de 76, 60 bla bla pe externul clasicii.

update: navarra a avut si el cateva sute de demolari si s-a banat, asteptam acceptarea pedepsei.

ZmeuL

member
Scor reacție
0
nu am fost implicat in treaba aia ? bine ma asa e cum zici tu am zis ca nu mai postez ca ma cert cu ceasu uita-te sa vezi ca am fost implicat si backstabu ce l-ati dat v-a avantajat pt ca in 2 zile ati ras tot neavand def ca era la voi in granita =)) si pt ce s-a dat backstab poate din cauza ca florinache e insuportabil si el si pt ca nu ai cum sa stai 2 triburi pe acelasi k si sa castigi lumea eu inca nu am vazut niciodata 2 triburi pe acelasi k si sa castige lumea :D asta chiar ca e ultima postare ca nu are rost CEASU le stie pe toate

Centorag

member
Scor reacție
0
Haideti sa nu mai vorbim de 76, 60 bla bla pe externul clasicii.

update: navarra a avut si el cateva sute de demolari si s-a banat, asteptam acceptarea pedepsei.
Asta tot sper si eu de cand a fost adaugat green intr-o discutie care n-are treaba cu clasica :)

Chiar, care mai e scorul? Parca ramasesera ProX si Joker?

nu am fost implicat in treaba aia ? bine ma asa e cum zici tu am zis ca nu mai postez ca ma cert cu ceasu uita-te sa vezi ca am fost implicat si backstabu ce l-ati dat v-a avantajat pt ca in 2 zile ati ras tot neavand def ca era la voi in granita =)) si pt ce s-a dat backstab poate din cauza ca florinache e insuportabil si el si pt ca nu ai cum sa stai 2 triburi pe acelasi k si sa castigi lumea eu inca nu am vazut niciodata 2 triburi pe acelasi k si sa castige lumea :D asta chiar ca e ultima postare ca nu are rost CEASU le stie pe toate
pe tine nu te mai bag in seama, ca n-are rost, esti pe langa total :))

navarra

member
Scor reacție
0

GumGum

member
Scor reacție
0
arde invidia in tine nebunulee....toto joker e crescut pe interne parca nu stie toata lumea ...

mai ca mi se face mila de tine , vrei sa iti dau eu ceva sate ?

cat despre colegii cu diferenta de punctaj fata de tine sunt urmatoarele interne ale mele :))
Mie si colegilor mei ne merge extraordinar de bine, dupa cum se vede si pe harta , vezi ca ai scazut cu 50k... ce s-a intamplat ? :(
Iti mai dau eu de la mine 2,3,5 sate daca vrei sa recuperezi :(

Sus