Discutii libere L Clasic !

nu am fost implicat in treaba aia ? bine ma asa e cum zici tu am zis ca nu mai postez ca ma cert cu ceasu uita-te sa vezi ca am fost implicat si backstabu ce l-ati dat v-a avantajat pt ca in 2 zile ati ras tot neavand def ca era la voi in granita =)) si pt ce s-a dat backstab poate din cauza ca florinache e insuportabil si el si pt ca nu ai cum sa stai 2 triburi pe acelasi k si sa castigi lumea eu inca nu am vazut niciodata 2 triburi pe acelasi k si sa castige lumea :D asta chiar ca e ultima postare ca nu are rost CEASU le stie pe toate

Haideti sa nu mai vorbim de 76, 60 bla bla pe externul clasicii.

update: navarra a avut si el cateva sute de demolari si s-a banat, asteptam acceptarea pedepsei.
Asta tot sper si eu de cand a fost adaugat green intr-o discutie care n-are treaba cu clasica :)

Chiar, care mai e scorul? Parca ramasesera ProX si Joker?

nu am fost implicat in treaba aia ? bine ma asa e cum zici tu am zis ca nu mai postez ca ma cert cu ceasu uita-te sa vezi ca am fost implicat si backstabu ce l-ati dat v-a avantajat pt ca in 2 zile ati ras tot neavand def ca era la voi in granita =)) si pt ce s-a dat backstab poate din cauza ca florinache e insuportabil si el si pt ca nu ai cum sa stai 2 triburi pe acelasi k si sa castigi lumea eu inca nu am vazut niciodata 2 triburi pe acelasi k si sa castige lumea :D asta chiar ca e ultima postare ca nu are rost CEASU le stie pe toate
pe tine nu te mai bag in seama, ca n-are rost, esti pe langa total :))

arde invidia in tine nebunulee....toto joker e crescut pe interne parca nu stie toata lumea ...

mai ca mi se face mila de tine , vrei sa iti dau eu ceva sate ?

cat despre colegii cu diferenta de punctaj fata de tine sunt urmatoarele interne ale mele :))
Mie si colegilor mei ne merge extraordinar de bine, dupa cum se vede si pe harta , vezi ca ai scazut cu 50k... ce s-a intamplat ? :(
Iti mai dau eu de la mine 2,3,5 sate daca vrei sa recuperezi :(

daca voi nu puteți sa luați sate s-au băgat in seama niște admini , cu joker joc pana ninge și nu luați sat :))))
Încă un organizat și te pun pe dreapta cu câțiva colegi de ai mei

Îmi ieșea și acum dacă aveam mai mulți participanți , dar mna... colegii mei sunt ai colegii voștri se pare

=))) ce sa pui ma tinere, sa pui pe dreapta inca 10 20 30 de interne poate ca altceva nu poti...apropo, vezi ca incerc sa mai dau niste "fake" pe tine si nu merge, ce ai patit ? :( cat se mai adauga la alea 50k? ::(

Încă un organizat și te pun pe dreapta cu câțiva colegi de ai mei

Îmi ieșea și acum dacă aveam mai mulți participanți , dar mna... colegii mei sunt ai colegii voștri se pare
Ma parlitilor , ce sa puneți ma voi pe dreapta :)))) ca de când ați făcut fuziunea numai pe mine dați organizate și n-ați luat nici un sat :))) ați pierdut 2 milioane de trupe Numai pe mine , plus încă un milion pe colegi mei :)))) amărâților ☹️

Înapoi
Sus