Pai pentru ca atunci cand ma bag intr-o discutie, nu o fac aiurea, cum ai facut-o tu acumam vazut din multe postari ca, cu tine nu o scoti la capat niciodata, mereu tu ai dreptate, te certi cu ceasu cum s-ar spune , eu nu iti dau importanta si doar atat am avut de zis. O zi buna! =)
Asta tot sper si eu de cand a fost adaugat green intr-o discutie care n-are treaba cu clasicaHaideti sa nu mai vorbim de 76, 60 bla bla pe externul clasicii.
update: navarra a avut si el cateva sute de demolari si s-a banat, asteptam acceptarea pedepsei.
pe tine nu te mai bag in seama, ca n-are rost, esti pe langa totalnu am fost implicat in treaba aia ? bine ma asa e cum zici tu am zis ca nu mai postez ca ma cert cu ceasu uita-te sa vezi ca am fost implicat si backstabu ce l-ati dat v-a avantajat pt ca in 2 zile ati ras tot neavand def ca era la voi in granita =)) si pt ce s-a dat backstab poate din cauza ca florinache e insuportabil si el si pt ca nu ai cum sa stai 2 triburi pe acelasi k si sa castigi lumea eu inca nu am vazut niciodata 2 triburi pe acelasi k si sa castige lumeaasta chiar ca e ultima postare ca nu are rost CEASU le stie pe toate
ce nebun si omul asta nu ?Haideti sa nu mai vorbim de 76, 60 bla bla pe externul clasicii.
update: navarra a avut si el cateva sute de demolari si s-a banat, asteptam acceptarea pedepsei.
unitate de masura , te rog.....Navi navaraaaaaa
arde invidia in tine nebunulee....toto joker e crescut pe interne parca nu stie toata lumea ...
si calmeaza-te ca ai 74 de sate si 72 de interne =)) Unitate de masura :*
adevarat ca fac o pauza si eu si tigrulalb ?
Mie si colegilor mei ne merge extraordinar de bine, dupa cum se vede si pe harta , vezi ca ai scazut cu 50k... ce s-a intamplat ?arde invidia in tine nebunulee....toto joker e crescut pe interne parca nu stie toata lumea ...
mai ca mi se face mila de tine , vrei sa iti dau eu ceva sate ?
cat despre colegii cu diferenta de punctaj fata de tine sunt urmatoarele interne ale mele)