1stSinky
member
- Scor reacție
- 0
Vezi sa nu sfarsesti cu contul blocat si tu talentule care esti )))Lasă oamenii care fac ceva pe hartă să vorbească, “jucătorule”.
Vezi sa nu sfarsesti cu contul blocat si tu talentule care esti )))Lasă oamenii care fac ceva pe hartă să vorbească, “jucătorule”.
S-au găsit toate paletele să vorbească, fix aia care nu există pe hartă mă …Ms brooo am preluat cuvantul galati, te pup :* ))))))))))))))))))))))
Te încălțai cu fesul cand jucam eu triburile!!Subsemnatul, crescătorul de barbare, vă dă cu harta în cap. Ești prea mic, ca să te bag în seamă.
Mai crește niște sate să fii luat din nou intern. Hai cius.
Probabil puneam și frâna cu moțul dar trecutul este trecut, prezentul contează.Te încălțai cu fesul cand jucam eu triburile!!
Iti pastrez loc langa mineProbabil puneam și frâna cu moțul dar trecutul este trecut, prezentul contează.
Doar ca in prezent, nu reprezinți nimic.
Crescatorule de barbare, oricine poate fi jucator cu sute de mii de ppuri.
In alta ordine de idei, sa aliezi 4 triburi sa ai 2 continente ai sa te bata roma... e cam frustrant
Să le păstrezi colegilor tăi.Iti pastrez loc langa mine
Tu dai cu harta in cap dupa ce ai adunat 80 de barbare.. E doar un joc prietene nu mai fi asa frustrat. Nu joci pe viata ta nebunule. Mai iesi din casaSubsemnatul, crescătorul de barbare, vă dă cu harta în cap. Ești prea mic, ca să te bag în seamă.
Mai crește niște sate să fii luat din nou intern. Hai cius.
Mult spus 4 triburi... 1 din ele era R-ebutul condus de Hardy...
S.T.-ul si-a asumat asocierea cu un asa personaj, acum S.T.-ul culege roadele
Nice, ți-ai făcut și fostii colegi barbari. Asta spune totul despre tine.Tu dai cu harta in cap dupa ce ai adunat 80 de barbare.. E doar un joc prietene nu mai fi asa frustrat. Nu joci pe viata ta nebunule. Mai iesi din casa
Atârnătorule. Ti am rezervat deja locu langa mineNice, ți-ai făcut și fostii colegi barbari. Asta spune totul despre tine.
PS: Imi place sa stau in casa.
Problema cea mai mare este ca v-ați găsit “vOI” sa vorbiți, nu cei care joacă pe harta.
“Mare-i grădina Domnului”.
Mor de ras. )))))))))))))))))Atârnătorule. Ti am rezervat deja locu langa mine
BravoooMor de ras. )))))))))))))))))
Până una alta, vezi v-ați mai pierdut un sat la mine
Acum are totul sens, de aia e ST asa slab pe lumea asta, ca n a mai jucat hardy si brigada lui la ei, eventual sa si conduca el, ar fi fost cu totul altceva. Deja imi imaginez cand ii dadea hardy tinta la organizat lu vandal, cu un scris mic in josul mesajului cu “ai cumva 20 lei ca atat imi mai trebuie sa iau si eu oferta”))).